Slovenski top model
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
meni je lea najbolj všeč, pa fajn da je šla samanta najbolj antipatično bitje zadnjih 3 let kar sem ga vidla
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:14, skupaj popravljeno 1 krat.
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jst sem gledala prvi dve oddaji in današnjo, in vse kar lahko rečem je, da ne morem verjet da nimajo splošne izobrazbe (glavna mesta). Halo? In vse so zelo skromne Nika je ful smotana, Martina je izpadla čist glupa Edini kul se mi zdita Sara Ana in Tina (glede na obnašanje), no, najbolj sem si njiju zapomnila. Je pa Maja res ful ful simpatična (samo uhane bi ji ven pobrala)
Use your head and follow your heart.
-
blue coctail - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 9. 2010
men je sara ana toooook antipatična. sploh je ne morem poslušat ... pa tist " verjetn bi js dubla nagrado, če moj fant ne bi bil v novi zelandiji". jooj. komi čakam, da jo ven vržejo. pa se mi zdi, da sem ena med redkimi ...
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Meni je bila najprej všeč, ampak zdaj se mi pa počasi dozdeva, da je stalno vsem nevoščljiva.
Je pa res, da se mi zdi, da se v hiši dogaja veliko več, kot pa pokažejo. Npr zadnjič, ko so vse rekle, da je Ana sprovocirala Kamilo ... mi gledalci tega nimamo od kje videt in vedet, vse, kar so kdaj pokazali, so bili prepiri s Samanto.
Je pa res, da se mi zdi, da se v hiši dogaja veliko več, kot pa pokažejo. Npr zadnjič, ko so vse rekle, da je Ana sprovocirala Kamilo ... mi gledalci tega nimamo od kje videt in vedet, vse, kar so kdaj pokazali, so bili prepiri s Samanto.
Every rose has its thorn
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Haute couture je moda za visoke
Uh, Ana- da ne ločiš niti Kate in Gisele
(ravno gledam del )
Uh, Ana- da ne ločiš niti Kate in Gisele
(ravno gledam del )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
blue coctail napisal/-a:men je sara ana toooook antipatična. sploh je ne morem poslušat ... pa tist " verjetn bi js dubla nagrado, če moj fant ne bi bil v novi zelandiji". jooj. komi čakam, da jo ven vržejo. pa se mi zdi, da sem ena med redkimi ...
Se pridružujem. Men je tud Sara Ana jako sitno, antipatično, nemogoče ženšče in sem bla prav jezna, da ni šla ona ven. Pa tud Martina mi je bila na začetku všeč, zej mi je pa tak smotana ratala, pa ne vem točno zakaj. Pač, mi je.
In ja, še jaz, ki nimam blazne o modi, ločim med Kate Moss in Gisele B-neki-neki-with-an-umlaut. Tak da: faaaill (se je blo pa mal za smejat). In spet Sara Ana da kak je blo grozn, ker ni nič vedla. Sama kriva, se pa je bla prjizana una urednica. Kaj je blo grozn, dej, nej se zresne pa ne teži.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
*mala* napisal/-a:Haute couture je moda za visoke
Joj, ja, meni je bilo to tudi čisto mimo ... saj ne, da bi jaz prav veliko vedela o modi, ampak sem mislila da pa res vsi vedo, da 'visoka moda' ni moda namenjena 2m+ visokim ljudem
Sicer pa se mi zdi, da je že skor očitno, da bo Lea zmagala, če se ne zgodi res kako hudo presenečenje.
Every rose has its thorn
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
http://www.slotopmodel.si/oddaje. Zadnja, 8 oddaja. Js bi razurala na teh preizkušnjah
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Joooj, keri debili so nekateri tipi od teh punc Enega pa drugega pošljem nekam!
Maja mi je vedno bolj všeč..sploh ta fotka danes ji je super uspela.
Maja mi je vedno bolj všeč..sploh ta fotka danes ji je super uspela.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov