Supermodel Slovenije (POP BRIO)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
kitty cat napisal/-a:Pa saj, za naš modni prostor je vse skupaj še dokaj na nivoju, čeprav mi ta Nika deluje nekako ponarejeno. Nekaj je na njej, da mi ne deluje dejansko tako odpiljena za kakršno se predstavlja, le za dobrim imiđem in masko se zna skrivat, to je pa tudi vse.Ok, to govorim jaz, ki nimam kaj dosti pojma o modi, a si vseeno drznem to pokomentirat
, tako od oka.
Medtem ko sta mi ostala žiranta dokaj na mestu in imata vredu kritike.
meni se zdijo tudi nikini komentarji dost na mestu, je pa res, da deluje precej izumentičeno. upam, da je taka samo pred kamero

-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
V bistvu mi je ona na začetku delovala kar prizemljeno, pač s takim ostrim pristopom in se mi je zdela kar kul. Čez čas pa se mi je nekako priskutila, ker sem dobila filing, da hoče dat vtis neke high fashion poznavalke. Za slovenski modni prostor verjamem, da je nekaj naredila, ampak v tujini pa ne vem ravno če bi njeni komentarji padli na plodna tla, ker so tam še večji poznavalci mode.
Recimo ko je svetovala eni punci, da naj roke potisne naprej in jih postavi na boke - to je že kar precej obrabljena poza, pa tudi vsaka je ne zna upodobiti na naraven način, zato pri marsikaterem modelu izgleda smešno, ker se opazi ta prisiljenost. Pri Ajdi bi palilo, ker se zna postavit točno tako, kot se od nje zahteva, medtem ko so nekatere druge precej okorne v taki (ali podobni) pozi.

Alta alatis patent.
- ¤Urshka¤
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2007
- Kraj: Portorož
piškotek* napisal/-a:V prvi oddaji ko si je Ajda narisala tiste zvezdice so jo skritizirali, sedaj so pa sami pripravili tako slikanje.
v bistvu je bla to naja, ampak ja, tut men se je zdelo tisto snemanje totalno smešno
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Jaz poznam Ajdo
oz. starši jo poznajo, ker je precej mlajša od mene..in je res ful taka naravna in prijazna v živo.
Se mi pa zdi, da je ona edina, ki bi eventuelno lahko delala kot model. Ajde saj Anela je lušna punca, ful mi ma dobro postavo, pa Dijana mi je recimo simpatična, ampak one niso model material, pač niso (po mojem mnenju). Meni so totalno komercialne in možno je, da bodo lahko delale razna komercialna fotkanja, ampak po moje ne bodo nikoli v modni industriji.
Btw. WTF je bla ta maja sploh v top 12, jaz sem najprej mislila da je kao plus size

Se mi pa zdi, da je ona edina, ki bi eventuelno lahko delala kot model. Ajde saj Anela je lušna punca, ful mi ma dobro postavo, pa Dijana mi je recimo simpatična, ampak one niso model material, pač niso (po mojem mnenju). Meni so totalno komercialne in možno je, da bodo lahko delale razna komercialna fotkanja, ampak po moje ne bodo nikoli v modni industriji.
Btw. WTF je bla ta maja sploh v top 12, jaz sem najprej mislila da je kao plus size

Houd de wereld tegen
-
kitty cat - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2010
Za Majo tudi meni ni bilo čist jasno, ker če že lahko dela v modni industriji, lahko kvečjemu snema za kataloge (oblačila za močnejše ženske ipd.) ali kot model, ki ima fotografije samo obraza, pa še obraz v bistvu nima nič posebnega... podbradek pač ni kul?
Ajda je pa drugače iz mojih domačih krajev.

Alta alatis patent.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
kitty cat napisal/-a:Za Majo tudi meni ni bilo čist jasno, ker če že lahko dela v modni industriji, lahko kvečjemu snema za kataloge (oblačila za močnejše ženske ipd.) ali kot model, ki ima fotografije samo obraza, pa še obraz v bistvu nima nič posebnega... podbradek pač ni kul?![]()
sj zdj + size lohk tud delajo v "industriji". elena miro je dost znana po tem da kreira za močnejše ženske. ok ni isto, ampak sj v (ameriškem?) top modelu je že zmagala močnejša tekmovalka. časi twiggy in kate moss so že mim

-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Jaz sem se jo navadila,zdaj mi je nekak uredu.Zanimiva je,glasna in dogajanje v hiši popestri.
Sicer je moj absolutni favorit Ajda.Se mi zdi,da je res rojena za ta poklic.
Všeč mi je tudi Barbara,vsaj značajsko,ker je realna,a se mi zdi,da ni tako nadarjena kot Ajda.
Zanimivo,da predno se je šov začel,mi je na slikah najbolj izstopala in bila všečna Anja B.,zdaj pa se mi zdi prazna in samovšečna.Morda celo nekoliko vzvišena.
Naja in Nastja se mi zdita mirni,zadržani,nad prvo mislim,da so že vsi v oddaji obupali in,da res ni več veliko za pričakovati,za drugo pa mislim,da bo precej bolj glasna in sproščena,ko se bo navadila bivanja v hiši.
Nista mi všeč Dijana in Jasmina.Niti značajsko,niti vizuelno.
Anela je lepa,glamurozna,zna se obnašati,vedno ve,kaj je treba reči,narediti,do sotekmovalk je prijazna in zaščitniška.Pri ljudeh,ki so tako popolni,se me vedno poloti dvom,če so tudi v resnici taki,za kakršne se predstavljajo.Upam,da ji ne delam krivice,a to je pač le moje skromno mnenje.
Sicer je moj absolutni favorit Ajda.Se mi zdi,da je res rojena za ta poklic.
Všeč mi je tudi Barbara,vsaj značajsko,ker je realna,a se mi zdi,da ni tako nadarjena kot Ajda.
Zanimivo,da predno se je šov začel,mi je na slikah najbolj izstopala in bila všečna Anja B.,zdaj pa se mi zdi prazna in samovšečna.Morda celo nekoliko vzvišena.
Naja in Nastja se mi zdita mirni,zadržani,nad prvo mislim,da so že vsi v oddaji obupali in,da res ni več veliko za pričakovati,za drugo pa mislim,da bo precej bolj glasna in sproščena,ko se bo navadila bivanja v hiši.
Nista mi všeč Dijana in Jasmina.Niti značajsko,niti vizuelno.
Anela je lepa,glamurozna,zna se obnašati,vedno ve,kaj je treba reči,narediti,do sotekmovalk je prijazna in zaščitniška.Pri ljudeh,ki so tako popolni,se me vedno poloti dvom,če so tudi v resnici taki,za kakršne se predstavljajo.Upam,da ji ne delam krivice,a to je pač le moje skromno mnenje.

-
men je bla maja totalno mim. pa ne zato, ker je močna ali karkoli, ampak enostavno mi tudi njen obraz ne potegne za high fashion.
-
senjorina - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2010
Libido. napisal/-a:Jooj, kako mi gre Teja na živce nonstop z unim njenim: "Konc, konc, konc!"
A tebi tudi? Same here.

Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ker sem vidla, da punce kar spremljate to oddajo, sem si rekla, da bom pa še jaz pogledala prva dva dela
Nisem še nikol gledala takih oddaj, kjer zbirajo kak model, tko da ne moram primerjat z nobeno drugo, ampak bom pokomentirala po svoje
V glavnem...meni se kandidatke zdijo resnično ful premlade! Ok sej vem, da je treba v modnem svetu začet zgodaj, sm tle jih je polovica (ali celo več) starih 15 in 16. To so zame še punčke in jih enostavno ne moram gledat kot neke ful hude bejbe. Pa tudi takih puncam se bo še spremenil obraz, ful se jim bo še postava spremenila, dobile bodo večje prsi, boke, pa pol bo prišel zihr še kak celulit in strije... Tko, da recimo že čez ene 5 let lahko pomoje čist drugač zgledajo kot zdej.
Pa tud rahlo pedofilsko se mi zdi, da tam stojijo v kopalkah pred komisijo in da jih tam neki ocenjujejo, da so dobre (še posebi to mislem za moški del). ...Ok tole sem mogla dat vn iz sebe...
Drugač pa so se mi do zdej izzivi zdel še kar zanimivi, Teja me je tud pozitivno presenetla na slikanju (ker drugač mi deluje ful razvajena in zafnana). Nimam pa neke svoje izrazite favoritke. Mogoče mi je še najbolj všeč Anela. Bom pa oddajo še spremljala naprej, še posebi, ker me zanima če se bodo punce kej skregale

V glavnem...meni se kandidatke zdijo resnično ful premlade! Ok sej vem, da je treba v modnem svetu začet zgodaj, sm tle jih je polovica (ali celo več) starih 15 in 16. To so zame še punčke in jih enostavno ne moram gledat kot neke ful hude bejbe. Pa tudi takih puncam se bo še spremenil obraz, ful se jim bo še postava spremenila, dobile bodo večje prsi, boke, pa pol bo prišel zihr še kak celulit in strije... Tko, da recimo že čez ene 5 let lahko pomoje čist drugač zgledajo kot zdej.

Drugač pa so se mi do zdej izzivi zdel še kar zanimivi, Teja me je tud pozitivno presenetla na slikanju (ker drugač mi deluje ful razvajena in zafnana). Nimam pa neke svoje izrazite favoritke. Mogoče mi je še najbolj všeč Anela. Bom pa oddajo še spremljala naprej, še posebi, ker me zanima če se bodo punce kej skregale

-
glede let imaš prav. v modnem svetu je vedno tako, da punce začnejo že zelo zgodaj. ta poklic ni večen in nekje v poznih dvajsetih se kariera počasi končuje. večina svetovno uspešnih manekenk se je s tem začela ukvarjati nekje okoli štirinajstega, petnajstega leta. žalostno je to, da večina teh punc ni psihično dorasla pastem, ki se skrivajo v tem poklicu.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jz res ne morem mimo Anje B. Kolk pa je to lepa punca...adijo
Sicer pa mi je všeč Ajda, ful se vidi, da ji je nerodno, ko jo hvalijo...da noče bit neki nad drugimi. Pa Anela mi je super, taka korektna punca. Me čist na Nico spominja.
No, to je moj top3.
Aja, največja faca pa je una, ko je zobe bek vlila
"Kaj jz morem, če una ne ve, kje ma svoje zobe" 

Sicer pa mi je všeč Ajda, ful se vidi, da ji je nerodno, ko jo hvalijo...da noče bit neki nad drugimi. Pa Anela mi je super, taka korektna punca. Me čist na Nico spominja.
No, to je moj top3.
Aja, največja faca pa je una, ko je zobe bek vlila

There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov