Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
no sej, če smo čist odkriti pa tko al tko nč nima od te zmage (za denar sta tko al tko starša poskrbela, ostalo nima pojma kaj se ji dogaja..)..na radijskih postajah in televizijskih oddajah bodo pa tko al tko druge finaliste ponucali, kaj pa naj se pogovarjajo z njo (katera hello kitty peresnica je najboljša in s katero barbiko se poistoveti) ...ravno danes sm poslušala intervju z imitatorjem joeja cockerja in morm rečt da je res fantastičn
Zivljenje je piskotek!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ravno v nedeljo zjutraj bo Lina gostja na Radiu 1 pri Boštjanu Romihu
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
uff, jst sm pa lihkar na FB-ju dobila povabilo na dogodek .. v enem lokalu tle zraven mene ...
25. junij: PARADA TALENTOV - Voditelj: PETER POLES, Nastopajoči: Peter Vode, Maja Keuc, ALATHAT, Alen Vogrinec Vesel, Boštjan Bračič, Vesna in Matej Krapež, Jakob Polajzer, Gregor Košmerlj (kokoš-pav), Taissha, ter presenečenje.
MUST GO!!!!
25. junij: PARADA TALENTOV - Voditelj: PETER POLES, Nastopajoči: Peter Vode, Maja Keuc, ALATHAT, Alen Vogrinec Vesel, Boštjan Bračič, Vesna in Matej Krapež, Jakob Polajzer, Gregor Košmerlj (kokoš-pav), Taissha, ter presenečenje.
MUST GO!!!!
Let's swim to the moon .....
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
*mala* napisal/-a:Ravno v nedeljo zjutraj bo Lina gostja na Radiu 1 pri Boštjanu Romihu
Kul, Zala (kliče) bo pa moderatorka
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Libido. napisal/-a:uff, jst sm pa lihkar na FB-ju dobila povabilo na dogodek .. v enem lokalu tle zraven mene ...
MUST GO!!!!
A Fanike pa ne bo?
-
Libido. - Cosmopsiho
^^očitno ne (razen če je ona presenečenje)
sicer sem pa malo prej zvedla, da baje je vse skupaj odpovedano, ker so pop-ovci prepovedali vsem ki so sodelovali v SIT nastopit v kopru (take informacije sem dobila)
sicer sem pa malo prej zvedla, da baje je vse skupaj odpovedano, ker so pop-ovci prepovedali vsem ki so sodelovali v SIT nastopit v kopru (take informacije sem dobila)
-
Libido. - Cosmopsiho
pojma nimam
uglavnem alena imam med prijatelji na FB-ju ... in sem ga vprašala, če je res da bo nastopal v kopru (ker je baje imel neke probleme z lažnim menedžerjem ki je po sloveniji potrjeval lažne koncerte, pa sem mislila da je mogoče to še en od teh lažnih nastopov) ... in mi je odpisal, da še ne ve, da so s pop-a jim prepovedali nastopit in da nič niso povedali zakaj. samo da ne smejo nastopit. malo preden sem dobila njegov odgovor, je bil tudi na FB dogodek označen da je odpovedan
uglavnem alena imam med prijatelji na FB-ju ... in sem ga vprašala, če je res da bo nastopal v kopru (ker je baje imel neke probleme z lažnim menedžerjem ki je po sloveniji potrjeval lažne koncerte, pa sem mislila da je mogoče to še en od teh lažnih nastopov) ... in mi je odpisal, da še ne ve, da so s pop-a jim prepovedali nastopit in da nič niso povedali zakaj. samo da ne smejo nastopit. malo preden sem dobila njegov odgovor, je bil tudi na FB dogodek označen da je odpovedan
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov