Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Tudi meni ni bilo jasno, kako so lahko hvalili pesem Ototovega kaj vem kaj, ker enostavno ni lepo odpel, izbral si je pretežko pesem, pa še niha kot da mutira...
Mi je pa bil zanimiva samozavest od tamalega, ki je šel prvi naprej (Žan?)
Mi je pa bil zanimiva samozavest od tamalega, ki je šel prvi naprej (Žan?)
The world is as you are.
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Mja, fantasy so mi totalno antipatične (jih nekaj poznam osebno...) + c'mon, zakaj za vraga morš bit tok cheap oblečen, če znaš plesat? Meni je to pokvarilo vse in za moj okus je bilo premal koreografije in preveč vsega sempatja.
Mi je pa všeč Ajda.
Mi je pa všeč Ajda.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
sirova štručka napisal/-a:Men je pa mal smotan že tole...
Sicer pozitivno, da so oddajo skrajšal za pol ure v primerjavi s prvo, ampak oglasi za vsakima dvema nastopajočima, potem na koncu že za vsakim, potem kaj si ti veleumni žirantje o kom mislijo, potem kaj si ti "talentirani" polfinalisti mislijo s svojem nastopu, o morebitni uvrstitvi v finale...
Pa spet sta šla v finale še dva pevca, tko da bomo tam videli večinoma pevske nastope... Mimogrede tisti Nafa iz VIP talent showa, bi moral v polfinale prit men je bil takrat njegov nastop všeč
.
bi se strinjala kr z vsem napisanim....finale bo totalno brezvezen ker bodo sami pevci...js sm navijala za A Kamelo, sicer so mi bli pa vsi nastopi všeč RAZEN teh dveh, ki sta prišla v finale ..sta mi oba precej antipatična, on ni zanimiv, ona bi pa lahko kr u hollywood šla če je že povabilo dobila
drugač je bil pa Nafa iz Vip talent šova naravnost simpatičen in nevem iz kterga razloga ga niso naprej spustil (če so recimo onadva bollywoodarja...)
Zivljenje je piskotek!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
meni je bla pa ta zadnja oddaja najboljša, najbolj zanimiva od začetka do konca, edino finalista sta mi bolj tako.
preveč je že teh črnih pevk v finalu.
preveč je že teh črnih pevk v finalu.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:33, skupaj popravljeno 1 krat.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
hvalabogu da so dali Ekaterino naprej ker če ne bi bil finale resnično tooook brezvezn...ceprou mi je bila pa ta ko je na racun ekaterine izpadla ful boljša kot operna pevka, taka iskrena, simpaticna...
Zivljenje je piskotek!
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jebemti čakarmiša... Martina bi bla prevelika konkurenca njegovi Jerici.
kolk me je razžalostila s pesmijo ki jo je pela...
kolk me je razžalostila s pesmijo ki jo je pela...
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
O moj bog, to je ta slovenska miselnost in protislovje; "Daj, pošljimo naprej nekoga talentiranega, izjemnega!" - no, očitno ni to tak izjemen talent igrat harmoniko, če jih je 40...
Meni se zdi, da je Martina malce zasračkala, ker je izbrala slovencem dokaj nepoznan komad...
Meni se zdi, da je Martina malce zasračkala, ker je izbrala slovencem dokaj nepoznan komad...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^jaz pa mislim, da niti ni tolko nepoznana pesem... saj se jo sliši skoraj na vsakem radiu, ali pač?
Sicer nisem za nobenga navijala, nisem niti oddaje v celoti gledala ker mi je vedno bolj brezvezna, nič posebnega ali sem pa jaz že preveč navajena na Ameriške, Britanske in Avstralske talente, ki imajo oddaje na višjem nivoju ampak oni si pač lahko privoščijo + ene male Slovenije res ne moremo primerjat z njimi.
V finalu imamo torej same pevce, dve plesni točki, harmonikaše in striptiz če sem prav informirana?
Sicer nisem za nobenga navijala, nisem niti oddaje v celoti gledala ker mi je vedno bolj brezvezna, nič posebnega ali sem pa jaz že preveč navajena na Ameriške, Britanske in Avstralske talente, ki imajo oddaje na višjem nivoju ampak oni si pač lahko privoščijo + ene male Slovenije res ne moremo primerjat z njimi.
V finalu imamo torej same pevce, dve plesni točki, harmonikaše in striptiz če sem prav informirana?
Yada, yada, yada...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kaj pa je pela?
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov