Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
sirova štručka napisal/-a:Ona mala Lina je bla dobra, pa mene na Connie Talbot spominja.
Se strinjam. Res je lepo odpela in me prav zanima kaj se bo še iz tega razvilo. Ampak čisto dobijajoče mi je to da je čista kopija Connie...
Drugače sta mi top tista zaljubljenca ( fant s kitato in punca ki je pela)
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
Dioniz napisal/-a:Evakurirajte se!!
haha ta tip je bil čisto odbit
Men je tud tista mala punčka ful lepo pela, pa še srčkana je.. bi znala še daleč prit. Pa saj dobrih pevcev je blo včeraj kar nekaj, od odstalih talentov pa so mi bili všeč še tisti plesalci, ki so bli v palčke oblečeni
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Končno imam favorita in to kar dva!
Par,ki je pel balado,predzadnji v oddaji,je bil fenomenalen,on pravzaprav niti ne,ona pa je imela res dober vokal,da sem dobila kar kurjo polt,ko sem jo poslušala.
Druga po vrsti,pa mi je všeč Lina.Tudi njeno petje me je prevzelo.
Par,ki je pel balado,predzadnji v oddaji,je bil fenomenalen,on pravzaprav niti ne,ona pa je imela res dober vokal,da sem dobila kar kurjo polt,ko sem jo poslušala.
Druga po vrsti,pa mi je všeč Lina.Tudi njeno petje me je prevzelo.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Ne vem, zakaj Lino primerjate s Connie. Gre za šov Slovenija ima talent. Mala je definitivno boljša od Connie, če upoštevamo to, da je pela v angleščini, kar je za 7 letno deklico težkO- še za marsikaterega odraslega bi bilo. Ne vem no, mislim, da ni fer, ta primerjava.
Sploh pa je Slovenija tolk manjša od Anglije in je čudeš, če se lahko tako izrazim, da je tudi pri nas nekdo, ki ima tak posluh in ki lahko tako zapoje tako pesem. Še bolj nenavadno, da ima 7 let. Moje mnenje
Sploh pa je Slovenija tolk manjša od Anglije in je čudeš, če se lahko tako izrazim, da je tudi pri nas nekdo, ki ima tak posluh in ki lahko tako zapoje tako pesem. Še bolj nenavadno, da ima 7 let. Moje mnenje
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Se strinjam. Connie ni bilo tako težko se naučit besedila, ker je pela v maternem jeziku, Lina pa ni. Pojeta obe lepo za tako majhni deklici, ampak meni je Lina bila boljša.
- spice girl
- Cosmofrik
Tamala_mrha napisal/-a:Se strinjam. Connie ni bilo tako težko se naučit besedila, ker je pela v maternem jeziku, Lina pa ni. Pojeta obe lepo za tako majhni deklici, ampak meni je Lina bila boljša.
Lina je bolj simpatična. Ko je Connie pela to pesem, se mi je zdela ravnodušna. Sicer pa kapo dol obem
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:36, skupaj popravljeno 1 krat.
- spice girl
- Cosmofrik
sirova štručka napisal/-a:spice girl napisal/-a:Ne vem, zakaj Lino primerjate s Connie. Gre za šov Slovenija ima talent. Mala je definitivno boljša od Connie, če upoštevamo to, da je pela v angleščini, kar je za 7 letno deklico težkO- še za marsikaterega odraslega bi bilo. Ne vem no, mislim, da ni fer, ta primerjava.
Veš kolk je Slovenija manjša od Anglije oziroma Britanije, pa leži na stičišču kar štirih geografskih enot (Alpe, Sredozemlje, Dinarsko gorstvo in Panonska nižina) in temu jaz pravim čudeš
Sploh pa nimam nič proti Lini, lepo je zapela, ampak prva asociacija je bila Connie, če imata še frufru enak počesan
Ja, to itak. Pa še ista pesem in vse. Sam vseeno ne vem, zakaj bi primerjali kdo je lepše in boljše odpel. Normalno, da je boljše zapela Connie- glede besedila, da se razumemo, kar je tudi normalno. Če bi Lina zapela slovensko pesem, bi verjetno tudi ona še bolje izpadla kot je.
Kakorkoli, kot sem že napisala, kapo dol obema. Lini želim, da bi se uvrstila čim bolje, ker ima res talent, z razliko od Reneja, ki si po mojem mnenju ni zaslužil naslednjega kroga-raje bi dala možnost komu drugemu.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Bi mi pa bilo dobr da bi bila na takšnih šovih določena neka starost, ker tem otrokom kot je naprimer lina se glas še razvil ni dobr..
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]