Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 06. Jun. 2010 14:57

sirova štručka napisal/-a:ko smo že pri imenih, če gledam Maestro na youtubu, jih je cela horda, ob sobotah na začetku oddaje Parada pod imenom Maestro nastopajo 4 fantje in 4 dekleta, tule na talentih ima skupina Maestro 7 članov moškega spola... loh bi si vsej eno "pod ime" dal, pač Maestro pašeneki :D

Sej drugače, če se jst ne motim, jih je v skupini Maestro v originalu 24 (al nekaj takega). Zdej za SIT so pa od vseh teh zbrali 7 (KAO!) najlepših :roll: :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Jun. 2010 16:02

^^Ja eden lepši od drugega :lach:
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 06. Jun. 2010 17:12

Maestro je kolkr js vem plesna šola od Anžeta, in se pač skupine ki tekmujejo tako imenujejo (kokr Kazina vf, Kazina mf, itd ..)..to da so od 24 zbral 7 najlepši hm..je mal bosa, so pa definitivno zbral 7 najboljših :D

danes sploh nevem če bom gledala...sej talentirani so po eni strani vsi, kdorkol bo zmagal si bo to zaslužu, samo v primeru (pa upam da se to ne zgodi) da zmaga tamali čudež upam da ji bodo starši znal čez par let razložit da je euro dinarčk in da je 50.000 velik dinarčkov in da so denar k ga je prcvilila porabil za super stvar... :wink:
Zivljenje je piskotek!
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 06. Jun. 2010 17:44

Samo da ne zmaga Lina pa bo super :D . Nekako mi je tamala čisto antipatična, vsekakor pa premlada za takšne šove. Denar bosta, pa če zmaga, tako pobrala starša, Lina dejansko ne bo imela nič od tega.
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 06. Jun. 2010 18:36

Joj, kak sem srečna, da nisem edina, ki misli, da Lina "ne bi smela" zmagat...pri nam so vsi nori na njo, pa cukerček gor in dol, da me je prav strah rečit, da ne želim, da zmaga, ker se začnemo kregat :lol:

Js navijam za Majo Keuc in Maestro (aja, glede tiste razprave o imenih-sej ponekod, ko nastopa sam teh 7 fantov govorijo o "Maestro boys"...sam to vrjetno ni uradno ime :D)...čeprav tud All That niso slabi, so me v polfinalu ful presenetli, ker na avdiciji so se mi zdel "kr neki". Lahk bi rekla nekak tak kot kokica87-samo, da ne zmaga Lina, pa bo super :D
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 06. Jun. 2010 18:50

Celotna skupina (20 ali 24 ali koliko jih pač je) se mi zdi da se imenuje Maestro Crew. Sicer ne vem, ampak pod tem imenom jih lahko najdemo na Facebooku :D

Drugače pa je men tud vseeno kdo zmaga ... čeprav men so najboljši Maestro :cool: Sam Lina naj ne zmaga, pa Tina mi tud ni za zmagovalko, čeprav za njo tak dvomim da bi zmagala.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 06. Jun. 2010 20:08

Joj, jaz res ne razumem zakaj je tako popularno da si izbereš pesem od Whitney. Pa ni ga vokala na Talentih za takšne pesmi! Sanja je čisto sfalila s pesmijo I have nothing, ker je preveč zanjo, saj ima prešiebk glas zanjo. Škoda, res, ker punca ima glas. Samo ne za takšne pesmi.

Žirija je pa danes kr nekaj. Tudi malo ni več kritična, kr vsi so danes super, sami superlativi padajo. :roll:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Jun. 2010 20:22

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 06. Jun. 2010 20:25

Men Alen ni preveč simpatičen,ampak priznati mu je pa treba izjemen vokal!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jun. 2010 20:25

Še posebno nastop Fanike je bil cel polom :? Tak je fušala, da mi ni jasno kako lahko komisija hvali.

Sanja mi je pa precej simpatična drugače, samo tale pesem je bla res preveč za njo.

So bli pa Allthat super. Me pa res zanima kdo bo zmagal. Od kao top 3 (Lina, Maestro, Maja) mi je Maja še najbolš (čeprov mi nastop v polfinalu res ni bil všeč).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 06. Jun. 2010 20:32

ojoj. al pa če bi te najstnice malo manj vreščale zradi tega petra :roll:
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 06. Jun. 2010 20:41

Ja, mene je tud zelo presenetilo zakaj je tisto prvo pevko tok hvalila žirija.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jun. 2010 20:42

Pa kolikokrat lahko v 1 min rečejo princeska. pa kolikokrat bodo šele po nastopu :roll:

Zakaj peti v angleščini če ne veš kaj poješ? Še vedno ne razumem, kaj je fora da itak vse besede požreš...da je besedilo praktično neprepoznavno.
Pa malce weird, da 8- letnica poje "I'm your lady and you are my man", itd...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 06. Jun. 2010 20:47

moji favoriti so allthat, čeprav se mi dozdeva da bo zmagala lina ...

tale: "fantov se ne kupi v trgovini, ampak se jih dobi zastojn!" je bil pa pomojem zrežiran pa prej že 10× zvaden ..
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 06. Jun. 2010 20:48

Lini bi naredili veliko uslugo, če bi jih svetovali kakšno slovensko pesem, kakšno malenkost lažjo pesem. Ker punčka glas ima, zelo lep glas, ampak ne ŠE za takšno pesem. Tamala mi je luškana, srček je, ampak ni to za zmago. Kakorkoli je srčkana, ne bi bilo fer. Je pa velik potencial.

OT: Kok jz težko tole Lucienne poslušam :evil:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov