Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 30. Maj. 2010 11:38

Ojoj, men grejo pa tak na živce dečkoti, ki se oblačijo v stare mame in mislijo da so smešni :D Drugač pa že vidim Lino, ki bo šla direkt v finale :roll:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Maj. 2010 12:04

joy23 napisal/-a:Drugač pa že vidim Lino, ki bo šla direkt v finale :roll:

jp :roll:

jaz pa že nestrpno pričakujem nastop plesne skupine allthat! :razz: Super so :cool:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 30. Maj. 2010 13:44

js tut na žalost ja...ampk mogoče nas pa osrečijo in ji povedo da je itak še premlada in nj gre uživat otroštvo, pela bo še lahko, plus tega si more šetrdo kožo dobit ker naši mediji iščejo samo najslabše možno v komurkoli ki ga najdejo :roll:

men se pa z mojim skromnim plesnim znanjem ne zdi da ima Maestro stalno ene in iste koreografije, samo so zlo usklajeni in morda se zarad tega komu zdi da je vse skos isto, men se zdijo fantje fantastični :D
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Maj. 2010 14:30

okej no sej smo dojel da so ti maestro božanski :roll:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 30. Maj. 2010 15:07

inaa napisal/-a:men se pa z mojim skromnim plesnim znanjem ne zdi da ima Maestro stalno ene in iste koreografije, samo so zlo usklajeni in morda se zarad tega komu zdi da je vse skos isto, men se zdijo fantje fantastični :D

ja, to bo to :roll:

pa sej v bistvu je vseen, ti boš glasovala za njih, drugi pa za koga drugega :)
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Maj. 2010 19:21

Ojoj, kak mi je Lina antipatična :? In upam da Maestro ne zmagajo, ter Lina tudi ne :D

1. nastop: Mlade žurerke- neki najbolj dologočasnega ever :?

moram rečt da sta mi bla 2. in 3. nastop oba prov fajn. Bolj sicer Vesna in Matej, pa tud tale tetka ni tak slaba na trenutke.
Kar solidna konkurenca je dons, ni kej.

EDIT: Allthat so res super. Lahko premagajo Maestro. Všeč mi je, da imajo dejansko zgodbo.
Zadnjič spremenil *mala*, dne 30. Maj. 2010 20:17, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 30. Maj. 2010 20:15

uuu, mene so pa allthat pozitivno presenetili. na avdiciji so mi bli meh, danes pa vau :eek:

vesna in matej sta mi bla tud zelo všeč, ampak mi SPET plesalci niso pasal zraven, sta onadva čist dovolj zanimiva.

lina tud men ni všeč, še manj pa majkl đekson, jao :roll:

p.s. kaj mislite da bo lina danes pela? jst sumim da bo Ken Li :lol:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Maj. 2010 20:26

Jooooj, kaj bi dala, da Lina ne gre napreeej aaaa!
All that so bli ZAKON! :D Vesna in Matej pa tud presenetljivo dobra! Škoda sicer, da je Vesna mal preveč muvala in sopihala ampak je vseen ful dobro odpela. Ta mali..ma ja no. Ah. Upam, da grejo naprej All that in bratec & sestrica.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a polly-polly » 30. Maj. 2010 20:30

Men je pa najbolj všeč Benjamin. :D Pomoje zato, ker mi je všeč Michael.

Drgač pa, da bi me kdo prevzel in očaral, me ni. Če moram izbrati zmagovalko, bi izbrala Majo.

Na splošno pa mi je vseeno. Zmagal bo tisti, ki bo ljudi najbolj pritegnil in očaral. In hudo zelo upam, da to ne bo Lina, ker matr tole je že zloraba otroka. :eek:
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Maj. 2010 21:09

Ok no, tamala me je kr mal presenetla. :D Zelo dobro je odpela, mi je pa izjemno žal tistega, ki jo je učil besedila.. :D "my hurt will go on.." :D (mislm ja no, child ampak sj je odpela sam tri stavke).
mona-liza
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a mona-liza » 30. Maj. 2010 21:18

men je biu pa najbl všeč joe cocker... tale tamala pa ok, sej ni slaba, sam men ne potegne nit pod razno... pa tud če bi b.p. madame butterfly pela... itak so ji pa spet tako zlajnano osladno pesem zbral da bo folk ja še bl zihr "padu" nanjo :roll:
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 30. Maj. 2010 21:22

lahko bi zapela kakšno lepo slovensko pesem, da bi vsaj vedla kaj poje. ja, sej ima perfect posluh, ampak nej ji starši dajo par let da odraste, da bo lahko dojemala kaj se ji sploh dogaja :roll:
bo pa 100% v finalu in najbrž ima tudi velike možnosti za zmago.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 30. Maj. 2010 21:29

tale bum z otroci mi gre močno na živce...

benjaminu se je v prejšni oddaji skoraj podrl svet..kaj bo danes če ne pride naprej? In tudi sam njegov nastop mi ni bil nič posebnega.

O lini ne bom izgubljala besed. Ve se, da bo prišla naprej kar ni prav!

Allthat so še bl razturali k zadnjič! :cool: Res upam da so ljudje to videli in da pridejo v finale ker si res zaslužijo. Pa velik bolš so kt maestro!

Brat in sestra sta bila tudi super, čeprav sta mi v prejšni oddaji mal bolš odpela.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Maj. 2010 21:34

O bog, ne Tjaša :rofl: :rofl:

Joj, ne vem zakaj se Lina matra z angleškimi komadi, če sploh ne ve kaj poje. Ne vem kaj je narobe s slovenskimi komadi.
Na splošno me pa ne motijo tamali na talentu, sam ona mi je blazno antipatična (in mi povrh tega deluje razvajena), medtem ko mi Benjamin precej simpatičen.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 30. Maj. 2010 21:36

A se ta ženska zjbava? "Sm prizadeta! PA KAAAAAAJ???" to bi moral bit refren :eek: DEJ NO FAK :D "mam zize do tal, sm kosmata mal" <-- OMG :D :lol:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov