Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
men so bili pa Maestro v finalu čist preveč hudi, All That so malo razočarali. pevci so si pa po mojem mnenju vsi izbrali napačne komade, brezvezne dolgočasne balade...zeh...z izjemo Line (ki sploh ni vedla kaj poje) in Maje. pa jodlarka mi je bila tud všeč
VIP talent show al kaj je blo tole zdajle mi je bil kr neki...
VIP talent show al kaj je blo tole zdajle mi je bil kr neki...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Mah, itak.... Bi veliko bolj privoščila Maji
Ne znamo tamalo dat na 2. mesto kot angleži.
Ne znamo tamalo dat na 2. mesto kot angleži.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sej pomoje noben ne zanika, da lepo poje in da ima talent
Bosta pa oči in mami vesela teh 50.000
Drgač imam zelo rada otroke, sam tamala mi je res antipatična in deluje mi totalno razvajena in res nikakor ne morem navijat za njo.
Bosta pa oči in mami vesela teh 50.000
Drgač imam zelo rada otroke, sam tamala mi je res antipatična in deluje mi totalno razvajena in res nikakor ne morem navijat za njo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- flaša86
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 5. 2010
Vsak 7leten otrok ima talent, oz. lep glasek, bi se temu reklo...malo je pa takih, da grejo na take oddaje, ker večine itak (za moje pojme normalni) starši sploh ne prijavijo...
To ni noben talent, pa dobro,če bi mala vsaj vedla kaj poje...bi mogoč mela drugo mnenje...pač je luštkana,pa si upa,drugega pa nič
Ampak v vsakem primeru,mlajši od 14let bi smeli sodelovat...keša itak nemore uporabljat...pevka bit tud bolj težko pri takih letih...to je kot neko šolsko tekmovanje izpadlo...tam bi ji privoščla res..
(no sej zdaj ji tudi,sam se mi zdi škoda, ker par je blo reeees dobrih talentov, ki so si to priborili to tudi z znanjem in so nekaj vložli v to,pa še izkoristili bi lahko to za naprej...
Oddajo sem pa gledala drugače samo 1uro danes,prej nikoli,tak da nimam kakega favorita...ampak to sem mogla gledat, se mi je zdelo, da bo tak izid, čeprav sem upala, da so ljudje bolj...
To ni noben talent, pa dobro,če bi mala vsaj vedla kaj poje...bi mogoč mela drugo mnenje...pač je luštkana,pa si upa,drugega pa nič
Ampak v vsakem primeru,mlajši od 14let bi smeli sodelovat...keša itak nemore uporabljat...pevka bit tud bolj težko pri takih letih...to je kot neko šolsko tekmovanje izpadlo...tam bi ji privoščla res..
(no sej zdaj ji tudi,sam se mi zdi škoda, ker par je blo reeees dobrih talentov, ki so si to priborili to tudi z znanjem in so nekaj vložli v to,pa še izkoristili bi lahko to za naprej...
Oddajo sem pa gledala drugače samo 1uro danes,prej nikoli,tak da nimam kakega favorita...ampak to sem mogla gledat, se mi je zdelo, da bo tak izid, čeprav sem upala, da so ljudje bolj...
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Vsak 7-letni otrok? Jap, jaz sem tako lepo pela, da so kar šipe pokale od same lepote.
Drugače pa: Načeloma sem proti otrokom na takih šovih in ko sem prvič vidla tamalo na TVju sem dobila alergijo. AMPAK: če se že gremo nek talent šov naj zmaga kdor ima res tisti prvinski, čisti talent. In Lina ga pač ima, end of story. Prav tako so si zaslužli zmago Maestro in Maja, ostali so bili po mojem mnenju daleč, daleč zadaj. Vsakemu svoje.
Drugače pa: Načeloma sem proti otrokom na takih šovih in ko sem prvič vidla tamalo na TVju sem dobila alergijo. AMPAK: če se že gremo nek talent šov naj zmaga kdor ima res tisti prvinski, čisti talent. In Lina ga pač ima, end of story. Prav tako so si zaslužli zmago Maestro in Maja, ostali so bili po mojem mnenju daleč, daleč zadaj. Vsakemu svoje.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
flaša86 napisal/-a:Vsak 7leten otrok ima talent, oz. lep glasek, bi se temu reklo...
Če bi mene slišala peti pri sedmih letih (ali pri katerihkoli letih), ne bi tega napisala
Sicer je bila pa moja favoritka Maja. Res ima fenomenalen glas, ampak sem upala, da bo izbrala kako bolj "spektakularno" pesem.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Nimam nič proti Lini,punčka je čist luškana,amapk nekak se mi zdi,da sta Alenov in Majin glas prišla bolj do izraza,ter da sta bolj posebna s svojim vokalom,kot Lina.
Sicer za nobenega od njiju ne dvomim,da v prihodnosti nebi uspel na glasbenem področju.
Škoda,ker niso objavili končnih točk pri glasovanju,me prav zanima v kakšnem vrstnem redu so se uvrstili ostali.
Sicer za nobenega od njiju ne dvomim,da v prihodnosti nebi uspel na glasbenem področju.
Škoda,ker niso objavili končnih točk pri glasovanju,me prav zanima v kakšnem vrstnem redu so se uvrstili ostali.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov