Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ker so vse zvezde show biznisa večinoma res pristne, ane?
+1sirova štručka napisal/-a:Res ste že bedne.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
AH, pa nehajte že s takimi napadi. Gre za 7letnega otroka in res ne vem, kako lahko kritizirate. OK, poveš, da ni bila tvoj favorit in kdo bi po tvojem mnenju moral zmagat, ne pa da tle neki bruhate in tolčete po njej. Pa kaj, če je imela naučeno, pa kaj če bosta starša porabila denar, pa kaj, če ji bo to škodovalo. To je njihova stvar in skrb očeta in matere, kako jo bosta naprej vzgajala.
Pište raje od oddaje same, čemur je tema namenjna, ne pa se ukvarjat z zadevami drugih.
Pište raje od oddaje same, čemur je tema namenjna, ne pa se ukvarjat z zadevami drugih.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Ali pa se naslednje leto same prijavite na SIT, da boste pokazale kaj JE point šova.
Aja, samo potem boste užaljene, ko bojo drugi govorili čez vas in se ukvarjali z vašim zasebnim življenjem, tako kot ve delate zdej.
Aja, samo potem boste užaljene, ko bojo drugi govorili čez vas in se ukvarjali z vašim zasebnim življenjem, tako kot ve delate zdej.
Let's swim to the moon .....
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
oh, please. ker mislim da lina ni point šova, moram pa nujno mislit da sem to jaz?
buhu, kdorkoli se gre medijsko izpostavljat, nej ne bo presenečen če se bodo ljudje ukvarjali z njegovim zasebnim življenjem. sploh če spušča kamere in novinarje v svoje stanovanje.
buhu, kdorkoli se gre medijsko izpostavljat, nej ne bo presenečen če se bodo ljudje ukvarjali z njegovim zasebnim življenjem. sploh če spušča kamere in novinarje v svoje stanovanje.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
Joj pristna, naučena ... karkoli, to res ni pomembno. Kar je pomembno je to, da je še otrok, da je stara šele 6 al 7 let in že krasi naslovnice tabloidov, spletnih strani, nosi breme javnosti, breme staršev, denarja ... folk jo že in jo bo še zelo izkoriščal. In to celo njeni najbližji. Me zanima v kaj bo zrasla.
Ampak itak, show je show, slo publika pa tudi ...
Saj ravno zato se pa zgražam, ker ljudje govorijo in s tem ranijo. In verjetno same veste kak vpliv imajo lahko besede na otroka. Jaz kot žirija, jo njej v prid, ne bi sploh spustila v finale.
In zdi se mi povsem normalno, da se zgražamo ... ker kakšen bi bil svet, če bi to vsi samo podpirali oz. celo občudovali.
Ampak itak, show je show, slo publika pa tudi ...
Libido. napisal/-a:Aja, samo potem boste užaljene, ko bojo drugi govorili čez vas in se ukvarjali z vašim zasebnim življenjem, tako kot ve delate zdej.
Saj ravno zato se pa zgražam, ker ljudje govorijo in s tem ranijo. In verjetno same veste kak vpliv imajo lahko besede na otroka. Jaz kot žirija, jo njej v prid, ne bi sploh spustila v finale.
In zdi se mi povsem normalno, da se zgražamo ... ker kakšen bi bil svet, če bi to vsi samo podpirali oz. celo občudovali.
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Lina mi je bila na avdiciji ušeč, ko pa je prvič odprla svoja usteca in začela govoriti, me je pa use minilo...
"Slovenija, pojte z mano" .. dej ma nemoj a?
Upam, da nebom izpadla kot kakšen child hater(nism, mam rada te mejhne ljudi ), ampak tok kolikor pa so precenili to "malo princesko" je šlo pa tudi čez use meje dobrega okusa.
Ja, priznam, res lepo poje za svoja leta, sam kocine mi grejo pa pokonci takrat, ko berem da je čudežen otrok, da ji ni nobene primerjave, ker je tako enkratna. Jaz sem že nekajkrat zasledila neko italijansko oddajo(res nevem naslova), kjer so otroci iste in podobne starosti zapeli tako ali pa še bolše kot Lina.
Primerjate jo s Colbie na BGT in potem govorite, da ji Colbie ne seže do kolen, ker se je mala slovenska čudežna princeska naučila popolno angleščino, ki pa ni njen materin jezik. Verjemite mi, otroci take starosti se najhitreje učijo tujega jezika pa sploh ni ravno popolno odpela besed(sam okej, stara je 7 let ) in imela je največ back vokalov od useh finalistov. Kakšnega drugega finalista bi popolnoma spljuvali, če bi pozabil zapeti polovico besedila(pri My heart will go on; v polfinalu), pri Lini tega sploh ni omenil nihče. Ja, okej, sam ni ravno pošteno..
Nekje sem prebrala, da je Lina še prav s ponosom povedala, da bo pa zdaj, ker je zmagala, glavna pri useh otroških igricah... mislm, halo?!?
Samozavest ji je narasla do neba, kako bo sprejela prvo enico v šoli ali pa bilokateri poraz, zdej ko jo cela Slovenija zavija v vato?
No, važno, da si mami pa oči zdaj lahko privoščita ene fine počitnice.
Delate pa tak pomp iz te punčke, kakor da se nam je rodil drugi Mozart, ajooj..
"Slovenija, pojte z mano" .. dej ma nemoj a?
Upam, da nebom izpadla kot kakšen child hater(nism, mam rada te mejhne ljudi ), ampak tok kolikor pa so precenili to "malo princesko" je šlo pa tudi čez use meje dobrega okusa.
Ja, priznam, res lepo poje za svoja leta, sam kocine mi grejo pa pokonci takrat, ko berem da je čudežen otrok, da ji ni nobene primerjave, ker je tako enkratna. Jaz sem že nekajkrat zasledila neko italijansko oddajo(res nevem naslova), kjer so otroci iste in podobne starosti zapeli tako ali pa še bolše kot Lina.
Primerjate jo s Colbie na BGT in potem govorite, da ji Colbie ne seže do kolen, ker se je mala slovenska čudežna princeska naučila popolno angleščino, ki pa ni njen materin jezik. Verjemite mi, otroci take starosti se najhitreje učijo tujega jezika pa sploh ni ravno popolno odpela besed(sam okej, stara je 7 let ) in imela je največ back vokalov od useh finalistov. Kakšnega drugega finalista bi popolnoma spljuvali, če bi pozabil zapeti polovico besedila(pri My heart will go on; v polfinalu), pri Lini tega sploh ni omenil nihče. Ja, okej, sam ni ravno pošteno..
Nekje sem prebrala, da je Lina še prav s ponosom povedala, da bo pa zdaj, ker je zmagala, glavna pri useh otroških igricah... mislm, halo?!?
Samozavest ji je narasla do neba, kako bo sprejela prvo enico v šoli ali pa bilokateri poraz, zdej ko jo cela Slovenija zavija v vato?
No, važno, da si mami pa oči zdaj lahko privoščita ene fine počitnice.
Delate pa tak pomp iz te punčke, kakor da se nam je rodil drugi Mozart, ajooj..
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
Libido. napisal/-a:Ali pa se naslednje leto same prijavite na SIT, da boste pokazale kaj JE point šova.
Če se prijaviš na tak šov, sprejmi negativne kot pozitivne kritike. Če negativnih nisi zmožen, se ne prijavi. Ker bo vedno več kritik kot pa pohval. A zdaj bo pa polovica ljudi, ki jim Lina ni všeč, pazila na to, da deklica ne bo užaljena?! Lepo te prosim, prej bi mislili na to starši in člani žirije, ki so tega otroka spustili naprej. Zato bi jaz zdj morala pazit na besede? Sami so to hoteli, sicer pa prej ko bo dobila trdo kožo, boljše zanjo. Njeno zasebno življenje.. Hm. Ja, nisem jaz tista, ki je podpisala pogodbo za snemanje filmčkov v stanovanju, videospotov, za tako in drugačno slikanje, intervjuje... Je hotla bit slavna in da jo vsi poznajo.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Žirija? Kolikor jaz vem, je bila v finalu zaradi gledalcev.
Mah, saj sem že napisala, kdorkoli bi zmagal, vsakega bi spljuvali do konca. Taki pač smo mi Slovenčki, takoj skritizirat v nulo tistega, katerega smo sami izbrali.
Mah, saj sem že napisala, kdorkoli bi zmagal, vsakega bi spljuvali do konca. Taki pač smo mi Slovenčki, takoj skritizirat v nulo tistega, katerega smo sami izbrali.
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
spice girl napisal/-a:Žirija? Kolikor jaz vem, je bila v finalu zaradi gledalcev.
Ja žirija je bila tista, ki jo je do polfinala sploh spravla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov