Sweet 16
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Zoey - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2007
Jaaa sem gledala en čas nazaj,zdaj sicer ne več... sami mi je blo prav kok so smrklje razvajene In potem,če so se načrti na zabavi zaradi nepredvidenih zapletov MALO spremenili so nardile tako sceno da joj. Čist tu mač. Prav manipulirajo s svojimi starši in tudi prijatelji.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Jst sm gledala sam en del, v katerem je slavljenka s helikopterjem priletela na prizorišče zabave. In kej je ni noben pričakal, da bi jo videl, kok stopa dol z aviona, je nardila cel halo...
No potem je mela pa itak še slavnostni prihod s kočijo. Pa njena simpatija je postal njen fant, pa fotr ji je delou sramoto. Ah ta Amerika
No potem je mela pa itak še slavnostni prihod s kočijo. Pa njena simpatija je postal njen fant, pa fotr ji je delou sramoto. Ah ta Amerika
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
gemini napisal/-a:Jst sm gledala sam en del, v katerem je slavljenka s helikopterjem priletela na prizorišče zabave. In kej je ni noben pričakal, da bi jo videl, kok stopa dol z aviona, je nardila cel halo...
Haha jaz sem tut ta del gledala pa taka mala kmetica je bila...
Jaz včasih ujamem in pogledam.. Zna bit kr zabavno, sploh ko gre nekaj narobe Sem pa pred 2 letoma gledala, ko je ena indijka praznovala.. tisto pa je blo res waaaaw
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Js tut gledam, pa se vedno za glavo držim kok so neumne (še bolj pa njihovi starši) in razvajene . Pa večini bi dala vsaj 10 let več .
Fujči .
Fujči .
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
He he jaz tut gledam. Najbolj smešna mi je bla ena črnka, hčerka enga pokojnega raperja. K je njen frizer dobesdno živčni zlom dobu in samo spakiral stvari pa šu. Pa stlilist enako. Same razvajene smrklje.
Samo mi je pa zanimiv gledat to oddajo.
-
mary-kate and ashley bigg - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 5. 2006
joj, škoda k nimam mtv-ja. jst bi tut to vidla
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
polly-polly napisal/-a:He he jaz tut gledam. Najbolj smešna mi je bla ena črnka, hčerka enga pokojnega raperja. K je njen frizer dobesdno živčni zlom dobu in samo spakiral stvari pa šu. Pa stlilist enako. Same razvajene smrklje.
Haha to sem jaz tut hotla prej napisat... Kak je bila mala živčna, kr ji lasi niso stali tako kot bi mogli pa kr ji stilist ni pametnih cot prinesel.. a da bi šla pa sama v šoping to pa seveda ne
Pa pol ko so jih kao domov pregnali, da je konec zabave pa ji pripeljejo novega cayenna
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
- tinchy18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Zasavje
mary-kate and ashley bigg napisal/-a:joj, škoda k nimam mtv-ja. jst bi tut to vidla
Nekatere dele lahko na netu pogledaš: http://www.mtv.com/ontv/dyn/sweet_16/videos.jhtml
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
js to gledam kadar se spomnm... neumno je da dajejo 7000$ za obleko 300.000$ za zabavo in še pol so po možnosti blazno razočarane če dobijo avto v drugi barvi kot so ga želele oziroma so zanje dobri le najdražji avtomobili v avto salonih
pa mi je prou žou za boge frajlice...kakšne bodo k bodo odrasle
pa mi je prou žou za boge frajlice...kakšne bodo k bodo odrasle
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov