Supermodel Slovenije (POP BRIO)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 199 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
jst sm ubistvu navijala za ajdo ... je pa šov bil the best. ena najbolj kvalitetnih oddaj v sloveniji.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Moja favoritka od prvega tenutka je bila pa Ajda.In sem zdaj čisto razočarana.
Nasploh imam občutek,da so Ajdo nekako skozi celo oddajo potiskali na stranski tir.Nikol ni bila izbrana,kot zmagovalka katerekoli od nalog,čeprav se je meni zdela največkrat najboljša.Zanimivo pa,da so jo danes pred vsemi prejšnjimi zmagovalkami postavili Aneli ob bok.
Nasploh imam občutek,da so Ajdo nekako skozi celo oddajo potiskali na stranski tir.Nikol ni bila izbrana,kot zmagovalka katerekoli od nalog,čeprav se je meni zdela največkrat najboljša.Zanimivo pa,da so jo danes pred vsemi prejšnjimi zmagovalkami postavili Aneli ob bok.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
blue coctail napisal/-a:jst sm ubistvu navijala za ajdo ... je pa šov bil the best. ena najbolj kvalitetnih oddaj v sloveniji.
To sem že jaz hotla napisat,pa sem od silnega razočaranja pozabila.
Ja,oddaja se je tud men zdela zelo na nivoju in kvalitetna!
Pa žirante bi tud pohvalila,pa voditeljico Danajo.Prav vsi od prvega do zadnjega,so mi bili všeč in so se mi zdeli nekaj posebnega.Nika Urbas pa sploh!
Tale oddaja si v primerjavi z ostalimi slovenskimi,zasluži čisto desetko!
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
ja, pa všeč mi je blo, ker niso bili plehki ... skozi oddaje so punce prejemale pravo mero kritik in pohval. mi je blo pa ful lepo, da so čisto na koncu pohvalili prav vsako izmed njih. in na modno revijo so jih spustili točno takrat, ko so bile pripravljene.
two words: HIGH FASHION!!!
two words: HIGH FASHION!!!
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
Aja, sicr sm pa navijala za Anjo, in NE VEM KAJ HUDIČA so vidl na Jasmini??? Ne vem, men je bla cela čudna, tista spodnja čeljust.....
Če pa že morm zbirat med Ajdo pa Anela, definitivno Anela. Tale Ajda mi je delovala tko narjeno. Se mi zdi da se je delala neko revco pa sramežljivo ampak pomoje je taprava bijach. Se je vidl kdaj k je govorila da jo je mal zaneslo, ampak če nisi bil pozorn si itak vidu sam tist njen umetno pripravljen govor. Prov tak mali snobek, res.
Če pa že morm zbirat med Ajdo pa Anela, definitivno Anela. Tale Ajda mi je delovala tko narjeno. Se mi zdi da se je delala neko revco pa sramežljivo ampak pomoje je taprava bijach. Se je vidl kdaj k je govorila da jo je mal zaneslo, ampak če nisi bil pozorn si itak vidu sam tist njen umetno pripravljen govor. Prov tak mali snobek, res.
Ne kadim, a vedno vžgem.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
¤Urshka¤ napisal/-a:Sj anela je lušna in obvlada in vse, se zna obnašat, sam ona je že mela svojo šanso in ji ni ratal...js osebno bi šanso raj dala kateri drugi.
Zakaj pa misliš, da ji ni ratal? Sej je bila uspešna, v portfoliu ima kup dokazov o delu... logično, da pri 14 letih ni kar za dolga leta ostala v tujini, se je šla pač domov šolat najprej... Men je bila že od nekdaj všeč, se je spomnim tud velikokrat iz Smrklje, ko je bila otrok
MG:
http://www.model-group.si/female.aspx?guid=Anela&Page=1
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Ajda ni zmagala, ker je še ful mlada, definitivno..pomoje niso hotli tvegat, da ne bi mogla/hotela delat zaradi šole ipd., drugače pa mi je tud Anela huda
Houd de wereld tegen
Prvi neprebran prispevek • 199 prispevkov
• Stran 13 od 14
•
Prejšnja
1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov