Slovenski top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
mala-anchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a mala-anchy » 22. Sep. 2010 20:28

se da to oddajo kje na netu v živo gledat?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 22. Sep. 2010 20:40

So far.. deluje ful bolj sproščeno, kot supermodel..Vsekakor je boljša izbira prvega fotografa :P pr supermodelu je bil tist adolescent ves živčen, ko je fotkal :) tud všeč mi je, da žirija ni tok wannabe strokovna z izrazi, je pa res da je voditeljca delovala navdušena nad praktično vsemi. :D Aja pa všeč mi je, da majo po licenci in ni voditeljca samo ena oseba k se sem pa tja primaje do manekenk in jim da kratka navodila(kakor v supermodelu). Ok, če neham primerjat s supermodelom.. :D glasba mi je všeč :D vredu je no. :)
It was forever..but it didnt last long..
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 22. Sep. 2010 20:44

Nevem zakaj sem mislila da bo zanimivo. Že po 5 min sem se naveličala :?
Aja pa zakaj pa morajo imeti 2 oddaji za modele Slovenije? Supermodel Slovenije in Slovenski top model? Kje je tu point?
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 22. Sep. 2010 20:47

Ker sta pač različni televizijski hiši. Tv3 in Poptv(pop brio).
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Sep. 2010 21:16

Moj komentar:
Obupen način snemanja, stalno zoomiranje in premikanje iz zamaknjenega v naravnost :? Tukaj se poznajo Pop Tv-ju izkušnje iz snemanja resničnostnih šovov.

Veliko kandidatk nujno rabi preobrazbo (preveč plain Jane so). Najmanj simpatični vizualno in osebnostno sta mi Martina in Samanta. Najbolj všeč so mi zaenkrat Ana, punca s pirsingi in aparatom (Maja se mi zdi) ter mogoče Sara Ana.

Nuša mi je lepa, ampak mi Danaja iz supermodela lepše govori. Pa ni mi všeč moški del žirije.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
¤Urshka¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 12. 2007
Kraj: Portorož

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤Urshka¤ » 22. Sep. 2010 21:19

če grem kr po vrsti koker so po abecedi:
alexandra mi je že grozna bla prej ko sm jo vidla, pa če pogledam to fotko na fb k je, mi je tut ubitačna
ana, to se ne spounem glih, ampak tule ma kr dobro fotko
kamila mi je k salome
lea je ful zanimiva tko neki posebnega
lejla se je ne spounem :D
maja more dat te pirse vn pa aparat, zobe da ji zrihtajo
tadruge maje se sploh ne spounem
martina je ful zanimiva sam zobe ma pa ubitačne
nika ma ugabne foke
tadruga nika je cela ubitačna
samanta sploh nevem če morm komentirat, men je že od prvega trenutka mim
sara ana je pa tut ful zanimiva, sam neki me je motl pa nvm kua
senta se je ne spounem
tina mi je pa tut tak moški

to so ble punce, glede oddaje pa nebi neki primerjala s supermodelom, ker je bla komi prva...bi mi blo pa ful zanimiv gachota pa niko dat skupi v žirijo :)
Uporabniški avatar
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a nogavicka » 22. Sep. 2010 21:19

men je blo tole vec al manj kr neki.. :roll: sm pricakovala mal vec.. pa ni mi blo vsec, da je nusa kr ignorirala tiste k so izpadle, npr. na koncu: "ve ste finalistke slovenskega top modela. jutri se boste vselile v hiso. dobro se naspite. caoo!" in gre.. :cool: tyra je vedno tud izpadlim namenila kasno besedo :)
upam, da se bo v prihodnje mal razzivelo in, da bodo zanimivi izzivi, photoshootingi :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 22. Sep. 2010 21:36

Sem pa mislila, da sem edina, ki je ni kaj preveč navdušila ta prva oddaja. No, vidim da ste tudi druge skritizirale. V večini se strinjam z *malo*. Nevem, mogoče bo v naslednjih oddajah kaj boljše.

Drugače so mi pa vizualno najbolj simpatične Martina, Lea in Senta, najmanj pa Samanta in Tina. Bomo pa vidli tekom oddaj, kako se bojo odrezale na snemanjih, pa kako se bojo pokazale karakterno.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 22. Sep. 2010 21:46

Men se zdi večinoma dobra izbira punc. Sem pa vedela, da moram počakat oddajo preden jih pokomentiram, ker so mi nekatere v resnici precej drugačne kot na fotkah. Npr. Kamila na fotki tud mene spominja na Salome, v resnici pa ne. Pa Tina mi je boljša kot na fotki, na kateri mi sploh ni všeč. Drugač pa je men zaenkrat najbolj všeč Nika iz Ljubljane (s črnimi lasmi), ampak to res samo zaenkrat, ker jih morem videt še na snemanjih in drugje, ker se mi zdi, da mi lahko še marsikatera druga postane všeč (Maja iz Kopra, Sara Ana) :) Poleg Nike sta mi pa še najbolj padle v oči Martina in Senta, ki mi je sicer ful luštna, ampak me bo še mogla prepričat :D Samanta mi je pa grozno antipatična, pa zdi se mi totalno fake in važna :roll:

Nuša je pa res ful lepa :) In tudi drugače mi je všeč, mogoče celo bolj kot Danaja. Ostalo žirijo pa zaenkrat ne bom preveč komentirala, bo počakala na naslednje oddaje. Gacho mi je vedno bil ful smotan, danes se mi pa ni zdel tko napačen. O Petri še nimam mnenja, Zoran mi je pa zaenkrat čuden :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 22. Sep. 2010 21:56

Kje na netu,bi se pa to dal pogledat?Ma katera link mogoče?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Sep. 2010 21:59

Na FB je pisalo, da bodo deli ob ponedeljkih na spletu. V nedeljo pa ponovitev na tv.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Cho
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Cho » 23. Sep. 2010 11:22

Pa ta Samanta ful spominja na Sanjo Grohar in ne morem si pomagat - strašno se mi zdi zoprna.
Sicer pa tud jz upam, da bo oddaja v prihodnje boljša.:)
“You grow up the day you have your first real laugh - at yourself.”
:)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Sep. 2010 11:22

Eno slikanje bo s kačam mnde....
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 23. Sep. 2010 13:03

Cho napisal/-a:Pa ta Samanta ful spominja na Sanjo Grohar in ne morem si pomagat - strašno se mi zdi zoprna.

:ja:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 23. Sep. 2010 14:00

men je oddaja na POP BRIO ful bolj gledljiva kot tale na TV3. tud žirija in voditeljica sta mi tam boljši. Nuša mi je sicer simpatična in lepa, ampak se mi zdi da ji slovenščina po vseh teh letih v tujini dela malo problemov :D upper body, flats itd. bi se vse dal lepo v slovenščino prevest.
od punc so mi pa zaenkrat všeč Sara Ana, Nika iz Lj. in tista s pirsi. Mogoče še kakšna, pa se zdajle ne spomnim. Martina mi je na predstavitveni fotki zgledala kul, v živo je pa kot Urša Čepin Jr. Bomo vidli, kakšna bo na fashion fotkah. Samanta je najbolj antipatično bitje ever. mislim kdo pride v catwoman kostumu na casting za top model :tot:

za punce razumem da nekatere nimajo izkušenj, ampak če bi pogledale en ANTM bi vedle, da v kopalkah ne smeš delat hootchie poz oz. da ena roka na bok, druga pa za glavo, ni ničemur podobno :roll: sej ne rečem da sem jst neka poznavalka, ampak tok pa že vem.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov