Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

mona-liza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mona-liza » 31. Maj. 2010 10:46

najbolš da naslednje leto namest Slovenija ima talent naredijo šov Slovenski vrtci imajo talent... pol pa jokcejte zraven kokr čte :twisted: ...

talent gor al dol, po mojem mnenju bi tako kot npr. na eurosongu mogla obstajat neka starostna meja za nastop na takih zadevah... ker sicer bo naslednje leto kak pogolten straševski par pripeljal petmesečnega dojenčka, ki se bo drl s posluhom
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 31. Maj. 2010 10:53

mona-liza napisal/-a:pripeljal petmesečnega dojenčka, ki se bo drl s posluhom

Zmaguješ haha :lol: :D :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Maj. 2010 11:00

Ravno to je čar franšize Got talent, da ni omejitve pri starosti (in sem prepričana da tega nebi mogli spremenit, tudi če bi hoteli- razen če katera Simona kontaktira in da on spremeni licenčna pravila :D). Ko bomo imeli pa Slovenski Idol ali pa Slovenski X factor, pa bodo omejitve starosti :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 31. Maj. 2010 11:27

Men je smešno, ko eni pravite, da so All That super duper mega fajni, Maestro si pa ne zaslužijo finala? :?
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 31. Maj. 2010 12:05

men je pa čudno kako eni trdite da si maestro zaslužijo finale :gruebel:

Ja ljubi bog normalno da ima vsak svoj okus in vsakemu je všeč nekaj drugega :wink:

Je pa drugače razlika med maestrom in allthat in sem že povedala zakaj si po mojem maestro ne zaslužijo finala ( in to spet ne pomeni da ne plešejo dobr ;) )
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 31. Maj. 2010 13:21

mona-liza napisal/-a:ker sicer bo naslednje leto kak pogolten straševski par pripeljal petmesečnega dojenčka, ki se bo drl s posluhom

Žal te bojo zavrnili, ker je minimalna starost 4 leta :D :twisted:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 31. Maj. 2010 13:54

mal bi lahk zvišali to mejo...
mona-liza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mona-liza » 31. Maj. 2010 14:12

Libido. napisal/-a:
mona-liza napisal/-a:ker sicer bo naslednje leto kak pogolten straševski par pripeljal petmesečnega dojenčka, ki se bo drl s posluhom

jst pa v jok pa na drevo :roll:
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 31. Maj. 2010 14:20

Ja dober, razumem da imamo različne okuse, hvala bogu, a ne. Meni tudi Lina ni všeč, ker me ne prepriča, ampak zato še ne trdim da si ne zasluži finala, saj lepo poje. In očitno je že prepričala večino Slovenije, če že mene ni. Maestro veljajo za ene najboljših plesalcev pri nas in če so že dosegli tako veliko (pa pustimo zdaj to, da ravno zaradi tega ni fer, da so na talentih), potem to že pomeni da so res zelo dobri in da si vsekakor zaslužijo finale. Tudi vsi mi, ki nismo profesionalni plesalci, smo lahko videli, da so od vseh skupin bili najboljši, vsaj glede usklajenosti, če že ne druga. All That so še edini, ki se jim lahko postavijo ob bok. Je rekel Čakarmiš, da so Maestro postavili letvico zelo visoko, in jst se definitvno strinjam s tem.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 31. Maj. 2010 14:36

mona-liza napisal/-a:
Libido. napisal/-a:

jst pa v jok pa na drevo :roll:

kot da sm ti kej hotela ... samo povedat sm hotla da obstaja starostna omejitev (čeprav je nizka), ker 99% ljudi tega ne ve .. citirala pa sem te, ker si lih omenjala 5 mesečnega dojenčka in sem obrnila na foro, da ne bo prišel naprej ... joj, smo občutljivi ..
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 31. Maj. 2010 17:17

nanamiša napisal/-a:mal bi lahk zvišali to mejo...

itak, meja bi mogla bit 16 let ali več...ne pa da se kle eni froci mali trudijo ki sploh nimajo pojma v kakšnem šovu nastopajo in zakaj in kaj bodo dobili če bodo dobri.. :roll: Lina mi je pa umetn proizvod no - sej poje lepo, pa fletna je tut (k tko like nobena punčka 4 leta stara ni) :roll: ampak se mi zdi mal pretiran jokat in okol padat in ježit se ko pač poje...otroški glasek pa bela oblekca očitno nardita svoje

all that so bli 10+, benjamin je bil luškan, balkan boysi so carji,...haha pa vip mi je biu tut carski včeri 'že dve leti se učim solo petja' :lol: - glede na to kaj je pokazala po dveh letih pa res nevem če ji je usojeni prepevat :twisted:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 31. Maj. 2010 20:03

Mene edino malo moti ime skupine All That, ker je bilo to ime tudi plesne skupine, ki je prišla v finale v 1. sezoni america's got talent.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Jun. 2010 8:43

^^ubistvu, če se ne motim, je to ime podjetja, v katerem eni od nastopajočih sodelujejo. Oz., njihov koreograf je solastnik.
http://www.allthat.si/
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 01. Jun. 2010 9:17

aja, pol pa kul :D
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Jun. 2010 14:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:44, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov