Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
kaj vi dejansko mislite, da bodo oni prave talente kazali v teh videih? To šparajo za glavni šov, ki bo po TV. Itak pa ne bojo res dobrih pevcev in plesalcev ali ostalih talentov kazali v teh videih na 24ur. Sam še vedno mislim, da bomo iz tega šova dobili res velikega in neodkritega talenta. In ne samo enega ampak bodo tud ostali dobili priložnost po šovu narediti kaj iz svojih talentov, ker jih bodo odkrili.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
redlolla napisal/-a:Sessa napisal/-a:http://24ur.com/bin/video.php?media_id=60396574§ion_id=1112&article_id=3209995
sramota če samo pomislim kakšen zgleda nemški talent in kakšno bo to skropocalo
sorry, sam ta punca ma dejansko ful dobr glas sam mal več vaje bi mogla met.
No pa saj, a ni tudi vaja razlika med dobrim in slabim pevcem? Tale punca nek talent že ima, vendar nima dovolj vaje, pa izbrala si je pesem, ki njenemu glasu ne naredi največje usluge ... Že če bi izbrala drugo pesem, bi po mojem izpadla veliko bolje. Izbrati pesem, ki ti 'leži', je pa spet do določene mere pogojeno s tem, da si dovolj dober, da veš, kaj ti leži.
Sicer se pa meni zdi, da je ta šov ok predvsem zaradi plesalcev in ostalih ne-pevskih talentov. Pevec je ravno vsak tretji slovenski kekec, tako da tudi če najdejo biser od talenta, bo zbledel v poplavi vseh ostalih na naši sceni. Hkrati mi je pa kul, da se posveti kaj pozornosti tudi plesalcem in drugim, ki jih na 'sceni' ni tako veliko oz. se jim ponavadi ne posveča pozornosti.
Every rose has its thorn
-
n4stk4 - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 7. 2006
Jst njo večkrat vidim v mestu Ko že tolk pravi kok je pomembno da maš svoj stil in to . . . men res ni všeč s temi podaljški, ki so zadi zvozljani ko sračje gnezdo -.- Pa tut njeno petje mi ni najbolj všeč (na sploh mi ni všeč to petje skozi nos al kako se naj izrazim - pač, Shakira je ena, ne more vsak znat dobr zapet tko kt ona)
Sm pa na teh videla videih že videla kakega, ki mi je bil dejansko všeč, pa tut take, za ktere sem se resno spraševala zakaj so se prijavli. Ful mi je bla simpatična ena mala punčka, ki je bla res samozavestna in je pela v švedščini piko nogavičko.
Sm pa na teh videla videih že videla kakega, ki mi je bil dejansko všeč, pa tut take, za ktere sem se resno spraševala zakaj so se prijavli. Ful mi je bla simpatična ena mala punčka, ki je bla res samozavestna in je pela v švedščini piko nogavičko.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ma ta punca je GROZNA. Kak talent? Kje ga najdete? Ful dobr glas? Poje isto "zagrljeno" kot Alya, kar ti bo vsak učitelj petja povedal, da je popolnoma napačen način petja. In tudi ne vidim kje je v oponašanju Alye kaka inovativnost in svoj stil
Drugače poznam eno punco, ki se je prijavila in ima talent! Dobiš mravljince ko poje in to ne takšnih kot pri "wannabe Alya" ko so mravljinci bolj posledica groze kot pa pristnega navdušenja.
Drugače poznam eno punco, ki se je prijavila in ima talent! Dobiš mravljince ko poje in to ne takšnih kot pri "wannabe Alya" ko so mravljinci bolj posledica groze kot pa pristnega navdušenja.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Res je napačno pesem izbrala ta punca, njen glas sploh ni slab..samo ogromno punc izbere to od Whitney Houston- i will always love you, iskreno pa nobena nemore doseč takega vokala pa tud če interpretira pesem po svoje izpade čudno in slabo zapeto. Nevem zakaj se odločajo za take težke pesmi, če se zavedajo, da nemorjo niti približno zapet kokr je treba. Raje izbereš lažjo pesem in jo obvladaš.
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:53, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Ja izvrstno ane, se že takoj vidi goljufanje, če je to res..ampak ok.
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
Jaz poznam, dosti punc, ki so se prijavile. Ampak se mi zdi, da nobena od njih ni nekaj posebnega, je pa res, da moraš imeti dosti samozavesti, da greš na TV, čeprav te morda nekdo še pod tušem nebi mogel poslušati. Upam le, da bo izbiranje res pravo, da nebo prednosti zaradi vplivnih imen ali denarja, da bo na koncu res zmagal talent!
..Evelyn.. že veš, če si se uvrstila dalje? Upam, da te čimprej slišim pet!
..Evelyn.. že veš, če si se uvrstila dalje? Upam, da te čimprej slišim pet!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
..Evelyn.., katero pesem si pa ti izbrala?
drugače pa .. zdej ko majo na njihovi spletni strani da lahko dobiš karto za ogled avdicij .. no, jst sm izpolnila prijavnico in dobila mejl, da imam rezervirano karto za ogled avdicije 7.3. ob 14.30
drugače pa .. zdej ko majo na njihovi spletni strani da lahko dobiš karto za ogled avdicij .. no, jst sm izpolnila prijavnico in dobila mejl, da imam rezervirano karto za ogled avdicije 7.3. ob 14.30
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
..Evelyn.. napisal/-a:Here without you od 3doors down in heaven od Adamsa..
..Evelyn..- se mi zdi, da imaš glavo na mestu. Ne pa da vsaka misli, da lahko Whitney poje. Že le mal gledaš druge supertalente, idole, itd... veš da se enih pesmi preprosto ne sme pet, ker ne boš nikoli pol tako dober kot original
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Fay, ne, sedmega izvem in tudi sporočim.. če nebom sprejeta sicer nebo tok velik šok(pa tudi nič hudega nebo), ker me je precej trema zgrizla na predizboru in še 240 jih izberejo od 2000.. Libido, je *mala* napisala. in *mala* hvala jaz bi si lahko izbrala kako malce težjo pesem, ker tedve sta res lahki ampak..glede na to, da je prvi nastop in še, da imam težave s tremo bi blo kr hudo, če bi s kako težjo zafušala, kar sigurno bi na polno.. od Whitney(ali Mariah hehe) pa se nikoli nebom spravila pet vsaj ne s ponosom, ker imam drugačen vokal odkar sm se na to prjavla pa tud cele dneve gledam American idol, Britains got talent, Americas got talent, x factor.. ti kr mal spodbude dajo kake pojave.
Ampak lahko pa iz osebnih izkušenj zdj povem, da te trema res lahko ful vrže s tira.. in ne zapoješ niti v 20% svojih zmožnosti..tko da verjetno je tud kaka, ki je posneta in na 24ur, pa slabo zveni, v resnici čisto dobra pevka samo jo muči javno nastopanje..to ko jih snemajo je pa tudi sredi dvorane, kjer vsi sedijo in te gledajo in ne veš sploh kako glasno lahko zapoješ ipd..
No, sm pa vidla eno deklco včer na 24ur, ko je bla vsa ponosna, da se ona jasno zaveda svojega talenta ipd. in potem je..."zapela".... pri njej veš, da ni trema bla tista, ki je uničila njen vokal.
Ampak lahko pa iz osebnih izkušenj zdj povem, da te trema res lahko ful vrže s tira.. in ne zapoješ niti v 20% svojih zmožnosti..tko da verjetno je tud kaka, ki je posneta in na 24ur, pa slabo zveni, v resnici čisto dobra pevka samo jo muči javno nastopanje..to ko jih snemajo je pa tudi sredi dvorane, kjer vsi sedijo in te gledajo in ne veš sploh kako glasno lahko zapoješ ipd..
No, sm pa vidla eno deklco včer na 24ur, ko je bla vsa ponosna, da se ona jasno zaveda svojega talenta ipd. in potem je..."zapela".... pri njej veš, da ni trema bla tista, ki je uničila njen vokal.
-
*mala* - Cosmopsiho
..Evelyn.. napisal/-a:odkar sm se na to prjavla pa tud cele dneve gledam American idol, Britains got talent, Americas got talent, x factor.. ti kr mal spodbude dajo kake pojave.
Šele zdej? Shame on you man (z jamajškim naglasom za boljšo predstavo) No, ti šovi so moja manjša obsedenost Samo Americas got talent še ne spremljam, ostalo pa že ene 3 leta
Bi pa z veseljem slišala kak tvoj posnetek če ga imaš- lahko tudi ZS.
Jp, Mariah in Whitney se ne poje. Pa Freddie je tud izven lige. Razen če narediš te komade svoje, torej res čist spremeniš (Adam Lambert style )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Za zdj se nebi rada izpostavljala, ker se mi zdi pol tok bolj grozno, če izpadem tko da..če bom sprejeta naprej na avdicijo pa bom kak posnetek tud delila.
Ne sej prej sm tud gledala sam tko občasno pa malo mešano(ker eni deli niso zastonj na surfthechannel hehe).. zdj pa konstantno no pa novi sezoni american idol zdj še sledim od prvega dela dalje.. me je kr šokiral to, da je 161 al kok jih šlo naprej od 100.000 že pri nas je 240 malo od 2000ih..
Ne sej prej sm tud gledala sam tko občasno pa malo mešano(ker eni deli niso zastonj na surfthechannel hehe).. zdj pa konstantno no pa novi sezoni american idol zdj še sledim od prvega dela dalje.. me je kr šokiral to, da je 161 al kok jih šlo naprej od 100.000 že pri nas je 240 malo od 2000ih..
-
*mala* - Cosmopsiho
Kar kdaj komentiraj v temi o Ameriškem idolu Nas je tak mal gledalcev očitno. 181 jih je šlo v Hollywood Sej je vsako sezono nekak isto. Je pa res, da je smešna primerjava med ZDA in Slovenijo.
No, bomo vidl kakšni bodo pri nas kaj naprej prišli.
No, pol k prideš naprej, se pa le malce predstavi s kakim posnetkom
No, bomo vidl kakšni bodo pri nas kaj naprej prišli.
No, pol k prideš naprej, se pa le malce predstavi s kakim posnetkom
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
So i shall!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov