Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Včeraj je bilo kar nekaj dobrih, ja. Ampak mene so najbolj prepričali tisti akrobati/košarkaši Ne morem pa verjet, da je un mali prišel naprej (Rene al kaj je bil), men je šel prav na živce, pa mam drugač ful rada otroke Očitno je prišel naprej samo zarad tega ker je pač otrok, sam to po moje pol ni fer, ker talenta ni mel nobenga. Ampak pri tej Tjaši in oni, ki je vreščala, pa lahk samo takle gledaš. Al pa se rolaš po tleh od smeha. Ta, ki je vreščala, je najprej rekla, da ji nobena kritika žirije ne more priti do živega, potem je pa pokazala ravno nasprotno. Najprej se naj nauči sprejemati kritike. In OMG, kar naj gre probat v tujino Samo reakcija Lucienne pa men ni bla všeč, ker je bla glih tko, kot da jo je čist sprovocirala al pa celo stopla na žulj. Jst bi se na njenem mestu ob takem sam smejala.
Use your head and follow your heart.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Men je bil sicer tisti mali Rene smešen in sem se ornk narežala pred tvjem, sm edini njegov talent je tole, da zna zbijat šale, ker posluha res ni imel. Se mi zdi, da so nekaterim kar malo pogledali čez prste pa jih spustili v drugi krog...sm naprej pa pomoje tud ne bodo več prišli.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz sem imela tak občutek, da je že na oder prišla cela razjarjena, kot da bi pričakovala kritike in je morala že vnaprej opozoriti nase. Ne vem no, taka zagrenjena mi je delovala, kasneje pa seveda užaljena in je celoten gnev dala iz sebe, ko je žiriji povedala kako je noben ne prekosi v talentu. Ah ja, še dooosti vaje bo potrebno punca, ali pa mogoče razmislek o kakšnem drugem talentu, ker nekaterim petje nikoli ne bo šlo... no matter how hard they work.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
emanuela napisal/-a:^^čist komentar v stilu ala Simon Cowel
Ne, res je butasta.Posebej njen spot Ne maram te več, o maj gad. Mam malo špeha, pa kaj?Upam, da ne misli postati ženski Damjan Murkec...
jst nevem al bi se jokala al bi se smejala ... (al bi bruhala) ...
Let's swim to the moon .....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
I like him more "Žal" je zaročen in prov simpatično zaljubljen .
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
^^ Me four hehe... k se frajerja dela, pa se mu vseen vid da mu je mau nerodn (awwww)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
nekatere postavijo kot točke posmeha, kar se mi zdi zelo grdo od njih, samo očitno laufa tak način. in določen folk, ki bi rad pel/karkoli je premalo samokritičen ali pa ima željo po tem, da bi bil v središču pozornosti, slaven, kar mi je pa tudi skregano z zdravo pametjo.
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov