Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
sirova štručka napisal/-a:ko smo že pri imenih, če gledam Maestro na youtubu, jih je cela horda, ob sobotah na začetku oddaje Parada pod imenom Maestro nastopajo 4 fantje in 4 dekleta, tule na talentih ima skupina Maestro 7 članov moškega spola... loh bi si vsej eno "pod ime" dal, pač Maestro pašeneki
Sej drugače, če se jst ne motim, jih je v skupini Maestro v originalu 24 (al nekaj takega). Zdej za SIT so pa od vseh teh zbrali 7 (KAO!) najlepših
Let's swim to the moon .....
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
Maestro je kolkr js vem plesna šola od Anžeta, in se pač skupine ki tekmujejo tako imenujejo (kokr Kazina vf, Kazina mf, itd ..)..to da so od 24 zbral 7 najlepši hm..je mal bosa, so pa definitivno zbral 7 najboljših
danes sploh nevem če bom gledala...sej talentirani so po eni strani vsi, kdorkol bo zmagal si bo to zaslužu, samo v primeru (pa upam da se to ne zgodi) da zmaga tamali čudež upam da ji bodo starši znal čez par let razložit da je euro dinarčk in da je 50.000 velik dinarčkov in da so denar k ga je prcvilila porabil za super stvar...
danes sploh nevem če bom gledala...sej talentirani so po eni strani vsi, kdorkol bo zmagal si bo to zaslužu, samo v primeru (pa upam da se to ne zgodi) da zmaga tamali čudež upam da ji bodo starši znal čez par let razložit da je euro dinarčk in da je 50.000 velik dinarčkov in da so denar k ga je prcvilila porabil za super stvar...
Zivljenje je piskotek!
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
Joj, kak sem srečna, da nisem edina, ki misli, da Lina "ne bi smela" zmagat...pri nam so vsi nori na njo, pa cukerček gor in dol, da me je prav strah rečit, da ne želim, da zmaga, ker se začnemo kregat
Js navijam za Majo Keuc in Maestro (aja, glede tiste razprave o imenih-sej ponekod, ko nastopa sam teh 7 fantov govorijo o "Maestro boys"...sam to vrjetno ni uradno ime )...čeprav tud All That niso slabi, so me v polfinalu ful presenetli, ker na avdiciji so se mi zdel "kr neki". Lahk bi rekla nekak tak kot kokica87-samo, da ne zmaga Lina, pa bo super
Js navijam za Majo Keuc in Maestro (aja, glede tiste razprave o imenih-sej ponekod, ko nastopa sam teh 7 fantov govorijo o "Maestro boys"...sam to vrjetno ni uradno ime )...čeprav tud All That niso slabi, so me v polfinalu ful presenetli, ker na avdiciji so se mi zdel "kr neki". Lahk bi rekla nekak tak kot kokica87-samo, da ne zmaga Lina, pa bo super
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Celotna skupina (20 ali 24 ali koliko jih pač je) se mi zdi da se imenuje Maestro Crew. Sicer ne vem, ampak pod tem imenom jih lahko najdemo na Facebooku
Drugače pa je men tud vseeno kdo zmaga ... čeprav men so najboljši Maestro Sam Lina naj ne zmaga, pa Tina mi tud ni za zmagovalko, čeprav za njo tak dvomim da bi zmagala.
Drugače pa je men tud vseeno kdo zmaga ... čeprav men so najboljši Maestro Sam Lina naj ne zmaga, pa Tina mi tud ni za zmagovalko, čeprav za njo tak dvomim da bi zmagala.
Use your head and follow your heart.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Joj, jaz res ne razumem zakaj je tako popularno da si izbereš pesem od Whitney. Pa ni ga vokala na Talentih za takšne pesmi! Sanja je čisto sfalila s pesmijo I have nothing, ker je preveč zanjo, saj ima prešiebk glas zanjo. Škoda, res, ker punca ima glas. Samo ne za takšne pesmi.
Žirija je pa danes kr nekaj. Tudi malo ni več kritična, kr vsi so danes super, sami superlativi padajo.
Žirija je pa danes kr nekaj. Tudi malo ni več kritična, kr vsi so danes super, sami superlativi padajo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Še posebno nastop Fanike je bil cel polom Tak je fušala, da mi ni jasno kako lahko komisija hvali.
Sanja mi je pa precej simpatična drugače, samo tale pesem je bla res preveč za njo.
So bli pa Allthat super. Me pa res zanima kdo bo zmagal. Od kao top 3 (Lina, Maestro, Maja) mi je Maja še najbolš (čeprov mi nastop v polfinalu res ni bil všeč).
Sanja mi je pa precej simpatična drugače, samo tale pesem je bla res preveč za njo.
So bli pa Allthat super. Me pa res zanima kdo bo zmagal. Od kao top 3 (Lina, Maestro, Maja) mi je Maja še najbolš (čeprov mi nastop v polfinalu res ni bil všeč).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa kolikokrat lahko v 1 min rečejo princeska. pa kolikokrat bodo šele po nastopu
Zakaj peti v angleščini če ne veš kaj poješ? Še vedno ne razumem, kaj je fora da itak vse besede požreš...da je besedilo praktično neprepoznavno.
Pa malce weird, da 8- letnica poje "I'm your lady and you are my man", itd...
Zakaj peti v angleščini če ne veš kaj poješ? Še vedno ne razumem, kaj je fora da itak vse besede požreš...da je besedilo praktično neprepoznavno.
Pa malce weird, da 8- letnica poje "I'm your lady and you are my man", itd...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Lini bi naredili veliko uslugo, če bi jih svetovali kakšno slovensko pesem, kakšno malenkost lažjo pesem. Ker punčka glas ima, zelo lep glas, ampak ne ŠE za takšno pesem. Tamala mi je luškana, srček je, ampak ni to za zmago. Kakorkoli je srčkana, ne bi bilo fer. Je pa velik potencial.
OT: Kok jz težko tole Lucienne poslušam
OT: Kok jz težko tole Lucienne poslušam
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov