Slovenski top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
meni pa lea ne deluje kot model. na fotkah ja, samo ko jo pa po tv gledam, pa ne.
tina mi še najbolj primerna deluje.
sara ana se mi zdi otročja in hinavska, mi pa v šov prinese neko dogajanje.
martina mi je zelo antipatična. nonstop se cmeri. za ta spot recimo, se mi je tamala maja zdela res veliko boljša.
tako da, zaenkrat sem za tino
tina mi še najbolj primerna deluje.
sara ana se mi zdi otročja in hinavska, mi pa v šov prinese neko dogajanje.
martina mi je zelo antipatična. nonstop se cmeri. za ta spot recimo, se mi je tamala maja zdela res veliko boljša.
tako da, zaenkrat sem za tino
Vsak raj ima svojo kačo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sicer že 2 delov nisem gledala, ampak vseen.
Imam vedno bolj občutek, da zna Tina zmagala (vidla fotko z ene modne revije, pa tudi pri Elle na eni reviji sta bili le Maja in Tina). Upam, da ne bo res, ker mi je preveč navadna. Nič posebnega.
Maja mi je najlepša. Res lepotica in upam da ona zmaga.
Martina- ojoj. Not my cup of tea. Občasno kul fotke, ampak mi res ne potegne
Lea je tud kar kul.
Sara Ana- ni mi jasno zakaj je sploh še notr! Morala bi Ana ostat namest nje.
Starejša Nika bi lahko še ostala notr.
Torej Maja za zmago. Ali pa vsaj Lea.
Imam vedno bolj občutek, da zna Tina zmagala (vidla fotko z ene modne revije, pa tudi pri Elle na eni reviji sta bili le Maja in Tina). Upam, da ne bo res, ker mi je preveč navadna. Nič posebnega.
Maja mi je najlepša. Res lepotica in upam da ona zmaga.
Martina- ojoj. Not my cup of tea. Občasno kul fotke, ampak mi res ne potegne
Lea je tud kar kul.
Sara Ana- ni mi jasno zakaj je sploh še notr! Morala bi Ana ostat namest nje.
Starejša Nika bi lahko še ostala notr.
Torej Maja za zmago. Ali pa vsaj Lea.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Izpadla je Sara-Ana. Se mi zdi pošteno, ker res ne spada zraven.
Bi pa na njihovem mestu pobarvala martino na rjavo in ji nardila podalške, ker ji je danes tista lasulja veeeelik bl pasala k teli blond.
Moji favoritki sta Leja al Maja. Resnicno pa upam da ne bo zmagala Tina, ker mi ne deluje kot model.
Bi pa na njihovem mestu pobarvala martino na rjavo in ji nardila podalške, ker ji je danes tista lasulja veeeelik bl pasala k teli blond.
Moji favoritki sta Leja al Maja. Resnicno pa upam da ne bo zmagala Tina, ker mi ne deluje kot model.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
meni pa je že boleče lepa - martina. ne znam opisat, kak hudo lepa mi je. preveč. sploh ustnice ma prekrasne.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
ninc - Debatorica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
SARA ANA: Končno je šla! Čeprav se mi v tem delu sploh ni zdela tak slaba. S šminko in zaprtimi usti sploh ni napačna. Je pa teeeečna, ker je "ona rešila revijo in se najbolj trudila, komisija pa tega ne vidi".
TINA: Možačasto delovala na reviji. Premalo ženstvena.
LEA: Všeč mi je njena disciplina. Punca se trudi in je navajena delati, da nekaj doseže. (kile dol pa to)
MAJA: Luuušna. Ampak moti me njena lenoba. Ni ji jasno, da moraš kot model vlagati v svoje telo (telovadba! prehrana!), drugače te čez en čas zapusti, pa če si suha gor al dol.
MARTINA: Verjetno naslednja leti ven.
TINA: Možačasto delovala na reviji. Premalo ženstvena.
LEA: Všeč mi je njena disciplina. Punca se trudi in je navajena delati, da nekaj doseže. (kile dol pa to)
MAJA: Luuušna. Ampak moti me njena lenoba. Ni ji jasno, da moraš kot model vlagati v svoje telo (telovadba! prehrana!), drugače te čez en čas zapusti, pa če si suha gor al dol.
MARTINA: Verjetno naslednja leti ven.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
Noella napisal/-a:Meni je bila pa včeri Sara Marija čisto všeč, ne vem zakaj so jo izločl, se je zlo trudila. Meni osebno je čisto mimo Tina...
ninc napisal/-a:SARA ANA: Končno je šla!
jaaa!! včeraj mi je šla tok na živce, a ta punca kdaj utihne???
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
js navijam za tamalo majo. ona mi je res lušna in mislim, da ma potencial. tudi lea je dobra. Kot je že ena prej napisala, ma disciplino in da na fotkanjih vedno vse od sebe.
mal mi je žal, da je šla starejša nika ven. Kot smo videli, res nima nekega hudega potenciala za model, je pa za pogledat taka MAČKAAA.
tina je blazno simpatična, ampak meni osebno žal nima tistega high-fashion looka, ki ga mora imeti model.
pr martini mi pa sploh ni jasno, kaj išče tu notri. ona ma totalno komercialen look in je čist neprimerna za tole.
mal mi je žal, da je šla starejša nika ven. Kot smo videli, res nima nekega hudega potenciala za model, je pa za pogledat taka MAČKAAA.
tina je blazno simpatična, ampak meni osebno žal nima tistega high-fashion looka, ki ga mora imeti model.
pr martini mi pa sploh ni jasno, kaj išče tu notri. ona ma totalno komercialen look in je čist neprimerna za tole.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
maaah..js bi raj dala vn Tino kot pa Martino. Men je čist anti.
Drgač pa Maja obvlada in res upam da zmaga ona. Ji bl privoščim kt Leji.
Drgač pa Maja obvlada in res upam da zmaga ona. Ji bl privoščim kt Leji.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov