Supermodel Slovenije (POP BRIO)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Napačna šalčka
+ wow, kak bodo enim skrajšal lase to bo joka.
+ wow, kak bodo enim skrajšal lase to bo joka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Boga Teja, jst sem tko občutljiva za moje zobe, da bi umrla, če bi se mi to nardil. Ampak zaradi njihovega iskanja zob po bazenu in napačne šalčke je na koncu vse skup že res postalo komično Komi čakam naslednjič, ko bodo preobrazbe
Use your head and follow your heart.
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
joj, men se je teja kr zasmilla. sam pol ko se je začela tista prigoda s šalčkami pa nism mogla, da se ne bi smejala.
Barbara mi je mela res hudo fotko! bolšo kot ajda.
Barbara mi je mela res hudo fotko! bolšo kot ajda.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Joj..Ajda je ok po fotkah, hoji, vse..sam njena prisotnost tko tm..je pa horror. Ta ženska je res ledena tko brez čustev deluje. Všeč mi je, da joka v naslednji epizodi. Upam, da jo čist postrižejo pa pofarbajo na belo!
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Nimaš čist prov glede Ajde oz. njene preobrazbe
Meni je Ajda najboljša. Anela pa mi je vedno bolj nadležna (že ko njen celoten intervju pogledala na spletu).
Meni je Ajda najboljša. Anela pa mi je vedno bolj nadležna (že ko njen celoten intervju pogledala na spletu).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Sam da nau mela rdečih las... uu a jo pobrijejo?
-
*mala* - Cosmopsiho
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Uwaw..a zrd tega bo cmerala.. buh! Nič posebnega. Škoda.
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
še še še preobrazbe!! ajda zgleda bolš!
anela se mi pa zdi, da igra. Da si dejansko prej vse nardi v glavi, kaj bo rekla in kaj koristi njeni podobi v javnosti. Ne glede na to, ali ona to misli ali ne.
anela se mi pa zdi, da igra. Da si dejansko prej vse nardi v glavi, kaj bo rekla in kaj koristi njeni podobi v javnosti. Ne glede na to, ali ona to misli ali ne.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Men je pa Anela kul, kolk sem jo slišala govorit v današnji oddaji, ker tudi ostalim privošči uspeh in se nima za nekaj več zaradi njenih izkušenj. Npr. Maja se mi je pa zdela, kot da sploh ne more sprejet poraza in se ima za najboljšo, pa ko je rekla za Dijano, da bo sigurno šla naslednjič ven, sploh ji ni privoščla, tam v obraz jo je pa vzpodbujala. Pa še ta Maja in Teja sta mi take avše, tko da fajn da je šla Maja ven
*mala*, kako pa ti veš za preobrazbe?
Edit: Mal prepozna, sem vidla da si že objavla Ajdo. A lahk še ostale?
*mala*, kako pa ti veš za preobrazbe?
Edit: Mal prepozna, sem vidla da si že objavla Ajdo. A lahk še ostale?
Use your head and follow your heart.
-
*mala* - Cosmopsiho
Na drugem forumu našla, sicer so pa na Model Group pod novinkami finalistke
Na prejšnji strani je pa od Anje preobrazba.
Na prejšnji strani je pa od Anje preobrazba.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ojoj, jaz sem se tut na glas smejala ob tem izgubljenem zobu hehehe
Sam ta voditeljica Danaja mi je pa obup... A lahk izberejo za tako oddajo voditeljico, k zgleda mogoče še bolj anoreksična kot ona? Pa še tko grozno se pači k govori, mater mi je antipatična
Drugače sem bila danes ful pozitivno presenečena nad Tejino sliko, Jasmina me je pa ful razočarala. Barbara je bila pa tak angelček Pa ne vem, kaj tok kritizirajo Dijano, men se zdi čist ok (mal ma otročji glas, drugače mi ja ful čedna). Če je njena čeljust tok zelo grozna, pol ne vem, zakaj je nista fotograf oziroma Nika tko postavila, da se je ne bi videlo?
Ajda mi je mela tut ful hudo sliko.
Maja mi je še bolj hinavska izpadla kot prej.
Od kje mate slike teh preobrazb?? A se da dobiti še kakšno??
Sam ta voditeljica Danaja mi je pa obup... A lahk izberejo za tako oddajo voditeljico, k zgleda mogoče še bolj anoreksična kot ona? Pa še tko grozno se pači k govori, mater mi je antipatična
Drugače sem bila danes ful pozitivno presenečena nad Tejino sliko, Jasmina me je pa ful razočarala. Barbara je bila pa tak angelček Pa ne vem, kaj tok kritizirajo Dijano, men se zdi čist ok (mal ma otročji glas, drugače mi ja ful čedna). Če je njena čeljust tok zelo grozna, pol ne vem, zakaj je nista fotograf oziroma Nika tko postavila, da se je ne bi videlo?
Ajda mi je mela tut ful hudo sliko.
Maja mi je še bolj hinavska izpadla kot prej.
Od kje mate slike teh preobrazb?? A se da dobiti še kakšno??
- ¤Urshka¤
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2007
- Kraj: Portorož
joy23 napisal/-a:Boga Teja, jst sem tko občutljiva za moje zobe, da bi umrla, če bi se mi to nardil. Ampak zaradi njihovega iskanja zob po bazenu in napačne šalčke je na koncu vse skup že res postalo komično Komi čakam naslednjič, ko bodo preobrazbe
men se ni čist nič smilla ker mi je totalno anti in je sploh ne morem...tko da sm se ful smejala ker je blo vse skupi tko patetično da adijo...zmagala je pa naja z izjavo: sj nism js kriva če ona ne ve kje ma zobe
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov