Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Hja, jaz ga poznam zato, ker dosti glasbe preposlušam, iz avta ga ne. Sploh pa starejši ga ne poznajo, mlajši se vozijo z avtobusom in vrtijo svojo glasbo, malo starejši, ki pa se vozimo z avtom pa imamo tudi (vsaj kar jih jaz poznam) more or less tudi svojo glasbo... Naši mamici in očki pa, se mi zdi, da imajo radio le zato, da ni tišine, ne da se poglabljajo v glasbo. =/
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ma ja Mury...men sicer ni bil všeč, ampak se mi pa zdi fajn da se je pokazu sloveniji in pripomogu mogoče mal k tem slovenskim butastim stereotipom in konzervativnosti...
sej če bi se pojavu v londonu ga nobeden sploh ne bi čudn gledu, pri nas se pa res 'krasne' stvari bere po forumu...tko da mu čestitam da se je upal pokazat tak kot je!
sej če bi se pojavu v londonu ga nobeden sploh ne bi čudn gledu, pri nas se pa res 'krasne' stvari bere po forumu...tko da mu čestitam da se je upal pokazat tak kot je!
Zivljenje je piskotek!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
ful me že firbec matra kaj so pripravli za jutri!
firbca me, kaj bo maja kot gostja pršla pokazat, pa kolk sexaiplna bo Jerica, pa kaj bosta tista 2 mulca pela... artifex mi pa grejo totalno na živce.
tale Julija, k ji je zdej umrl mož, pa baje da je s tem sam odrešena, ker baje da jo je tepu in je bla z njim sam zarad hčerke.
žvim tle nasproti arene, ampak bom kr po tv-ju gledala
firbca me, kaj bo maja kot gostja pršla pokazat, pa kolk sexaiplna bo Jerica, pa kaj bosta tista 2 mulca pela... artifex mi pa grejo totalno na živce.
tale Julija, k ji je zdej umrl mož, pa baje da je s tem sam odrešena, ker baje da jo je tepu in je bla z njim sam zarad hčerke.
žvim tle nasproti arene, ampak bom kr po tv-ju gledala
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:22, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
meni je bla Jerica tud bolj všeč v polfinalu. tole danes ni blo bogve kaj.
tale Jakec pa ma res lep glas.
tale Jakec pa ma res lep glas.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov