Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 26. Apr. 2010 6:56

Enako. Popolnoma so ga spregledali :(
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Apr. 2010 7:44

Če smem še nekaj dodat o teh plesalcih. SIT naj bi bilo tekmovanje amaterjev. To, da se nanj prijavljajo uveljavljeni plesalci, ki sicer pobirajo glavne nagrade na svetovnih tekmovanjih, je že po defaultu zgrešeno.

Skupina Maestro, ki je osupnila s svojo plesno točko, deluje dve leti. Ples je njihovo življenje, kot skupina so dosegli že zelo veliko Bili so državni, evropski prvaki in svetovni prvaki, sodelovanje v šovu Slovenija ima talent pa jim predstavlja čisto nov izziv. Sprejeli so ga kot 7-članska zasedba elitnih plesalcev, ki so bili izbrani na podlagi plesnih sposobnosti, pa tudi videza. Ciljajo visoko in verjamejo, da jim bo uspelo.

Po isti logiki se lahko prijavi tudi Nuša Derenda, pa jo bodo vsi hvalili, kako oh in sploh dobro poje.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 4. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Noella » 26. Apr. 2010 7:52

jullia_ napisal/-a:Če smem še nekaj dodat o teh plesalcih. SIT naj bi bilo tekmovanje amaterjev. To, da se nanj prijavljajo uveljavljeni plesalci, ki sicer pobirajo glavne nagrade na svetovnih tekmovanjih, je že po defaultu zgrešeno.

Skupina Maestro, ki je osupnila s svojo plesno točko, deluje dve leti. Ples je njihovo življenje, kot skupina so dosegli že zelo veliko Bili so državni, evropski prvaki in svetovni prvaki, sodelovanje v šovu Slovenija ima talent pa jim predstavlja čisto nov izziv. Sprejeli so ga kot 7-članska zasedba elitnih plesalcev, ki so bili izbrani na podlagi plesnih sposobnosti, pa tudi videza. Ciljajo visoko in verjamejo, da jim bo uspelo.

Po isti logiki se lahko prijavi tudi Nuša Derenda, pa jo bodo vsi hvalili, kako oh in sploh dobro poje.

si me prehitela, ravno to sem tudi jaz hotela napisat danes na ta forum... To mi res ni jasno. Vodja skupine Maestro je trenutno najbolj prepoznaven slovenski plesalec Anže Škrube, ki je evropsko in svetovno gledano dosegel že ogromno in je tudi tam prepoznaven. Letos so bili kot spremljevalni plesalci kar nekaj točkam tudi na Emi, med drugim drugouvrščeni Nini Pušlar. Ob tem sem pomislila, da bi se po tej logiki na Slovenija ima talent prijavila tudi Nina Pušlar.... Vsak, ki ima pojma o plesu ve, kaj vse je že dosegel Škrube in on je že kar nekaj let velik talent v Sloveniji, zato mi ni logično, kako se lahko prijavi na tako tekmovanje in žirija tega ne spregleda.... mislim, da bodo z lahkoto prišli v finale
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 26. Apr. 2010 9:20

Ne gledam, pokukam pa občasno v to temo :), in s tem se pa strinjam..lahko bi bili fer in dali možnost še neuveljavljenim, mislim, da "profi" sploh ne bi smel bit vključeni zraven. :?
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 28. Apr. 2010 20:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 26. Apr. 2010 9:27

spice girl napisal/-a:Pa tudi od pevcev, so zbrali nekater, ki niso bili prav prepričljivi. Npr. tisto bjondo, ki je pela od Nuše Derenda Pesek v oči. Meni je bila katastrofalna in bi dala rajši Tatjano naprej. Pa učiteljice mi tudi niso bile za naprej.

Saj marsikdo od teh ni bil za naprej, ali pa ima talent (lahko tudi pod narekovaji), ki ni primeren za finale oz. zmagovalca (recimo un tip z zvonovi, ker to ni široko področje kot petje ali ples), pa so jih vseeno še dali v polfinale, ker morajo verjetno zapolniti mesta, kasneje pa se jih bodo itak losali. Nekaj pa je tudi na tem, da so določene obdržali zaradi šova, ker sicer - če nekateri do zdaj niso pokazali kaj vedo, potem tudi v prihodnje ne bojo. :wink:
Se pa definitivno strinjam glede profi plesalcev in pevcev. Plesna skupina MAESTRO je sicer pravo odkritje, ampak na tekmovanju amaterjev, ki se ne morejo uveljaviti nikjer drugje, nimajo oni kaj iskati, ker je njihovo mesto na tekmovanjih in drugje, kjer se ŽE uveljavljajo. :wink: Mi je bilo kar malo čudno, ko sem videla, da bodo nastopili, ker sem zanje slišala že kar precej časa nazaj in so sicer uspešni celo v širšem prostoru, ne samo v slovenskem.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 26. Apr. 2010 11:46

Problem je, da ni nobenih razmejitev glede šolanja in talenta. Prijavi se lahko vsak, ki ima talent, ampak kaj pa je talent? Koliko prirojenosti pričakujemo in koliko naučenosti dovoljujemo?
V tem šovu ni nič definirano, kar je tudi jasno na nek način, saj je namenjen zaslužku, ne "iskanju talentov".
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 26. Apr. 2010 12:47

Saj nihče ne pričakuje absolutne pravičnosti, ampak nekateri primeri so res tako ekstremni, da prav zbodejo v oči.
Tukaj sploh ne gre za naučenost. Če se ne motim, ima tista čudakinja v živalskih kožah tudi za seboj več let šole petja, pa ji to nič ne pomaga. Problem vidim v tem, da gre tu za že uveljavljene plesalce, svetovne prvake, če smo natančni.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 26. Apr. 2010 19:44

da oddam še js svoj komentar ker sem si včeri PRVIČ ogledala tele talente:

- peter in vid sta totalne face, najbl fer bi blo kr njima dat ves denar ki bo pripadel zmagovalcu

- sodniki so..hmm...ženska me spominja na Salome in bi si lahko mal slovensko slovnico pogledala če se že nujno more pojavljat na sodniškem stolčku, un čakarmš al kva je nevem kaj tam dela ker nima nobene posebne sposobnosti da bi lahko druge ocenjeval, kastelic je pa dobiu par minus točk ker ne razumem kako se je lahko tko nizko spustu in postal talentiran sodnik

- HVALABOGU za vse ki so pokazali kakršnekoli akrobacije in sposobnosti, kajti če jih ne bi bilo bi umrli od dolgočasnih pevcev (z izjemo tiste ki je pela joyful joyful, pa onega para ko je tip kitaro igral pa še enih 3 izjem)..z vsem srcem navijam za All that ali Maestro ker so enostavno nekaj pokazali, še ene pevke ne bi prenesla

- tista tamala Lina ki je naprej pršla..totalna bedarija, še posebej žalostno se mi je zdelo kako se je lepo tekst naučila '..imam zelo močno željo....pa tudi želim si osvojiti tisti..amm..denar'..BULLSHIT

- tak show enostavno ni za v premalo Slovenijo, ampak očitno pri nas nihče nima takega talenta da bi se spomnil kakšno drugačno izvirno oddajo :roll:
Zivljenje je piskotek!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Apr. 2010 19:49

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:22, skupaj popravljeno 1 krat.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 26. Apr. 2010 22:15

A dej kurcat Luciennino izgovorjavo, medtem ko sm stoprocentna, da sama ne znaš pravilno govort angleščine, s tem da je angleščina ene 76x lažja od slovenščine. In tisto skropucalo od angleščine, ki jo večina Slovencev govori, se sliš native speakerjem še hujš od njene slovenščine nam. Sam tko :)
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a janeva » 26. Apr. 2010 23:29

Luc je faca. :D

Drgač pa glede Maestra in ostalih, že uveljavljenih talentov pa mislim da je tko...pač bi radi bli še bolj slavni. Zakaj se bi sicer prijavli. Pa denar seveda. Js pa tud nimam nič proti, da vidim vsaj nekaj res kvalitetnega na SIT. Če jih ne bi blo tu, jih večina ljudi sploh ne bi poznala, kar je pa mal drgač od Nine Pušlar al pa Nuše Derenda, ki ju poznajo dejansko vsi.

Men je prav fajn, da so Maestro zraven in so eni izmed mojih favoritov.
Sej pol bi lahk pa na isti način tud tisto psičko izločl, ker se je že tud ona na svetovno prvenstvo uvrstila in je profesionalka v svojih vrstah. Al pa Žabice...tud oni so že ful uveljavljeni med navijaškimi skupinami (zanje sem že slišala, za Maestro pa ne), celo on z zvonci je že nekak uveljavljen, ker sem ga že parkrat vidla po TV-ju al pa on bruhalec ognja. Kje je pol sploh meja?

Pol lahk izločmo še tiste, ki svoj talent vadijo več kot 5 let in to po več ur na teden (solopetje, trenirajo ples, akrobacije itd.) in me res zanima kaj bi nam na koncu še sploh ostalo. :wink:
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 27. Apr. 2010 9:49

se strinjam da nekako ni fer, da uveljavljeni plesalci in svetovni prvaki kot so maestro, tekmujejo z še neuveljavljenimi talenti .. naj dajo raje drugim možnost, da pokažejo kaj znajo, oni so se že velikokrat in se še bodo na raznih svetovnih tekmovanjih. Sej so zelo dobri, priznam - zato pa so svetovni prvaki, ampak potem vendar ne potrebuje še takšnega naziva - zmagovaleci talent šova.
In kar berem po Facebooku, se mi zdi da se zdej tričetr najstnic slini po njih zradi tega ker dobro izgledajo (.. sprejeli so ga kot 7-članska zasedba elitnih plesalcev, ki so bili izbrani na podlagi plesnih sposobnosti, pa tudi videza ..), tako kot so se po prvi oddaji slinle po Petru - komentarji v stilu: naiiiiboljšii sooo <3 <3 *** ... :roll:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2006
Kraj: *dreams*

Neprebrana objavaNapisal/-a Lizzyka* » 27. Apr. 2010 9:49

dejstvo je, da plesalcev v sloveniji ogromno ljudi sploh ne pozna. niti ne vedo, da smo v plesnih tekmovanjih slovenci vedno med boljšimi, če ne celo najboljši. in meni se zdi čist fajn, da so se maestro prjavl na talente, ker se bo tko vsaj mal bolj približal ples tut tistim, ki tekmovanj sicer ne spremljajo. in ja maestro plešejo pri raznih pevcih, nastopajo na televizij. ampak tam plešejo čist drugač. tam so v ospredju pevci in plesalci se ne morjo lih "ven metat" in pokazat vsega kar znajo in česa so sposobni. na tem tekmovanju pa lahko pokažejo tut kej več. kakšne bolj komplicirane zadeve in podobno. in vem, da to lahko delajo na plesnih tekmovanjih, ampak ta tekmovanja hodijo gledat večinoma samo plesalci. precej ljudi sploh ne ve kdaj ta tekmovanja so. in, če se bo zaradi njih ples v sloveniji zdj bolj spremljal, mene prav nič ne moti, če so že uveljavljeni plesalci.
I Just Like Being Imperfect!!
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 27. Apr. 2010 10:13

sončk napisal/-a: medtem ko sm stoprocentna, da sama ne znaš pravilno govort angleščine, s tem da je angleščina ene 76x lažja od slovenščine. Sam tko :)

in seveda veš tudi številko moje noge in katere vložke uporabljam :wink:

nevem zakaj je ravno Maestro vsem tak trn v peti, so pač imeli šanso da se prijavijo in poberejo denar, če bi bla pravila oddaje drugačna se ne bi...mislm kdo bi biu dejansko tok neumn in bi se branu možnosti zaslužka na račun 'dejmo šanso amaterjem..'
za to, da dobr zgledajo morjo pa tut kr neki nardit in se potrudit. upam, da zmagajo :!:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
svetlana5
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 2. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a svetlana5 » 27. Apr. 2010 15:46

jaz navijam za psičko Boro in Amadeo :razz:

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov