Slovenski top model

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

fashion.freak
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a fashion.freak » 30. Okt. 2010 10:46

meni je lea najbolj všeč, pa fajn da je šla samanta :D najbolj antipatično bitje zadnjih 3 let kar sem ga vidla :twisted:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 03. Nov. 2010 22:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 03. Nov. 2010 22:38

Jst sem gledala prvi dve oddaji in današnjo, in vse kar lahko rečem je, da ne morem verjet da nimajo splošne izobrazbe (glavna mesta). Halo? In vse so zelo skromne :roll: Nika je ful smotana, Martina je izpadla čist glupa :D Edini kul se mi zdita Sara Ana in Tina (glede na obnašanje), no, najbolj sem si njiju zapomnila. Je pa Maja res ful ful simpatična (samo uhane bi ji ven pobrala) :)
Use your head and follow your heart.
vrtavka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a vrtavka » 04. Nov. 2010 13:53

meni se sara ana zdi ena bitch, opravlja vse po vrsti, če mene vprašate ima obraz povprečne punce na cesti, nikakor ne top modela.
Uporabniški avatar
blue coctail
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a blue coctail » 08. Nov. 2010 20:08

men je sara ana toooook antipatična. sploh je ne morem poslušat ... pa tist " verjetn bi js dubla nagrado, če moj fant ne bi bil v novi zelandiji". jooj. komi čakam, da jo ven vržejo. :evil: pa se mi zdi, da sem ena med redkimi ...
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 09. Nov. 2010 14:26

^ Jaz je ne maram od začetka.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 09. Nov. 2010 18:36

Meni je bila najprej všeč, ampak zdaj se mi pa počasi dozdeva, da je stalno vsem nevoščljiva.

Je pa res, da se mi zdi, da se v hiši dogaja veliko več, kot pa pokažejo. Npr zadnjič, ko so vse rekle, da je Ana sprovocirala Kamilo ... mi gledalci tega nimamo od kje videt in vedet, vse, kar so kdaj pokazali, so bili prepiri s Samanto.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Nov. 2010 15:17

Haute couture je moda za visoke :lol:

Uh, Ana- da ne ločiš niti Kate in Gisele :?

(ravno gledam del :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 15. Nov. 2010 16:49

blue coctail napisal/-a:men je sara ana toooook antipatična. sploh je ne morem poslušat ... pa tist " verjetn bi js dubla nagrado, če moj fant ne bi bil v novi zelandiji". jooj. komi čakam, da jo ven vržejo. :evil: pa se mi zdi, da sem ena med redkimi ...

Se pridružujem. Men je tud Sara Ana jako sitno, antipatično, nemogoče ženšče in sem bla prav jezna, da ni šla ona ven. Pa tud Martina mi je bila na začetku všeč, zej mi je pa tak smotana ratala, pa ne vem točno zakaj. Pač, mi je.

In ja, še jaz, ki nimam blazne o modi, ločim med Kate Moss in Gisele B-neki-neki-with-an-umlaut. Tak da: faaaill :lol: (se je blo pa mal za smejat). In spet Sara Ana da kak je blo grozn, ker ni nič vedla. Sama kriva, se pa je bla prjizana una urednica. Kaj je blo grozn, dej, nej se zresne pa ne teži.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 15. Nov. 2010 19:01

*mala* napisal/-a:Haute couture je moda za visoke :lol:

Joj, ja, meni je bilo to tudi čisto mimo ... saj ne, da bi jaz prav veliko vedela o modi, ampak sem mislila da pa res vsi vedo, da 'visoka moda' ni moda namenjena 2m+ visokim ljudem :lol:

Sicer pa se mi zdi, da je že skor očitno, da bo Lea zmagala, če se ne zgodi res kako hudo presenečenje. :?
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 15. Nov. 2010 20:26

*mala* napisal/-a:Haute couture je moda za visoke :lol:

Uh, Ana- da ne ločiš niti Kate in Gisele :?

(ravno gledam del :D)

Tole pa moram videt :D Kateri del, kje je na ogled? :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Nov. 2010 16:14

http://www.slotopmodel.si/oddaje. Zadnja, 8 oddaja. Js bi razurala na teh preizkušnjah :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 24. Nov. 2010 22:11

Joooj, keri debili so nekateri tipi od teh punc :eek: Enega pa drugega pošljem nekam!

Maja mi je vedno bolj všeč..sploh ta fotka danes ji je super uspela.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 24. Nov. 2010 22:32

^^katera pa je šla ven?
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 24. Nov. 2010 23:05

obe niki. Hvala bogu da so končno dali vn tamalo niko, ker ni spadala zraven! Za niko Mihelčič mi je pa kr mal žal.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov