Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 07. Jun. 2010 16:34

purple_rain napisal/-a:
[vanessa] napisal/-a:Js in pol moje OŠ, smo pr njenih letih, bli upisani v pevski zbor. In ne js ne marsikdo drug, nikoli nismo meli posluha, talenta za petje pa še manj, pa vseeno nismo bli slabi.
Jz sem bla pa vedno v drugi polovici. :cry:
:lach:
To je še vedno "samo pol", ki jih je pogojno lepo pelo, in ne "skoraj vsak otrok", kot hočjo eni prikazat..

Ampak tudi ta polovica ni lih malo. Dejansko eni jemljejo to Lino kot edinega otroka k zna tko lepo pet. Ne, ni edina, sam da pač eni se zadovoljijo s petjem doma. In tistih 50.000€ si definitivno zasluži nekdo, k ve za kolko denarja se gre, k ve da se bo s petjem/plesom/karkoli že ukvarju celo življenje, ne pa ena majhna punčka k ma rada petje in nastopanje, tko ku milijon drugih punčk njenih let. Mam občutek, da o tej Lini ne bomo več dosti slišali (že zato, ker se ji bojo želje do 10.leta starosti še 734613x spremenile).
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 07. Jun. 2010 17:10

Jz sem navijala za Majo, tko in general. Sem že po prvem nastopu pogledala par videov iz Satchma pa Hribarja in mi poje fenomenalno. Pa pr 18ih sfura nastop, k da je profi in že 10 let na odrih. (ajde, ignorirajmo un padec. shit happens. sam je peljala nastop pol dalje, k da nič ne bi blo. svaka čast.) Men je vau. Pa še rokerka po duši, hehe.

Drgač Maestro itak pričakovano hud nastop. Pa men je čist kul, da so se prijavili. Konc koncev prej res niso bli splošno znani po celi Sloveniji, kljub temu da so profiči. Men primerjave z Venturinijevo in Škufco lih niso na mestu, ker njiju pozna res more or less vsak, od njih sem pa jz od prej sam Škrubeta poznala, ostalih ne. Sem sicer vedla, da mamo pri nas top plesalce v mnogih kategorijah, ampak nastopov nisem pa nikol videla/gledala in mi je blo kul vidt, kolk zlo dejansko obvladajo.

Vode je bil men prej hud, ker je dejansko interpretiru komade po svoje in to kr kul. S tem svojim komadom je tut pomoje mal falil, bi verjetno bl zapalilo, če bi odpel kej znanega. Ampak čeprou me komad ni fasciniru, je vseen za 15 letnega mulca dost okej narejen.

Alen poje okej, ampak ta hvalisanja o nekem jakem edinstvenem vokalu so meni pretirana. Al pa sam meni ne potegne. Tina kjut, čeprav jodlanje ni my thing. Sanjo sem zdej prvič vidla pet (prejšna nastopa sta mi ušla), mi je bla okej. Čeprou se niti približno ne spomnim kaj točno je pela, tko da je verjetno očitno, da me ni uibr fascinirala. Faniko je pomoje trema zdelala, je bil Tivoli mal prevelik zanjo. Allthat kul, znajo plesat. Sicer manj fascinanten nastop kot od Maestro, ampak za 4 dni vaje kr fajn. Bi verjetn tut Maestro meli mal slabšo točko, če bi mel zgolj en teden za vajo in sestavljanje, ne pa trikrat tolk :)

Lina, Lina, Lina, hmm .. ma men je premlada za zmagat na takem šovu. Poje sicer dobr, sploh za 7-letnega otročka. Ma posluh, ni kej. Ampak pomoje bi mogla najprej še mal čokolina pojest, mal zrast, bi se ji mogel glas razvit in potem bi se mogla prijavljat na take zadeve oz. utirat pot v glasbenih vodah. Kake resne muzike zdej itak še ne more delat, do časa ko bo to možno, bo pa itak že zdavnej pozabljena. Pomoje, če bi mel zdej možnost gledat 10 let starejšo Lino, bi mela mal manj navijačev oz. sms-pošiljateljev, kljub temu da bi mogoče še boljše odpela - ker pač ne bi blo faktorja prikupnosti, ki je zdej odločil. Z denarjem bojo pa hvalabogu starši upravljali. Mi delujejo dost okej in verjetno ne bojo pognali €€ za pony-like neumnosti. Upam sam, da bojo znal tamalo ukrotit pa fajn pokontrolirat v vsem tem pompu, ki ga zdej doživlja.

Ee, pa Devilse sm skor pozabila. So mel kul točko. Bi jim prvoščla zmago, ker se spomnim še njihovih srednješolskih nastopov, pa je tole ful bolj dodelano in je itak poštena točka za pogledat. :)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Dizzy.girl » 07. Jun. 2010 17:49

Neeeh Maestro so itak tok dobri da so že dolgočasni. Mislim, sej smo vsi pričakovali. Ampak to, da so nevem kok časa treniral za to točko je pa pomoje mal sfaljeno. Sm neki cajta nazaj gledala posnetke z njihovga nastopa na nevem katerem tekmovanju že in so mel tri četrt isto k zdej. Sj so dobri, res obvladajo in verjamem kok mora bit to dela in truda za vsem tem, ampak po eni strani sem presenečena in mal zadovoljna da niso bli med superfinalisti (kokr smo mogoče vsi pričakoval). Zdej spet tista slovenska butasta stran udar vn, ampak men nikakor niso bli simpatični ker so mi deloval tko narjeni, taki profiji, samovščečni, ponosni... najbrž sm krivična, vem, ker se na tej oddaji res ne ocenjuje karakterja ampak talent (ki ga oni definitivno majo). nevem, pač so mi bli že od začetka bližje allthat, tko preprosti pa simpatični so mi delovali skupaj, čeprou so jih včerej maestro prekosili na celi četrti (kar je skoraj opravičljivo glede na to da so imeli allthat samo 4 dni vaje).

Lina mi je pa fletkana in ne deluje mi tako razvajena kot nekatere pravite, pa tut mislim, da je slovenija vseeno tolk drugačna od npr. amerike (ko ste govorile po kakšni poti so šli zvezdniki, ki so zasloveli že kot otroci), da bo punčka brez problema naredila šolo in vse kar paše zraven. Nekatere ste res pretiravale v smislu 'oh, zdaj pa samo še alkoholizem in brezposelnost in psihični problemi v bodočem življenju zanjo'. Cortek je, res, ampak zmago bi tut jst bolj privoščila Maji Keuc. Ohwell, mogoče je pa tut za Majo boljš tko kot je, ji vsaj ne bo zmanjkal zagona da se sama prebije na sceno in tam ostane (namesto da bi jo tja za kkšn teden ali dva izstrelila ta oddaja, potem pa se ne bi nič več govorilo o njej).
Izkupiček za čisto vse finaliste (in polfinaliste) pa bo tako ali tako dovolj dober, da nimajo za kej jokcat :P
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 07. Jun. 2010 18:22

kiny napisal/-a:ja državni evropski, svetovni pravki to ni kaj, ampak sori teli maestro pa že mastno služijo denarce okoli in okoli in so zelooo prepoznavni... to je tako kot bi se ena slovenska pevka, ki že nekaj časa poje ima koncerte itd, prijavila na to..a bi blo to tut kul?
Lina ima talent, in to zelo dober talent...me zanima kako si ti pri 7ih letih pela? zase vem da sm obupno oziroma čisto otroško kot je ena napisala da otrok ne zna zvišat tona ampak glas in iz tega nastane neko dretje, Lina pa zna zadeti ton.
ne rečem o 100% posluhu, vrjetno vsak kdaj zajebe...sj je maja tut padla na odru, a to pol pomen da drugače ne zna stat na svojih nogah?

Vidiš, o Lini bi lahko v nedolgled razpravljale. Jst sem povedala svoje mnenje. End of story. Ne da se mi več :D

Maestro zelo prepoznavni ... mogoče za tiste, ki spremljajo ples, jst sem poleg dosti drugih, ki so že napisali, prvič slišala za njih. In ne zamerim jim, če so s pomočjo te oddaje hoteli postati poznani v celi Sloveniji. Se pa strinjam s tem, da so (ali pa vsaj delujejo) ošabni in važni, posebej Škrube. Ampak dobri so še vedno :D

Za Majo pa sploh ne dvomim, da si bo ustvarila kariero.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 07. Jun. 2010 20:44

dolce_chicco napisal/-a:
×Sweety× napisal/-a:
Poleg tega predvidevam, da je namen tega šova da zmagovalec predstavlja Slovenijo al kako? In da bi jo ljudje po nečem poznali.

Saj nas lahko po skupini Maestro poznajo tudi če niso zmagovalci šova SIT.

Maestro pa so svetovni, evropski itd. prvaki in kaj nam to pove? Da so najboljši na svetu oz. v Evropi

Exactly. In kaj nam to pove? Da se potem takem, če so najboljši, lahko izpostavijo tudi na druge načine, kar se že so, ker jih (vsaj v plesni stroki pri nas in v tujini) ljudje že poznajo, ko pa kar naprej dosegajo visoke uvrstitve na tekmovanjih, ali celo zmagujejo.
:wink:

ampak vprašanje je kolk ljudi je vedlo da so vsevrstni prvaki preden so to mediji (jasno v negativno smer) razbobnali? Zelo malo bi rekla, glede na to da se pri nas plesu ne posveča nobene pozornosti..
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 07. Jun. 2010 22:34

js poznam te maestro team, plus tega če ste gledal reklamo za lekadol je bil notr tale Škrube. Tolk so že znani med plesalci da majo svoje učne ure pač kot recimo pride koreograf od spearsove in ma svojo učno uro na kaeri ti ogromno plačaš da lahko 1 uro poskakuješ kot ti on reče.
Dobro vsak svoje mnenje, samo ne bom pa poslušala tega da Lina nima navem kakšnega talenta, ker ga ima!!
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 08. Jun. 2010 8:00

Zadnjič je ena tamala pela pred mojim blokom in mi je bila precej bolj všeč kot Lina, pa še angleščino je znala izgovarjat. :D

Ah itak, da Lina zna peti, ima talent, ampak oprosti zame je izkoriščanje in izpostavljanje otroka pri teh letih na takih šovih že ene vrste zloraba. Pa tudi vse to je bilo preveč pocukrano zame. :roll:

V finalu mi je bilo kar nekaj talentov všeč vse od Meastro, Allthat, Maja, Devilsi :hearts: ...

Ampak resno se sprašujem kaj je to za en folk, ki glasuje za malimi zasloni.
:roll:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 08. Jun. 2010 9:05

heh...mogoče tisti, ki so jim ušeč male punčke :gruebel:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Jun. 2010 9:09

Ni smešno, prej za bruhat......eni imajo pa res čuden smisel za humor :roll:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 08. Jun. 2010 11:50

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 08. Jun. 2010 12:02

Meni tudi ni jasno. :D Sploh mi nikjer ni izpadla afnasta, polna same sebe al karkoli. Če bi bla taka, bi najbrž drugače reagirala po razglasitvi zmagovalca.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 08. Jun. 2010 12:03

inaa napisal/-a:heh...mogoče tisti, ki so jim ušeč male punčke :gruebel:

"im your laaaadddyyyy and youu are my maaaan" and pedo bear is satisfied :lol: ( no no, dont be pricks with broomsticks up your ass, its a joke :D)
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Jun. 2010 12:12

^^I´m not a prick ..... I´m just a mother of a little girl ..... Nekega dne boš mogoče razumela :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 08. Jun. 2010 12:28

Mogoče. Do takrat mi bo pa pedo bear funny. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 08. Jun. 2010 21:04

sirova štručka napisal/-a::lol: polly-polly tole tvoje zlorabljanje... dej poglej okrog sebe, kolk je otrok, katerih starši so cele dneve v službi, kolk je otrok, ki odraščajo v revnem okolju, kolk je otrok, katerih starši se konstantno prepirajo in mnogokrat ne ostane samo pri prepirih in tu bi js prej omenjala zlorabo otrok.

Ja se strinjam, ne more se s tem primerjat. Ampak vseeno, groza mi je tkole izpostavljat otroka. Tudi večina znank, ki so mamice je bila zgroženih.

Mi je pa danes kolega rekel, da so njegovi kolegi stari med 25 - 45 let pisali po FB statuse v smislu ``bravo Lina, najbolša si ...´´ in podobno.

No sej verjamem, da večina ni takšnih, samo ... nekateri pa verjetno so.

Vsak pameten starš ve, da se 6letnih otrok ne izpostavlja na tak način ...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov