Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 13. Apr. 2010 19:19

nanamiša napisal/-a:Bi mi pa bilo dobr da bi bila na takšnih šovih določena neka starost, ker tem otrokom kot je naprimer lina se glas še razvil ni dobr..

se strinjam...pa ne samo zaradi glasu, ampak nikol ne veš kaj bo npr. pol leta "slave" naredil eni 7-letni punčki...
mala je bla res dobra, ampak mi je čist zgrešen da si taka punčka želi tolk denarja da bi si lahko kupila kar bi si hotla in da bi jo vsi poznal :roll:

všeč sta mi bla tista, ki sta pela Sacrifice od Anouk...brings back memories :)
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 14. Apr. 2010 6:49

rinca napisal/-a:
všeč sta mi bla tista, ki sta pela Sacrifice od Anouk...brings back memories :)

Meni tudi, zelo. Pesem je pa itak fenomenalna :)
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 14. Apr. 2010 6:56

Pri teh malih otrocih imam občutek, da so starši tisti, ki jih silijo v to.

Naprimer:
Sem nekoč gledala en dokumentarec kjer sem se ježila zraven. Tekmovanja za miss, kraljice in kaj vem kaj še ... tekmujejo pa otroci. Ko sem videla tiste deklice stare 4 leta pa zgledajo ko odrasle, mi je slabo postalo. Vse naličene in z natopiranimi frizurami. Zanima me kakšno je vaše mnenje o takih tekmovanjih?
(s)mej se
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 14. Apr. 2010 9:35

Meni ni ravno primerljivo imeti otroka, ki ima očiten (v tem primeru pevski) talent, s katerim lahko doseže marsikaj, si ustvari kariero z mamicami, ki svoje frustracije ker niso ravno lepotice in nimajo barbike pri roki, zato pa šminkajo in šmeksajo svoje hčerkice in jih vlačijo po raznih lepotnih tekmovanjih. Konec koncev, luškana ampak preveč našmekana 4 letnica bo lahko čez 20 let povsem povprečna, medtem ko pevski talent ne izgine kar čez noč.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 14. Apr. 2010 9:54

piškotek* napisal/-a:Pri teh malih otrocih imam občutek, da so starši tisti, ki jih silijo v to.

Naprimer:
Sem nekoč gledala en dokumentarec kjer sem se ježila zraven. Tekmovanja za miss, kraljice in kaj vem kaj še ... tekmujejo pa otroci. Ko sem videla tiste deklice stare 4 leta pa zgledajo ko odrasle, mi je slabo postalo. Vse naličene in z natopiranimi frizurami. Zanima me kakšno je vaše mnenje o takih tekmovanjih?

najbolj groteskna oddaja sploh. kr nisem mogla nehat gledat. omojbog, kaki fukjeni starši.

http://www.youtube.com/watch?v=jCjQnuVMRNs
Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 14. Apr. 2010 10:03

Seveda tega ne moreš primerjat, vendar dvomim, da otrok pri 7 letih izjavi, da želi na talent.
Lepo da pokažejo kaj znajo, vendar mislim, da niso pripravljeni na tako izpostavljanje v javnosti pri teh letih.
(s)mej se
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Apr. 2010 10:04

Mala sicer obvlada za svoja leta (govorim o Lini, ne o teh lepotnih tekmovanjih, ki so za tako majhne deklice že sama po sebi zgrešena), a tukaj se postavlja vprašanje, kako bi to vplivalo na njeno odraščanje ob morebitni zmagi v tej oddaji. Pomoje to za takega otroka pomeni oh in sploh in ga lahko do neke mere spremeni, ker se po vsej verjetnosti počuti več od svojih vrstnikov. :? Kaj pa vem no, že tako ali tako ni logično, da nimajo meje na takih šovih, ker otroci še nimajo razvitega glasu, pa tudi ne predstavljam si, da postane 7-letna deklica zvezda šova.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 14. Apr. 2010 10:52

piškotek* napisal/-a:Seveda tega ne moreš primerjat, vendar dvomim, da otrok pri 7 letih izjavi, da želi na talent.
Lepo da pokažejo kaj znajo, vendar mislim, da niso pripravljeni na tako izpostavljanje v javnosti pri teh letih.

S tem se pa strinjam ja. Čeprav ima mala za svoja leta res fenomenalen glas, nima ostalih ''atributov'' pomembnih za zmago. Njen glas se bo še razvijal, končno barvo bo dobila šele čez 10 let, od 7 letnega otroka ne moreš pričakovat, da bo dajal intervjuje, skliceval press conferences inu podobne zadeve. Tako da ja, s tem delom, da so v ozadju starši se popolnoma strinjam, kar je seveda žalostno. Če se bo pa njen talent izkazal čez kakšne 10 in se bo takrat sama odločila za pevsko kariero. Je pa treba tu upoštevat tudi, da sam talent, brez trdega dela ni nič.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 14. Apr. 2010 11:27

floribunda napisal/-a:
piškotek* napisal/-a:Pri teh malih otrocih imam občutek, da so starši tisti, ki jih silijo v to.

Naprimer:

najbolj groteskna oddaja sploh. kr nisem mogla nehat gledat. omojbog, kaki fukjeni starši.

http://www.youtube.com/watch?v=jCjQnuVMRNs

Na Discovery travel&living predvajajo oddajo: Toddlers and tiaras. Neverjetno, kaj vse naredijo eni starši, da bi bil njihov otrok slaven. Bolano.
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Apr. 2010 20:34

A ve kdo kateri komadi vse so bili med plesom tiste multipraktične plesne skupine (sami tipi, eden z dredi, eden z retro očali itd. :D), ki je totalno razturala? Se priporočam! :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Apr. 2010 20:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 18. Apr. 2010 21:43

^^hm. Zame pa je. Jz tud če bi 10 let trenirala ples (al pa celo petje, še slabš!), ne bi znala nič pametnega pokazat.. :lach:

(sicer ne gledam oddaje, ampak tole sem pa mogla pokomentirat :))
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 18. Apr. 2010 22:12

Tamala_mrha napisal/-a:A ve kdo kateri komadi vse so bili med plesom tiste multipraktične plesne skupine (sami tipi, eden z dredi, eden z retro očali itd. :D), ki je totalno razturala? Se priporočam! :D

Beggin' od Madcon
Don't Touch me od Busta Rhymes
Fancy Footwork od Chromeo

To pa je vse kaj vem... :)
.: Living is easy with eyes closed :.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 18. Apr. 2010 22:39

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Apr. 2010 7:01

Sirova, itak da je ples talent, o tem sploh ni dvoma. Naučiti se ni tak problem (nekaterim bi še to mogoče predstavljalo problem, če se težje učijo in si težko zapomnijo korake, niso hitri v gibanju itd.), ampak imeti pravo plesno držo oz. imeti to v sebi... tega tudi približno nima vsak! :wink:
Nekdo lahko obvlada plesne korake in ima tehniko naštudirano v nulo, ampak če ne zna plesa pretvoriti v nekaj več, mu tudi to kaj dosti ne pomaga. Poleg tega, plesalec (če je dober) mora znati ustvariti vedno nove koreografije, za kar pa moraš imeti domišljijo, predvsem pa plesno znanje.

Nisem vedela, da se kdo dejansko sprašuje, če je ples lahko talent. :D

FreakChiq, tebi pa hvala za komade! :)

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov