Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Maj. 2010 22:23

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Maj. 2010 23:04

joy23 napisal/-a:Jej, Maestro! :D Predobri so.

Sem pa čisto razočarana nad odločitvijo žirije :( Res so imel težko nalogo, tud Fanika je dobr pela, sam Boštjan je bil kje boljši. Če bi ona pač dobila več glasov kot on in bi šla zarad tega naprej, bi še zastopla. Tak pa sploh ne vem v čem je fora tega izbiranja.

Ampak Poles in Vid pa zmagata :gut:

A se drugače ve koliko je kdo glasov dobil oz. katero mesto je zasedel?
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 02. Maj. 2010 23:16

Ne vem, ampak mislim da ne. Jst sem to napisala v smislu, da če bi se upoštevali samo glasovi gledalcev in bi Fanika dobila več glasov kot Boštjan, bi še rekla "ajd, nej ji bo". Tako pa ... Ampak zdej kar je je, a ne? :) Ne moremo nič.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 02. Maj. 2010 23:19

^^Ja js se tud strinjam, da bi šla 1. in 2. naprej in to je to. Je žirija prej že dost zbirala :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Maj. 2010 23:24

Tako je pač v zasnovi odaje in mislim da tudi če bi želeli to spremenit, Simon nebi pustu :lach:
Ravno to doda dodaten "čar", da se potem vsi razburjajo nad odločitvijo komisije. Se vsaj govori o tem :wink:

Drgač pa lih gledam Britain's got talent :D Love it
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 02. Maj. 2010 23:37

Ja, *mala*, sej se strinjam, samo jst prej tega nisem vedla in sem pričakovala da bodo sedaj šteli samo glasovi gledalcev (ne spremljam drugih talentov). Sem pa v bistvu razočarana samo zaradi tega, ker sem želela da poleg Maestra še Boštjan pride naprej :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 02. Maj. 2010 23:49

sranje od sranja.

Zmagali bodo itak maestro..Se že zdej vid kok jih v ospedje postavljajo... Čeprav ne vem o čem je potem smisel te oddaje, če se iščejo novi talenti, ti pa imajo za seboj že nevem koliko zmag??

Boštjan je pel odlično, najbolje od vseh. A je zmagala Fanikina bolezen. In nič kaj težko odločitev niso imeli, ker že vsak, ki se vsaj malo spozna na glasbo je lahko opazil Fanikino fušanje pri določenih tonih.

Res nam ne uspe niti enega šova izpeljati tako kot bi bilo treba :roll:

Višek oddaje pa je itak 6 letna puža... :roll:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 03. Maj. 2010 7:25

nanamiša napisal/-a:sranje od sranja.

Zmagali bodo itak maestro..Se že zdej vid kok jih v ospedje postavljajo... Čeprav ne vem o čem je potem smisel te oddaje, če se iščejo novi talenti, ti pa imajo za seboj že nevem koliko zmag??

Boštjan je pel odlično, najbolje od vseh. A je zmagala Fanikina bolezen. In nič kaj težko odločitev niso imeli, ker že vsak, ki se vsaj malo spozna na glasbo je lahko opazil Fanikino fušanje pri določenih tonih.

Res nam ne uspe niti enega šova izpeljati tako kot bi bilo treba :roll:

Višek oddaje pa je itak 6 letna puža... :roll:

Se strinjam. Meni niso všeč. OK, saj so v nulo pripravljeni, sam to ni to.

Tudi glede Boštjana se strinjam. Fanika ima lep glas, vendar je Boštjan pel lepše, boljše in z večjo vnemo.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 03. Maj. 2010 9:45

no ja, js pa mislm tko:

cela oddaja je bla smešna in fajna samo zarad vida in petra :D ...čeravno govorimo o talentu, bi si u finale zaslužu it beatboxer zhiga, glede na to kdo je šel sm zadovoljna z izbiro (tudi žirija se je prou odločila, ker boštjan RES ni biu nč posebnega, bolš bi blo če bi se predstavu s svojo veliko nogo) :lol:

navijala sm pa za maestro, jakoba in onega malega z diabloti :D
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 03. Maj. 2010 9:52

sirova štručka napisal/-a:Libido. ko prideš poročaj, kako je bilo vse to (in Boštjana :D) v živo videt :D
Ziher moglo bit ful hudo, ker meni je že pred tv blo fajn celo oddajo gledat, čeprav jo imam zdaj namen bojkotirat :D

Naj povem da ko je nastop Boštjan je blo vzdušje čisto drugačno kot ko je nastopala Fanika. Sej je tudi ona pela dobro, ampak on nas je čisto navdušil. In na koncu smo bli vsi čisto razočarani ko se ni uvrstil v finale :( Mislim pa, da bom šla tudi finale gledat, ker je čisto noro videt nastopajoče v živo, totalno drugače kot na TV ;)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 03. Maj. 2010 11:27

Mene pa nekaj zanima...verjetno bo *mala* vedla, k spremlja tud tuje talente velik ali pa še kdo drug...

Je kdo drug kdaj zmagal v tujini kot pa kak pevec in plesalci? Ker se mi nekako zdi, da ostali nimajo proti tem kej veliko šans...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Maj. 2010 11:45

Sicer le Britain's got talent gledam, pa so zmagali pevec (Paul Potts- premagal tisto tamalo Connie), plesalec (George Sampson) in plesna skupina (Diversity- oni so premagal Susan Boyle).

So pa na Wikipedii navedene vse države, kjer talent poteka, ter vsi zmagovalci in je dejansko precej raznovrstno. Bolj, kot sem mislna :D Zmagali so že kitaristi, harmonika, risanje v pesku, komedijant, eden z lutko, čarovnik, akrobati, pasja točka, pantomima, oponaševalec, itd...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 03. Maj. 2010 13:00

Vesela za Maestro in totalno razočarana nad odločitvijo "strokovne" žirije pri izbiri drugega finalista. :(

Se mi je zdelo, da je Branko želel izbrati Boštjana ko je rekel, da je bilo čutiti "več", potem pa vseeno naprej poslal njo. Ker je pač zgled drugim. Saj ne rečem, je zelo lepo pela, ji mora biti tudi precej težko zaradi bolezni, ampak imam občutek, da to ni FINALNI NASTOP. Žal... :? Pa najbrž je Branko mislil, da bo Boštjan lahko nekam prilezel tudi brez pomoči te oddaje.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 03. Maj. 2010 13:07

Boštjan bo prlezu brez oddaje nekam,sem prepričana.Odločitev žirije je drgač res bedna.
Kar se tiče Maestra.oni so vrhunski plesalci,ampak kukr vemo so plesalci brez dnarja in zelo slabo plačani,tko da točno vemo kje je tuki hakeljc,money :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 03. Maj. 2010 13:21

*mala* napisal/-a:Sicer le Britain's got talent gledam, pa so zmagali pevec (Paul Potts- premagal tisto tamalo Connie), plesalec (George Sampson) in plesna skupina (Diversity- oni so premagal Susan Boyle).

So pa na Wikipedii navedene vse države, kjer talent poteka, ter vsi zmagovalci in je dejansko precej raznovrstno. Bolj, kot sem mislna :D Zmagali so že kitaristi, harmonika, risanje v pesku, komedijant, eden z lutko, čarovnik, akrobati, pasja točka, pantomima, oponaševalec, itd...

Uf tole je pa res pisan izbor...si tud js nism misla, da so tudi ostali talenti drugje zmagal z neplesnimi in nepevskimi točkami :)

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov