Supermodel Slovenije (POP BRIO)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Sep. 2010 11:00

Meni se tudi ne zdi presuha. To da je pa svetle poti (oz. kao bleda) ji štejem pa v velik +.
Sicer pa ima Anela 1 cm več in 1 kg več. A je tudi ona presuha?

Očitno je kar precej osebam všeč, ker ima tudi na uradni spletni strani največ glasov.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 19. Sep. 2010 11:18

Obstaja ena stvar, ki se ji reče telesna zgradba. Lahko ima isto kil kot Anela, a je očitno bolj suha. Meni je vseeno če je všeč vsem samooklicanim modnim poznavalkam in vsem gledalkam, ki si želijo bit okostnjaki kot ona in če zmaga in če postane thinspiration celotnega sveta :), jaz izražam svoje mišljenje glede nje.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 19. Sep. 2010 14:06

Jaz sem si čisto iz firbca pogledala prvi dve oddaji ... sem drugače čisti laik, kar se mode tiče. Meni se zdi, da sta to, kar žirija hoče, predvsem Ajda in Barbara. Teja meni ni bila tako napačna, sploh ko sem jo videla na fotkanju, po drugi strani sem pa videla, da dosti ljudi izpostavlja Anjo B., ki je bila pa meni čisto dolgočasna. Druge so mi bolj brezvezne, izstopata morda le še Anela in Dijana, ampak mi prva deluje, kot da ima vse naštudirano, druga mi je pa antipatična.
Me prav zanima, kakšna bo preobrazba :)
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 19. Sep. 2010 14:33

Tud jaz se veselim in težko pričakujem preobrazbo.Pomojem bo najbolj izrazita pri dolgolaskah,zlasti pri tistih,ki so svetle. :)
Ampak ne dvomim,da bodo potem še boljše.A to bo jutri?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 19. Sep. 2010 14:38

Ja jutri. Mislim da bo precej zanimivo. Znajo bit nekatere preobrazbe precej dramatične :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ejmi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a ejmi » 19. Sep. 2010 18:24

nekje sem brala da je Danaja,koščena voditeljica, tko suha po zaslugi dobrih(?) genov... :D
Uporabniški avatar
blue coctail
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a blue coctail » 19. Sep. 2010 19:57

verjetno je danaja naravno zelo vitka, ampak se vidi, da ji tiste kosti štrlijo ven tudi zaradi umetnega hujšanja. Pa nič narobe, v modnem svetu so pač take zahteve.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 20. Sep. 2010 10:50

No ja, jaz temu ne bi rekla da ni nič narobe :?
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 20. Sep. 2010 11:47

na ANTM so zadnjič vrgli vn tekmovalklo, ker so ji kosti preveč štrlele.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 20. Sep. 2010 14:17

^ tista je bla reeees presuha pa mislila je, da je najlepša in najpametnejša.

Drugače pa komaj čakam oddajo danes, da vidim, kake frizurce bodo dobile. Upam, da Nastje ne bodo na kartko ostrigli, ker se mi zdi, da ima štrleča ušesa.
Uporabniški avatar
senjorina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a senjorina » 20. Sep. 2010 14:58

Meni je Danaja tudi za modni svet malce presuha. Njena postava niti malo ne sliči na ženstveno (za kar ji ni treba imeti širokih bokov), ampak da nima niti malo oblin in izgleda kot obešalnik... spooky. :? Pa se imam že sama za suho in za marsikaterega presuho, a imam vsaj neko obliko postave. Kakšnih 5 kg ji ne bi škodilo, pa bi bila še vedno suha, a bolj podobna ženski in ne mrliču.
Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 20. Sep. 2010 15:17

Če smo že pri Danaji, ona sploh ni manekenka, ampak stilistka in modna novinarka.

Moje naj fotke od zadnjič:
Slika Slika Slika

Ajda je res super :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
senjorina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a senjorina » 20. Sep. 2010 15:26

Ne vem oz. do zdaj nisem vedela, kaj je ona, ampak se mi vseeno zdi (za moj okus) presuha.
Ajda je pa res 1A. Kamero jo ljubi, to je več kot očitno, ker pozna svoje telo, da na slikah izpade kar se da profesionalno. :) Te tri so na tem snemanju bile najboljše, ampak Teje ne vidim v vlogi modela. Mogoče kot model za kataloge ali kaj podobnega, predvsem ker ji višina ne dela ravno usluge.
Ker pametni popustijo, neumni vladajo svetu.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 20. Sep. 2010 15:36

men ima tudi barbara konc hudo fotko.
komaj čakam preobrazbe danes, ene se bojo spet najbrž jokale ko jim bodo 5cm las postrigli. to mi je šlo vedno tooook na živce - prijavi se na ANTM/supermodel/whatever, sigurno si je pogledala kakšno tako oddajo in VE da profesionalci naredijo makeover, potem se pa joka (na koncu pa dobi seveda fabulous frizuro) :roll: take bi jaz takoj ven vrgla.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 20. Sep. 2010 15:39

Ne vem za Danajo glede postave, mogoče je res "po naravi" takšna, mi je pa kul kot voditeljica. Men je Teja kul na tej fotki, drugač mi pa tud ni, sploh nič posebnega. Anja mi je pa na fotki tud dober izpadla, čeprav so jo pokritiziral.
Use your head and follow your heart.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov