Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 12. Apr. 2010 12:57

meni pa nista bla nevemkaj posebnega ... me nista pritegnila sploh ... :D

so mi šle pa vse dlake pokonci ko je lina pela :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 12. Apr. 2010 13:36

Evakurirajte se!!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 12. Apr. 2010 14:36

sirova štručka napisal/-a:Ona mala Lina je bla dobra, pa mene na Connie Talbot spominja.

Se strinjam. Res je lepo odpela in me prav zanima kaj se bo še iz tega razvilo. Ampak čisto dobijajoče mi je to da je čista kopija Connie... :roll:

Drugače sta mi top tista zaljubljenca ( fant s kitato in punca ki je pela)
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 12. Apr. 2010 14:40

Dioniz napisal/-a:Evakurirajte se!!

haha :D ta tip je bil čisto odbit

Men je tud tista mala punčka ful lepo pela, pa še srčkana je.. bi znala še daleč prit. :) Pa saj dobrih pevcev je blo včeraj kar nekaj, od odstalih talentov pa so mi bili všeč še tisti plesalci, ki so bli v palčke oblečeni :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Apr. 2010 14:52

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 12. Apr. 2010 16:43

omg, jaz sem jokala ko je Lina pela. :D mala je carica, upam da bo še naprej tako dobra. moj favorit! :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 12. Apr. 2010 16:58

Čez Connie je ni :D
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
MeSoWhat
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a MeSoWhat » 12. Apr. 2010 17:09

g00fy_qa napisal/-a:omg, jaz sem jokala ko je Lina pela. :D mala je carica, upam da bo še naprej tako dobra. moj favorit! :D

pr men isto, mala je ful dobra :wink:
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today. <3
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 12. Apr. 2010 18:22

Končno imam favorita in to kar dva!
Par,ki je pel balado,predzadnji v oddaji,je bil fenomenalen,on pravzaprav niti ne,ona pa je imela res dober vokal,da sem dobila kar kurjo polt,ko sem jo poslušala.
Druga po vrsti,pa mi je všeč Lina.Tudi njeno petje me je prevzelo.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 13. Apr. 2010 8:40

Ne vem, zakaj Lino primerjate s Connie. Gre za šov Slovenija ima talent. Mala je definitivno boljša od Connie, če upoštevamo to, da je pela v angleščini, kar je za 7 letno deklico težkO- še za marsikaterega odraslega bi bilo. Ne vem no, mislim, da ni fer, ta primerjava.
Sploh pa je Slovenija tolk manjša od Anglije in je čudeš, če se lahko tako izrazim, da je tudi pri nas nekdo, ki ima tak posluh in ki lahko tako zapoje tako pesem. Še bolj nenavadno, da ima 7 let. Moje mnenje
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Apr. 2010 13:20

Se strinjam. Connie ni bilo tako težko se naučit besedila, ker je pela v maternem jeziku, Lina pa ni. :wink: Pojeta obe lepo za tako majhni deklici, ampak meni je Lina bila boljša.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 13. Apr. 2010 13:33

Tamala_mrha napisal/-a:Se strinjam. Connie ni bilo tako težko se naučit besedila, ker je pela v maternem jeziku, Lina pa ni. :wink: Pojeta obe lepo za tako majhni deklici, ampak meni je Lina bila boljša.

Lina je bolj simpatična. Ko je Connie pela to pesem, se mi je zdela ravnodušna. Sicer pa kapo dol obem
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 13. Apr. 2010 16:10

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:36, skupaj popravljeno 1 krat.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 13. Apr. 2010 16:30

sirova štručka napisal/-a:
spice girl napisal/-a:Ne vem, zakaj Lino primerjate s Connie. Gre za šov Slovenija ima talent. Mala je definitivno boljša od Connie, če upoštevamo to, da je pela v angleščini, kar je za 7 letno deklico težkO- še za marsikaterega odraslega bi bilo. Ne vem no, mislim, da ni fer, ta primerjava.
Sploh pa je Slovenija tolk manjša od Anglije in je čudeš, če se lahko tako izrazim, da je tudi pri nas nekdo, ki ima tak posluh in ki lahko tako zapoje tako pesem. Še bolj nenavadno, da ima 7 let. Moje mnenje

Veš kolk je Slovenija manjša od Anglije oziroma Britanije, pa leži na stičišču kar štirih geografskih enot (Alpe, Sredozemlje, Dinarsko gorstvo in Panonska nižina) in temu jaz pravim čudeš :P

Sploh pa nimam nič proti Lini, lepo je zapela, ampak prva asociacija je bila Connie, če imata še frufru enak počesan :D

Ja, to itak. Pa še ista pesem in vse. Sam vseeno ne vem, zakaj bi primerjali kdo je lepše in boljše odpel. Normalno, da je boljše zapela Connie- glede besedila, da se razumemo, kar je tudi normalno. Če bi Lina zapela slovensko pesem, bi verjetno tudi ona še bolje izpadla kot je.
Kakorkoli, kot sem že napisala, kapo dol obema. Lini želim, da bi se uvrstila čim bolje, ker ima res talent, z razliko od Reneja, ki si po mojem mnenju ni zaslužil naslednjega kroga-raje bi dala možnost komu drugemu.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 13. Apr. 2010 17:38

Bi mi pa bilo dobr da bi bila na takšnih šovih določena neka starost, ker tem otrokom kot je naprimer lina se glas še razvil ni dobr..
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]