Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 718 prispevkov
• Stran 46 od 48
•
Prejšnja
1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48
Naslednja
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ojoj, tile finalisti so pa poden od podna
Niti 1% proti tujim talentom.
(da ne bo pomote, gledala samo na kratko vsakega )
Niti 1% proti tujim talentom.
(da ne bo pomote, gledala samo na kratko vsakega )
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
koga to oponašata peter in vid: "a ste prpravljnaaaaaaaaaaa?"
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
delusional - Cosmopsiho
mah ne noooooo...
to mi ni niti najmanj všeč.
tam v predstavitvi je zlagano govorila o svojem partnerju, v resnici pa je presrečna, da je crknil, ker je to zanjo bla največja odrešitev.
ni mi všeč ta ženska.
to mi ni niti najmanj všeč.
tam v predstavitvi je zlagano govorila o svojem partnerju, v resnici pa je presrečna, da je crknil, ker je to zanjo bla največja odrešitev.
ni mi všeč ta ženska.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
-
delusional - Cosmopsiho
pa vse se zve.
in če to ne bi blo res, kar sem slišala, ženska ne bi mogla izvest nastopa in se smejat, če bi ji pred dnevi umrl ljubljeni.
in če to ne bi blo res, kar sem slišala, ženska ne bi mogla izvest nastopa in se smejat, če bi ji pred dnevi umrl ljubljeni.
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Jerica in Ajda: se mi zdi, da nimata prave barve glasu za izbrani komad. prejšnjič sta mi bili veliko boljši.
Žan: ah, nč posebnega. Škoda, ker je spet Taia izbral, se mi zdi, da nima domišljije.
Ekaterina: prejšnič mi je bila boljša.
Jaka: pozitivno me je presenetil, komad mi je res všeč - se mi zdi, da gre hitro v ušesa. (:
blablablablablablalbal ostalih se ne spomnim
Pustotniki: bruh, a ni fora talenta, da nekaj ful oblvadaš oz. da znaš nekaj, kar ne zna vsak? No, to, da jih je 40 (in da se vozijo na vozičku) se mi ne zdi neki baš talent. Da bi zmagal... ne gledam več tega sploh.
Julija: Solidno.
a nis vidla kao kaboom-a na koncu? kao da so ga potolkli. drugač pa če izberejo jay-zja itak ni druge, k da razfakajo. <3
Kaj naj rečem, pač sem plesna duša in se ob teh tipih kar topim. Artifexi mi dajo mislt, da bi se pri meni tut poligamistična zveza obnesla. ♥
Žan: ah, nč posebnega. Škoda, ker je spet Taia izbral, se mi zdi, da nima domišljije.
Ekaterina: prejšnič mi je bila boljša.
Jaka: pozitivno me je presenetil, komad mi je res všeč - se mi zdi, da gre hitro v ušesa. (:
blablablablablablalbal ostalih se ne spomnim
Pustotniki: bruh, a ni fora talenta, da nekaj ful oblvadaš oz. da znaš nekaj, kar ne zna vsak? No, to, da jih je 40 (in da se vozijo na vozičku) se mi ne zdi neki baš talent. Da bi zmagal... ne gledam več tega sploh.
Julija: Solidno.
sirova štručka napisal/-a:artifex so pa na bieberja plesal, to bojo ziher še več glasov od najstnic dobil... znajo
a nis vidla kao kaboom-a na koncu? kao da so ga potolkli. drugač pa če izberejo jay-zja itak ni druge, k da razfakajo. <3
Kaj naj rečem, pač sem plesna duša in se ob teh tipih kar topim. Artifexi mi dajo mislt, da bi se pri meni tut poligamistična zveza obnesla. ♥
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Meni je prav všeč, da je Julija zmagala...
Delusional, kaj pa naj bi rekla-če je res kaj si napisala? Am, ja, umrl mi je partner in sem vesela, da je umrl, ker sem zdaj odrešena enega idiota...pa ne moreš za človeka reči, da je crknil no
Delusional, kaj pa naj bi rekla-če je res kaj si napisala? Am, ja, umrl mi je partner in sem vesela, da je umrl, ker sem zdaj odrešena enega idiota...pa ne moreš za človeka reči, da je crknil no
The world is as you are.
Prvi neprebran prispevek • 718 prispevkov
• Stran 46 od 48
•
Prejšnja
1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov