Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ma dej no, Slovenci smo nestrpni.. ..do neandrtalcev.
It was forever..but it didnt last long..
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Danes ja bla težka ... kar nekaj dobrih. Vesna in Matej (njega bi domov odpelala ), Cocker, All That. Lina men sploh ni všeč, še manj pa da je prišla naprej (sicer sem pa tak vedla, da bo ). OK, sej je luštna (tko kot vsak otrok) in lepo poje, samo mene sploh ne prepriča (in če lahko spet primerjam s Connie, me ona vedno znova spravi v jok). Pa tudi koliko otrok poje npr. v pevskem zboru in vsi imajo posluh (moje mnenje, no ...). Par let bi še počakala. Na živce mi gre, ker jo vsi tako poveličujejo in to predvsem zato, ker je otrok. In wau, pela je angleščini. Jst sem tud kot majhna pela Celine Dion v angleščini, pa nisem imela pojma kaj pojem, tako kot ga tud ona nima. Mi je bil pa Benjamin res zelo všeč in mi je žal, da ni prišel naprej. Jst bi dala njega in All That naprej. Pa še tak preprost mi deluje, ne pa mala razvajena Lina.
Tjaša ... pokvarila mi je celoten večer. Brez besed sem, res. Grem stavit, da ženska nima vseh koleščkov v glavi - nesramno, sam res je tko. In ona misli da je kul, ker je "močna", se ne ozira na kritike ... Jao, brez besed
Tjaša ... pokvarila mi je celoten večer. Brez besed sem, res. Grem stavit, da ženska nima vseh koleščkov v glavi - nesramno, sam res je tko. In ona misli da je kul, ker je "močna", se ne ozira na kritike ... Jao, brez besed
Use your head and follow your heart.
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
Linaa...pa če men je šlo kr na jok, ko sm jo poslušala tega od nje sploh nism pričakvala...in zasluženo je prišla v finale.
In fajn da so prišli All that naprej
Všeč so mi bli še Balkan Boys pa bratec in sestrica, če ona na bi pol tak sopihala pa se skos neki režala
In fajn da so prišli All that naprej
Všeč so mi bli še Balkan Boys pa bratec in sestrica, če ona na bi pol tak sopihala pa se skos neki režala
-
Dreamer_90 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2010
- Kraj: Velenje
Men osebno je Lina tut všeč. Me je prau pozitivno presenetla ker je težek komad zelo lepo odpela. O Benjaminu pa sploh ne bom zgublala besed, čudno da ni mama mela spet kakega izpada
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Lina mi je danes res ful dobro odpela, čeprav nisem navijala za njo, ampak kot ste že ostali napisali, punčka verjetno sploh ne ve o čem poje, zato bi bilo veliko boljše, da bi pela kakšno slovensko pesem.
Se mi zdi, da bo pa kar velika konkurenca v finalu.
Se mi zdi, da bo pa kar velika konkurenca v finalu.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Lina mi je bila res res dobra in mislim, da si je pošteno zaslužila finale. Benjamin je bil (zame) katastrofa in mislim da ne bi smel priti v polfinale. Fajn mi je bil tudi Joe, kot da bi pravega Joa poslušala- jaz bi dala njega naprej, če bi bila v komisiji, čeprav so mi bili tudi All That ful dobri- definitivno boljši kot Maestro- ki si po mojem mnenju ne zaslužijo finala.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Najbrž je odpela pesem v angleščini, kr tko težkih slovenskih pesmi, kjer res lahko dokažeš da maš glas/posluh, je bolj malo. Ta komad od Celine (tko kot zadnjič od Whitney), pa pozna vsak + še težk je.
Sm pa še vedno sveto prepričana, da bojo Maestro zmagali. Drugo mesto pa bo šlo verjetno Lini ( ) al pa Maji.
Sm pa še vedno sveto prepričana, da bojo Maestro zmagali. Drugo mesto pa bo šlo verjetno Lini ( ) al pa Maji.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
- artemisia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2008
men je bil pa Daniel alias Joe Cocker res svetovn...škoda, ko ni šel naprej..a ni bistvo šova, da najde prav takšne ljudi, ki se sicer ne bi pokazali javno?? in on pri 53 letih obvlada!!!:):) Lina je res cukr, ampak men tud ni všeč da tako majhni tekmujejo na teh šovih...in ja itak da ni vedla, kaj sploh poje...sej se je slišal kak besede požir! Drugače pa se meni zdi to glasovanje povsem napačno..da se lahko že cel tedn glasuje!?!? :O kr neki..še predn tekmovalci izvedejo točko, ljudje že lahko glasujejo...to je kr neki..
Glede finala..Lina in Maestro mata velik možnosti za zmago..pa tud on Alen..to pa predvsem zato ker imajo fuuul promocijo po vseh medijih...moja favoritka pa je Maja K.!
Glede finala..Lina in Maestro mata velik možnosti za zmago..pa tud on Alen..to pa predvsem zato ker imajo fuuul promocijo po vseh medijih...moja favoritka pa je Maja K.!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov