Starejše nanizanke
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Nastja Krivec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rogoza
Katere izmed teh so vam najljubše? Kar precej je takih, ki jih danes ne vrtijo več. Meni so najljubše Xena, Buffy - Izganjalka vampirjev in Čarovnice. Pa tudi Zvezdna vrata. Zdaj jih gledam na Sci Fi.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nekoč sem vse te gledala kot ti
Sedaj si pa še z veseljem pogledam naslednje, čeprav jih ne snemajo več:
* Queer as folk (Moške zadeve)
* Friends
* Sex and the city
* Gilmore girls mam nekje na dvd-jih
ostalih se pa trenutno ne spomnim
Sedaj si pa še z veseljem pogledam naslednje, čeprav jih ne snemajo več:
* Queer as folk (Moške zadeve)
* Friends
* Sex and the city
* Gilmore girls mam nekje na dvd-jih
ostalih se pa trenutno ne spomnim
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
A to se že pod starejše kvalificira?
Ko sem videla naslov teme, sem se najprej spomnila na Charles in charge, Step by step, Popolna tujca (ne vem originalnega naslova),... Če bi jih zdaj gledala, bi se mi verjetno zdele čisto bedne, takrat so mi bile pa všeč.
Ko sem videla naslov teme, sem se najprej spomnila na Charles in charge, Step by step, Popolna tujca (ne vem originalnega naslova),... Če bi jih zdaj gledala, bi se mi verjetno zdele čisto bedne, takrat so mi bile pa všeč.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
O, starejše nanizanke, jaa
V srednji šoli so bili popoldnevi rezervirani za :
-Step by step,
-Steve Urkel (ne spomnim se naslova),
-Prince iz Bel Aira,
-potem tista dva ko sta imela oddajo o hišnih delih, wnb mojstra, doma pa je imel en od njiju tri sinove,
-Bundijevi so itak zakon
V srednji šoli so bili popoldnevi rezervirani za :
-Step by step,
-Steve Urkel (ne spomnim se naslova),
-Prince iz Bel Aira,
-potem tista dva ko sta imela oddajo o hišnih delih, wnb mojstra, doma pa je imel en od njiju tri sinove,
-Bundijevi so itak zakon
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nastja Krivec napisal/-a:Kar precej je takih, ki jih danes ne vrtijo več.
Js sm sam na to gledala
Tiste so pa že stare, ne samo starejše.
Sem pa tud js gledala Step by step (ta se npr. predvajala 1991-1998 ), Friends pa 1994-2004. Ni tak razlike Pa Full House z Olsenovima.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Nastja Krivec - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Rogoza
jaa Princ je bil zakon pa Full House tudi... mislim da sem ga še lani parkrat na TV3 zasledila... Bundejevi so pa zdaj na A kanalu.. smehi ko jih gledam hehe pa 21 jump street še mi je všeč x) pa Ta sedemdeseta samo škoda da nikoli nisem tako ful sledila vsem delom samo tu in tam kakšnemu. si pa zdaj potegnem sezone dol in jih tako ko imam čas počasi gledam
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
podvojitev - res me je zafrkaval forum snoc
Zadnjič spremenil FemmeFatal, dne 31. Mar. 2010 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
emanuela napisal/-a:-potem tista dva ko sta imela oddajo o hišnih delih, wnb mojstra, doma pa je imel en od njiju tri sinove,
http://www.imdb.com/title/tt0101120 Tole?
Spomnim se Miami Vice, Zakon v L.A., Moonlighting,... Pa se in se.
Pa nadaljevanke: Schwarzwaldska klinika (ampak tega se bezno spomnem, sem tud jaz premlada) in najbolj legendarna Santa Barbara.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hehehe, kera tema.. kul.
Ja ja, jz tud gledala vse te že naštete, zraven pa še obvezno Cosbey-ja (ja, ta pa je res med starimi), pa neka Cooperjeva druščina je bla - ta mi je bla še posebi kul, ne vem zakaj; Family ties je bla tud luštna.
Ja ja, jz tud gledala vse te že naštete, zraven pa še obvezno Cosbey-ja (ja, ta pa je res med starimi), pa neka Cooperjeva druščina je bla - ta mi je bla še posebi kul, ne vem zakaj; Family ties je bla tud luštna.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Meni so bile všeč Xena, MacGyver, Night rider, Full house, Princ z Bel Aira, Family Matters (tista, k Urkel not nastopa), The Cosby show, MASH, Happy days (tista, k Fonzie not nastopa) ipd, kasneje tudi Buffy pa Charmed. Nekatere se mi zdaj zdijo brezvezne (Xena, MacGyver, Night rider), nekatere fore pa enostavno prerasteš. So bile pa super takrat.
Zdaj bolj gledam Two and a half men, Dexter, Lost (ampak ta se mi je že kr mal zamerla, sploh ne vem kaj bi radi povedali z njo), Heroes, Scrubs. Zadnje čase pa Pacific.
Zdaj bolj gledam Two and a half men, Dexter, Lost (ampak ta se mi je že kr mal zamerla, sploh ne vem kaj bi radi povedali z njo), Heroes, Scrubs. Zadnje čase pa Pacific.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
FemmeFatal napisal/-a:emanuela napisal/-a:-potem tista dva ko sta imela oddajo o hišnih delih, wnb mojstra, doma pa je imel en od njiju tri sinove,
http://www.imdb.com/title/tt0101120 Tole?
Hahaha.. Ravnokar sem se spomnila, da sem bila totalno zaljubljena v Johntana Taylorja Thomasa, ki je igral enega izmed sinov.
Kje so te časi ...
Happy days mi je bila tudi všeč. Si moram enkrat dele potegnit z neta in si jih še enkrat ogledat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov