Slovenski top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 196 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mah, obe ven- Tino in Martino.
Mi je bil pa Nušin styling všeč dons, razen ustnice (bi lepše rdeča šminka pasala zdraven).
Mi je bil pa Nušin styling všeč dons, razen ustnice (bi lepše rdeča šminka pasala zdraven).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
joj no! kolk so predvidljivi glede teh eliminacij!
sicer pa men tina ni za model, ne vem zakaj, ampak mi ni. pa tut mal prestara je d bi si začela delat ne vem kakšno kariero v tujini.
pol pa take pristanejo v nekih komisijah za miss pa enih slovenskih modnih revijah, ki niso najbolj na nivoju... postanejo komercialni modeli (ker v sloveniji ni high fashion) - skratka vse tisto zarad česa ostale punce mečejo vn
sicer pa men tina ni za model, ne vem zakaj, ampak mi ni. pa tut mal prestara je d bi si začela delat ne vem kakšno kariero v tujini.
pol pa take pristanejo v nekih komisijah za miss pa enih slovenskih modnih revijah, ki niso najbolj na nivoju... postanejo komercialni modeli (ker v sloveniji ni high fashion) - skratka vse tisto zarad česa ostale punce mečejo vn
- ¤Urshka¤
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2007
- Kraj: Portorož
js tut mislim, da bo tina, sm tut slišala tako, ampak upam, da sm narobe slišala, ker se strinjam z vsem, kar ste rekle. men je tut mim, najbol bi mi bla maja, ker ma tut postavo, drugač pa mislim, da si lea najbol želi in tut ni slaba pri tem, kar dela, mislim, zmeri se potrudi maksimalno, sam škoda res, da nima postave. men so recimo zadnje fotke od maje totalno hude, poze so res top.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Po drugi strani sta pa Maji in Lei višini v škodo. 1,72 in 1,68 (kakor navedeno na spletu) je premalo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- ¤Urshka¤
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2007
- Kraj: Portorož
Ja, na to sm čist pozabla, to je tut res. ampak, če bi po izgledu ocenjeval, katera je najbolj primerna za manekenko, pol nebi rabl 14 oddaj (al kulk jih bo), ampak eno samo. Itak, da je treba upoštevat, ampak men je tina useen mim. Prva stvar k sm jo pomisla, ko sm vidla fotkanje za naslednji teden, je blo to, da je to totalno tini na kožo pisan, k je tk moška. Pa ne zdi se mi primerno fotkanje za finale, halo. Po eni strani ja, pač morjo se v vsako vlogo vživet (tut v tipa, pa starca), sam to bi mogl že kej prej preverit.
-
LuvDancin - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 8. 2008
Lea je za moje pojme najbolj model material, pozna biznis, je ful predana in delavna, jbg višine pač nima, postavo lahko dodela, ma pa (meni osebno) ful zanimiv obraz.
Maja mi je prelepa, ampak mi deluje tko zdolgočaseno, da brezveze.
Sicer mam pa tud jz občutek, da bosta zadnji dve ostali Maja in Tina, in da zna v tem primeru Tina zmagat. Men je sicer ona čist simpatična in topla oseba, ima obraz tako za beauty kot high fashion, ampak ne vem, neki mi je off, pa ne znam s prstom pokazat na to.
Maja mi je prelepa, ampak mi deluje tko zdolgočaseno, da brezveze.
Sicer mam pa tud jz občutek, da bosta zadnji dve ostali Maja in Tina, in da zna v tem primeru Tina zmagat. Men je sicer ona čist simpatična in topla oseba, ima obraz tako za beauty kot high fashion, ampak ne vem, neki mi je off, pa ne znam s prstom pokazat na to.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
¤Urshka¤ napisal/-a:Ja, na to sm čist pozabla, to je tut res. ampak, če bi po izgledu ocenjeval, katera je najbolj primerna za manekenko, pol nebi rabl 14 oddaj (al kulk jih bo), ampak eno samo. Itak, da je treba upoštevat, ampak men je tina useen mim. Prva stvar k sm jo pomisla, ko sm vidla fotkanje za naslednji teden, je blo to, da je to totalno tini na kožo pisan, k je tk moška. Pa ne zdi se mi primerno fotkanje za finale, halo. Po eni strani ja, pač morjo se v vsako vlogo vživet (tut v tipa, pa starca), sam to bi mogl že kej prej preverit.
ja, točn to je- preveč možača; pa še tisto z njenim tipom mi ni všeč (ko ga je po grčiji klicala). zarad njega se res ne bo nikamor premaknla
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
joj ja, tisto s tininim tipom je blo totalno mim. jst še zmeri navijam za majči.
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
pol pa go maja! js sam upam, da tina ne zmaga. pr tej žiriji nikol ne veš
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Prvi neprebran prispevek • 196 prispevkov
• Stran 12 od 14
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov