Slovenski top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 23. Sep. 2010 15:02

joy23 napisal/-a:Gacho mi je vedno bil ful smotan, danes se mi pa ni zdel tko napačen.

Njegov blog o STM je zabaven :D http://www.elle.si/slotopmodel/blog/milan_gacanovic_gacho_1_oddaja-30000.aspx
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Maska84
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Maska84 » 23. Sep. 2010 22:02

Cho napisal/-a:Pa ta Samanta ful spominja na Sanjo Grohar in ne morem si pomagat - strašno se mi zdi zoprna.
Sicer pa tud jz upam, da bo oddaja v prihodnje boljša.:)

Se ne morem bolj strinjat s tabo, točno to sem včeraj razmišljala ves čas, ko sem gledala.

A ni nikogar motilo, da so uporabljali v tisti končni debati toliko tujk? Za Nušo se ne morem odločit, a je tok fake, da se ji zdi kul uporabljat neke tuje izraze, ali res ne zna več slovensko?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 24. Sep. 2010 0:05

meni se pri nuši zdi bolj to, da pač uporablja tujke dosti podzavestno. delala je v tujini in te izraze je večino uporabljala v angleščini, potem jih pa dost avtomatsko ven meče. pač ni profi voditeljica, pa še trema naredi svoje. verjetno se bo tekom šova malo 'obrusila'. mi je pa res zelo lepa.
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 24. Sep. 2010 7:24

meni je Nuša lepa, ampak ne vem, zakaj mora met v tem šovu tak nastop, se mi zdi da sta npr. Tyra in Heidi ful prijazni do tekmovalk, neke vrse model-mami, Nuša pa niti najmanj

tekmovalke so pa na tv ful drugačne, kot na predstavitvenih slikah, tako da so mi vizualno kar nekam brezveze, sploh Samanta mi je najbolj antipatično bitje ever

sicer mi je Supermodel ful bolj všeč, ampak mogoče so tukaj izbrali za odtenek primernejše kandidatke, ker se mi zdi, da ima pri Supermodelu samo Ajda možnost dejanskega dela, tukaj pa mogoče enih par več
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
donna.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a donna. » 25. Sep. 2010 13:19

***Ally*** napisal/-a:meni je Nuša lepa, ampak ne vem, zakaj mora met v tem šovu tak nastop, se mi zdi da sta npr. Tyra in Heidi ful prijazni do tekmovalk, neke vrse model-mami, Nuša pa niti najmanj

Se čist strnjam :zustimm: Ful se mi zdi vzvišena
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 25. Sep. 2010 13:25

Ja, sam glede na to, da sta onedve stare veliko več kot Nuša sploh ne moreš delati primerjave, da naj bo Nuša zdej neki materinska do njih. Kvečjemu jih ona lahko konkurenčno vzpodbuja. Mislim, da že v začeku ne bi smel pričakovat pri njej neke visoke stopnje voditeljstva, ker pač še nima tovrstnih izkušenj. :) Jst jo čist razumem, sam je pa res, da je pa motljivo za gledalce?!
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Sweety× » 26. Sep. 2010 0:12

Nism gledala cele oddaje, ker sm rajš gledala gospodinje. Sem pa med reklamami in na koncu gledala STM in morem rečt, da mi je Nuša še bolj antipatična od Danaja, je pa res ful lepa. Čakam jutri ponovitev ob 18h, da si ogledam celo oddajo.
Aha, Samanta mi gre pa že po 15 min gledanja na živce, nevem kako mi je lahko nekdo tok hitr tko zlo antipatičn ampak očitno je možno :D
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a sarita » 29. Sep. 2010 8:06

Dosti boljše od Supermodela - tako voditeljsko kot modeli, fotkanje, vse. Nuša je ful lepa in meni se je zdela kot voditeljica vredu. So se mi žiranti zdeli bolj sproščeni in naravni kot v konkurenčni oddaji.

Od punc mi je že po prvih fotkah, ki so prišle na net, v oči padla Sara Ana. Tudi v oddaji mi je še vedno všeč. Prav tako sta mi bili v prvi oddaji všeč Lea in Senta. Pri Senti me malo moti samo, ker naj bi bila sestra od sanjske ženske Miše Margan... :roll: Obupno antipatična mi je Samanta.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 29. Sep. 2010 8:40

Zaenkrat mi je supermodel bolj všeč...ampak to je verjetno posledica tega, da se tam že odvija neka zgodba, malo že spremljam in me je potegnilo že not, STM pa se je komaj začel.

Punce...kaj naj rečem, meni v povprečju niso kaj simpatične, so mi od supermodela bolj. Tudi mlajše so pri supermodelu. Najbolj mi je všeč Maja z aparatom. Sara ana bi sicer bila okej, ampak me pri njenem zobovju nekaj ful moti. Martina je res ko gdč.Čepin, obupno grde zobe ima. Samante ne bom komentirala :roll: Tisti okrogli glavi namreč tudi makeover ne more pomagat. Senta je luštna, ampak tak povprečna, Tina tudi, Lea tudi. Ona druga bjonda, ki zgleda ko Salome, bi mogla shujšat, pa postavo ma ko neka tenisačica/plavalka. Mogoče mi je zanimiva še Nika iz Lj. Ostale so pa zaenkrat zelo v sivem povprečju.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 29. Sep. 2010 18:18

Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 29. Sep. 2010 20:22

kok so pa nadležni s tem, k je muzika skoz v ozadju, še k govorijo :? mam občutek, da gledam Glee al pa High school musical , ne pa Slovenski top model
Live your life
Uporabniški avatar
blue coctail
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a blue coctail » 29. Sep. 2010 21:23

men je tole bolj kot ne katastrofa. Snemanje je totalno amatersko. Nuša je antipatična in izumetničena. Punce majo čist preveč komercialen look, na supermodelu so veliko bolj "high fashion". Žirija se ne zna izražat in dajat nekih konstruktivnih strokovnih komentarjev. Ne vem, men to ni za visoko modo. Med ostalimi šovi po svetu in našim sploh ni primerjave. Supermodel je vsaj desetkrat boljši in je res na nivoju...
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 12. 2007
Kraj: Portorož

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤Urshka¤ » 29. Sep. 2010 21:23

js mislim, da so kr uredu domov poslali...js bi sicer samanto pred aleksandro, ampak te dve sta ble definitivno prvi za odstrel na moji listi
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 29. Sep. 2010 21:37

Meni se je zdelo danes vse skupaj nekako medlo, dolgočasno, brez prave energije :? Sem razočarana, sprva sem mislila, da bo ta oddaja boljša kot Supermodel. Nušo vidimo samo na koncu, pri izločanju. In žirija je pri Supermodelu res bolj strokovna.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Izgubljen
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Izgubljen » 29. Sep. 2010 22:28

Live your life

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov