Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
sirova štručka napisal/-a:Men je pa tečno, da tak dolg vlečejo tole oddajo in desetkrat kažejo kaj je kdo kdaj povedal...
Mi je pa všeč, da je šla Jerica naprej, ampak bi pa raje poleg nje vidla Samirja kot te plesalce.
Plesne skupine so vse iste, dolgočasne. Jerica je bila super.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
LuvDancin napisal/-a:^^ A bejž, bejž ...
Men je pa ta Jerica tko antipatična, še kr ne morem verjet, da je šla naprej.
mja, same here bolj kot antipatičnost me jezi slovenska mentaliteta, da podpre nekoga, ki nastopa že cel lajf in dobr zgleda - namesto nekoga k poje, rapa in piše besedila [to je zgolj primer, Adam ni moj favorit ]
emanuela napisal/-a:^^se strinjam, Samir mi je bil rees všeč...ti plesalci so mi pa kr nekaj, podobno Maestru
no, te ne obsojam, ampak glede na to, da sem že kar nekaj časa v teh vodah ti povem, da je edina podobnost med njimi ta, da so vsi tipi.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Men so pa artifex čist hudi. Nekod me bolj pritegnejo kot lani maestro, tko da navijam za njih.
Od jerice glas mi enostavno ni všeč.. Težko jo poslušam. Sem bla kr mal razočarana, ker bi raj vidla v finalu samirja.
Drugač pa ni blo nič posebnega. Precej dolgočasno vse skupaj. Pa tud oddaja se je vlekla v nedogled.
Od jerice glas mi enostavno ni všeč.. Težko jo poslušam. Sem bla kr mal razočarana, ker bi raj vidla v finalu samirja.
Drugač pa ni blo nič posebnega. Precej dolgočasno vse skupaj. Pa tud oddaja se je vlekla v nedogled.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
meni so artifex SUPER, tako kot so mi bili lansko leto maestro in tko kot so mi vse plesne skupine, ker so zanimive,...
na koncu bo zmagovalec/ka itak pevec/ka, ker slovenci tko al tko drugemu ne znamo dat priložnosti in ker bomo rabili nekoga ki bo šel na eurosong in slovensko popevko (ok dobra stran tega je da so skenslal misice)
ampak navkljub vsemu so letos vsaj odpikali vse cvileče otroke, ker še enga zmagovalca lininiega kova z naučenimi odgovori in dobrodelnimi koncetri za barbike RES ne bi prenesla.
na koncu bo zmagovalec/ka itak pevec/ka, ker slovenci tko al tko drugemu ne znamo dat priložnosti in ker bomo rabili nekoga ki bo šel na eurosong in slovensko popevko (ok dobra stran tega je da so skenslal misice)
ampak navkljub vsemu so letos vsaj odpikali vse cvileče otroke, ker še enga zmagovalca lininiega kova z naučenimi odgovori in dobrodelnimi koncetri za barbike RES ne bi prenesla.
Zivljenje je piskotek!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Dns so ble zakon une deklice, k so plesale.. dns so vsi zanič
It was forever..but it didnt last long..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]