Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
nanamiša napisal/-a:Bi mi pa bilo dobr da bi bila na takšnih šovih določena neka starost, ker tem otrokom kot je naprimer lina se glas še razvil ni dobr..
se strinjam...pa ne samo zaradi glasu, ampak nikol ne veš kaj bo npr. pol leta "slave" naredil eni 7-letni punčki...
mala je bla res dobra, ampak mi je čist zgrešen da si taka punčka želi tolk denarja da bi si lahko kupila kar bi si hotla in da bi jo vsi poznal
všeč sta mi bla tista, ki sta pela Sacrifice od Anouk...brings back memories
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
rinca napisal/-a:
všeč sta mi bla tista, ki sta pela Sacrifice od Anouk...brings back memories
Meni tudi, zelo. Pesem je pa itak fenomenalna
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Pri teh malih otrocih imam občutek, da so starši tisti, ki jih silijo v to.
Naprimer:
Sem nekoč gledala en dokumentarec kjer sem se ježila zraven. Tekmovanja za miss, kraljice in kaj vem kaj še ... tekmujejo pa otroci. Ko sem videla tiste deklice stare 4 leta pa zgledajo ko odrasle, mi je slabo postalo. Vse naličene in z natopiranimi frizurami. Zanima me kakšno je vaše mnenje o takih tekmovanjih?
Naprimer:
Sem nekoč gledala en dokumentarec kjer sem se ježila zraven. Tekmovanja za miss, kraljice in kaj vem kaj še ... tekmujejo pa otroci. Ko sem videla tiste deklice stare 4 leta pa zgledajo ko odrasle, mi je slabo postalo. Vse naličene in z natopiranimi frizurami. Zanima me kakšno je vaše mnenje o takih tekmovanjih?
(s)mej se
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Meni ni ravno primerljivo imeti otroka, ki ima očiten (v tem primeru pevski) talent, s katerim lahko doseže marsikaj, si ustvari kariero z mamicami, ki svoje frustracije ker niso ravno lepotice in nimajo barbike pri roki, zato pa šminkajo in šmeksajo svoje hčerkice in jih vlačijo po raznih lepotnih tekmovanjih. Konec koncev, luškana ampak preveč našmekana 4 letnica bo lahko čez 20 let povsem povprečna, medtem ko pevski talent ne izgine kar čez noč.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
piškotek* napisal/-a:Pri teh malih otrocih imam občutek, da so starši tisti, ki jih silijo v to.
Naprimer:
najbolj groteskna oddaja sploh. kr nisem mogla nehat gledat. omojbog, kaki fukjeni starši.
http://www.youtube.com/watch?v=jCjQnuVMRNs
-
piškotek* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2009
- Kraj: Primorska
Seveda tega ne moreš primerjat, vendar dvomim, da otrok pri 7 letih izjavi, da želi na talent.
Lepo da pokažejo kaj znajo, vendar mislim, da niso pripravljeni na tako izpostavljanje v javnosti pri teh letih.
Lepo da pokažejo kaj znajo, vendar mislim, da niso pripravljeni na tako izpostavljanje v javnosti pri teh letih.
(s)mej se
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mala sicer obvlada za svoja leta (govorim o Lini, ne o teh lepotnih tekmovanjih, ki so za tako majhne deklice že sama po sebi zgrešena), a tukaj se postavlja vprašanje, kako bi to vplivalo na njeno odraščanje ob morebitni zmagi v tej oddaji. Pomoje to za takega otroka pomeni oh in sploh in ga lahko do neke mere spremeni, ker se po vsej verjetnosti počuti več od svojih vrstnikov. Kaj pa vem no, že tako ali tako ni logično, da nimajo meje na takih šovih, ker otroci še nimajo razvitega glasu, pa tudi ne predstavljam si, da postane 7-letna deklica zvezda šova.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
piškotek* napisal/-a:Seveda tega ne moreš primerjat, vendar dvomim, da otrok pri 7 letih izjavi, da želi na talent.
S tem se pa strinjam ja. Čeprav ima mala za svoja leta res fenomenalen glas, nima ostalih ''atributov'' pomembnih za zmago. Njen glas se bo še razvijal, končno barvo bo dobila šele čez 10 let, od 7 letnega otroka ne moreš pričakovat, da bo dajal intervjuje, skliceval press conferences inu podobne zadeve. Tako da ja, s tem delom, da so v ozadju starši se popolnoma strinjam, kar je seveda žalostno. Če se bo pa njen talent izkazal čez kakšne 10 in se bo takrat sama odločila za pevsko kariero. Je pa treba tu upoštevat tudi, da sam talent, brez trdega dela ni nič.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
floribunda napisal/-a:piškotek* napisal/-a:Pri teh malih otrocih imam občutek, da so starši tisti, ki jih silijo v to.
Naprimer:
najbolj groteskna oddaja sploh. kr nisem mogla nehat gledat. omojbog, kaki fukjeni starši.
http://www.youtube.com/watch?v=jCjQnuVMRNs
Na Discovery travel&living predvajajo oddajo: Toddlers and tiaras. Neverjetno, kaj vse naredijo eni starši, da bi bil njihov otrok slaven. Bolano.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
A ve kdo kateri komadi vse so bili med plesom tiste multipraktične plesne skupine (sami tipi, eden z dredi, eden z retro očali itd. ), ki je totalno razturala? Se priporočam!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^hm. Zame pa je. Jz tud če bi 10 let trenirala ples (al pa celo petje, še slabš!), ne bi znala nič pametnega pokazat..
(sicer ne gledam oddaje, ampak tole sem pa mogla pokomentirat )
(sicer ne gledam oddaje, ampak tole sem pa mogla pokomentirat )
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
Tamala_mrha napisal/-a:A ve kdo kateri komadi vse so bili med plesom tiste multipraktične plesne skupine (sami tipi, eden z dredi, eden z retro očali itd. ), ki je totalno razturala? Se priporočam!
Beggin' od Madcon
Don't Touch me od Busta Rhymes
Fancy Footwork od Chromeo
To pa je vse kaj vem...
.: Living is easy with eyes closed :.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Sirova, itak da je ples talent, o tem sploh ni dvoma. Naučiti se ni tak problem (nekaterim bi še to mogoče predstavljalo problem, če se težje učijo in si težko zapomnijo korake, niso hitri v gibanju itd.), ampak imeti pravo plesno držo oz. imeti to v sebi... tega tudi približno nima vsak!
Nekdo lahko obvlada plesne korake in ima tehniko naštudirano v nulo, ampak če ne zna plesa pretvoriti v nekaj več, mu tudi to kaj dosti ne pomaga. Poleg tega, plesalec (če je dober) mora znati ustvariti vedno nove koreografije, za kar pa moraš imeti domišljijo, predvsem pa plesno znanje.
Nisem vedela, da se kdo dejansko sprašuje, če je ples lahko talent.
FreakChiq, tebi pa hvala za komade!
Nekdo lahko obvlada plesne korake in ima tehniko naštudirano v nulo, ampak če ne zna plesa pretvoriti v nekaj več, mu tudi to kaj dosti ne pomaga. Poleg tega, plesalec (če je dober) mora znati ustvariti vedno nove koreografije, za kar pa moraš imeti domišljijo, predvsem pa plesno znanje.
Nisem vedela, da se kdo dejansko sprašuje, če je ples lahko talent.
FreakChiq, tebi pa hvala za komade!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov