Supermodel Slovenije (POP BRIO)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
senjorina - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2010
^^ Mojih TOP 3 tudi.
Anja B. se mi zdi najbolj primeren obraz (postava itak) za model. Sem gledala njene slike in so res hude, ampak jo raje vidim nasmejano, ker ima res lep nasmeh. Na profi slikah pa mogoče malce večjo raznolikost izrazov na obrazu, pa je zmagala! (četudi ne nujno v tem šovu) 

Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
-
senjorina - Sramežljivka
Konkubina* napisal/-a:Ona mala Ajda mi deluje kot neki pamž, zelo bledo in utrujeno, in se mi nekak zdi, da če se ne liči, kak bo potem v petah znala hodit?
Kaj ma pa to veze, če se ne liči, da ne bo znala hodit v petah? Kvečjemu bi bilo bolj logično, da če ni navajena ličenja, da tudi pet ni, kar ne pomeni nujno, da ne bi znala hodit v njih z nekaj vaje. Ampak ko so se pred tisto gospo sprehodile po brvi, je kar solidno hodila, in to v čevljih, ki so bili najbolj zajebani od vseh (kar je tudi tista ženska rekla). Itak pa v modni svet pride marsikatera nerodna, nevešča ličenja, pet, skratka marsičesar, kar pa je v tem poslu zelo pomembno, pa se potem transformirajo - seveda, če imajo to v sebi in se dejansko vidijo v tem, ne le sanjajo o dragih znamkah in Parizu.

Glede ostalih komentarjev pa se z določenimi kar strinjam.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Veliko več možnosti da uspe ima punca pri 15, 16 kot pa pri 20
Meni je pa Teja brez make upa res podpovprečna vizualno

Meni je pa Teja brez make upa res podpovprečna vizualno

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
senjorina - Sramežljivka
*mala* napisal/-a:
Meni je pa Teja brez make upa res podpovprečna vizualno![]()
Meni tudi. Brez pretiravanja lahko rečem, da je brez MU groznejša od večine punc, ki jih poznam.

Konkubina: iz takih mladih so uspele take, ki jih zdaj vidimo starejše. Kate Moss (tako iz glave, ker mi je prva padla na pamet) je uspela že pri mladih letih. Ravno mlade so najbolj iskane. Nekatere ki že pri 22 izgledajo starejše, jih kar takoj odpišejo.
Zadnjič spremenil senjorina, dne 18. Sep. 2010 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
Kje pa misliš da so slavne punčke začele? Da so se pojavile na sceni pri 20+ in ratale čez noč slavne?
Sicer pa- katere so zate te slavne?

Sicer pa- katere so zate te slavne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Ja, seveda ratajo šele pri 20+ svetovno slavne, ampak imajo za sabo že vsaj 5 let modnega delovanja. Če pa punca vstopi v ta svet pri 20+ tam nima kaj počet. Torej imajo največ možnosti za uspeh v prihodnosti "tamlade"- torej ravno te 15 in 16 letnice, ker so skoraj vsi modeli začeli pri teh letih.
Sicer pa če ti ne poznaš tistih palčk, ki stradajo v Milanu, še ne pomeni, da modni svet ne ve zanje
Sicer pa če ti ne poznaš tistih palčk, ki stradajo v Milanu, še ne pomeni, da modni svet ne ve zanje

-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
konkubina, to ni izbor za miss slovenije, ampak za supermodel. Tu ni bistvo, da je punca klasično lepa, da ima popoln obraz ... To je za v kataloge in za že omenjena miss tekmovanja, pri high fashion pa se išče drugačnost, prefinjenost in ravno "nepopolnost" oz. neskladnost potez je za modni svet zanimiva. predvsem pa je pomemben smisel za poziranje in catwalk. Zato je ajda ena glavnih favoritk za zmago.
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
sončk napisal/-a:Glede na to, kolk hvaljo presuho, bledo, žalostno Ajdo, se mi zdi, da bi najlepše modele za njihov okus našli na onkološkem inštitutu.
lol

-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
blue coctail napisal/-a:sončk napisal/-a:Glede na to, kolk hvaljo presuho, bledo, žalostno Ajdo, se mi zdi, da bi najlepše modele za njihov okus našli na onkološkem inštitutu.
lol![]()
To se mi zdi pa totalno neokusna, neprimerna in ne smesna pripomba. Mal se sprehod po onkoloskem, pa se potem se enkrat oglas, ce se ti bo se zdel na mestu. Ja, vem, kaj si hotla povedat - ampak se vedno je totalno neprimerno. Ta Ajda se sicer men ne zdi ne presuha (halo, 15 al kok je stara).
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov