Survivor
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Meni pa je ta Survivor všeč, zaenkrat se mi zdi zanimivo. Še posebej sedaj, ko sem videla, da bodo ta teden plemeni nepričakovano malo premešali. Tekmovalci so kar šokirani!
Svet je takšen, kakršnega hočemo videti... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Ja! Ampak nekaj naklepajo, da bi Klemna obdržali do združitve (mislim, da obeh skupin, ko jih bo manj), potem pa ven z njim. Je namreč zelo spreten, zato jim je v dobro, dokler se borijo za imuniteto, ko pa se bodo borili vsak zase (vsaj tak si jaz to predstavljam), pa jim je zelo močen nasprotnik!
Ne gledam vsakega dela, ker včasih pozabim, da je na sporedu. Včasih se mi prav smilijo, ker nimajo kaj delati, pa še lačni so. To te po moje ful spsihira.
Ne gledam vsakega dela, ker včasih pozabim, da je na sporedu. Včasih se mi prav smilijo, ker nimajo kaj delati, pa še lačni so. To te po moje ful spsihira.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js sm imela ful pričakovanja me je pa mal razočarov šov, ampak je še vseeno mnogo mnogo bolši kot pa prejšnji slovenski, kjer je poanta kdo zna bl sočne kletvice pa kdo se skom dol upa dat pred kamero - laameee
drugač mi je pa klemen super, prou ponosna sm nanj, da ga majo usi tko dost radi.
luka je luškan pa oni..nemanja al kaj že je. ženske so pa tut simpatične, sploh dina mi je faca, pa tut naša teja, edino višnja mi ni ušeč.
edini minus pr šovu se mi zdi to, da je premalo iger. lahko bi dali recimo dve nalogi na eno epizodo da bi blo mal bolj zanimiu..
drugač mi je pa klemen super, prou ponosna sm nanj, da ga majo usi tko dost radi.
luka je luškan pa oni..nemanja al kaj že je. ženske so pa tut simpatične, sploh dina mi je faca, pa tut naša teja, edino višnja mi ni ušeč.
edini minus pr šovu se mi zdi to, da je premalo iger. lahko bi dali recimo dve nalogi na eno epizodo da bi blo mal bolj zanimiu..
Zivljenje je piskotek!
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
včasih malo preklapljam med programi in ujamem Surviverja, ampak me ni prepričal. Preveč je statike, večino časa se pogovarjajo in opravljajo, skratka ni mi všeč. Btw kje pa je Ula Furlan, ki jo je bilo celo poletje polno v vseh časopisih, ker je kao tko delala na Filipinih, zdej je pa sploh ni na sprgled
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
men je še kar zanimivo, gledam takrat ko ujamem.
najbolj na živce mi gresta tista "špartanca", ki sta v resnici največje pi*ke na otoku. spravla sta se pa na Višnjo, največjo kokoš v skupini, da se ji bosta maščevala ker je ona največje zlo, ahahaha. ženska je tok zabita, da sploh ne ve kaj se ji dogaja, pol bo pa sposobna zmanipulirat celo skupino
še dobr da je Pece šel ven, na koncu je jamral k ena stara mama
najbolj na živce mi gresta tista "špartanca", ki sta v resnici največje pi*ke na otoku. spravla sta se pa na Višnjo, največjo kokoš v skupini, da se ji bosta maščevala ker je ona največje zlo, ahahaha. ženska je tok zabita, da sploh ne ve kaj se ji dogaja, pol bo pa sposobna zmanipulirat celo skupino
še dobr da je Pece šel ven, na koncu je jamral k ena stara mama
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov