Stand up komiki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ko brskam po forumih, sem začel opažati-da se včasih za odgovore kopira posnetke različnih komedijantov/mislecev.
Zato sem naredil to temo, temo kjer bi kopirali posnetke, različnih komedijantov-če živimo po njihovih načelih oziroma se strinjamo z njihovimi ugotovitvami.
Evo jaz imam Ricky Gervaisa, tip je cinizem in sarkazem v eni osebi. Je oseba ki je letos raztrgal znane osebe na Golden Globes. Njegove teme, so ateizem, in teme ki se dotikajo naših življenj.
http://www.youtube.com/watch?v=GJW4rnN6q84
Zato sem naredil to temo, temo kjer bi kopirali posnetke, različnih komedijantov-če živimo po njihovih načelih oziroma se strinjamo z njihovimi ugotovitvami.
Evo jaz imam Ricky Gervaisa, tip je cinizem in sarkazem v eni osebi. Je oseba ki je letos raztrgal znane osebe na Golden Globes. Njegove teme, so ateizem, in teme ki se dotikajo naših življenj.
http://www.youtube.com/watch?v=GJW4rnN6q84
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Še na fajna od njega.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Moja idola sta veliki George Carlin in Bill Hicks. Pa zadnje čase ma dobre še posebej kar se razmerij tiče Dane Cook.
Bom nalimal par njihovih najbol inspiracijoznih stand upov, ko se vrnem domov.
Bom nalimal par njihovih najbol inspiracijoznih stand upov, ko se vrnem domov.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Eddie Izzard. Simply, ker se dotakne skoraj vseh tem in pri vseh se mu lahko nasmeješ.
Zadnjič spremenil shinee, dne 13. Feb. 2011 19:25, skupaj popravljeno 3 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men je ful faca Dylan Moran, tak ful prikupno zmeden deluje; sicer je tudi igralec, če je komu znana serija Black Books - men je Bernard zakon.
Carlin je pa itak večni kralj.
Carlin je pa itak večni kralj.
Prvi neprebran prispevek • 5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov