Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 05. Apr. 2010 13:46

Včeraj je bilo kar nekaj dobrih, ja. Ampak mene so najbolj prepričali tisti akrobati/košarkaši :D Ne morem pa verjet, da je un mali prišel naprej (Rene al kaj je bil), men je šel prav na živce, pa mam drugač ful rada otroke :D Očitno je prišel naprej samo zarad tega ker je pač otrok, sam to po moje pol ni fer, ker talenta ni mel nobenga. Ampak pri tej Tjaši in oni, ki je vreščala, pa lahk samo takle :eek: gledaš. Al pa se rolaš po tleh od smeha. Ta, ki je vreščala, je najprej rekla, da ji nobena kritika žirije ne more priti do živega, potem je pa pokazala ravno nasprotno. Najprej se naj nauči sprejemati kritike. In OMG, kar naj gre probat v tujino :rofl: Samo reakcija Lucienne pa men ni bla všeč, ker je bla glih tko, kot da jo je čist sprovocirala al pa celo stopla na žulj. Jst bi se na njenem mestu ob takem sam smejala.
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 05. Apr. 2010 13:51

Men je bil sicer tisti mali Rene smešen in sem se ornk narežala pred tvjem, sm edini njegov talent je tole, da zna zbijat šale, ker posluha res ni imel. Se mi zdi, da so nekaterim kar malo pogledali čez prste pa jih spustili v drugi krog...sm naprej pa pomoje tud ne bodo več prišli.
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 06. Apr. 2010 13:26

sirova štručka napisal/-a:Tjaša pa, da ti tavžnt ljudi pove, da si zanič ti pa še vedno vztrajaš :flehan: :D

Ona je mal boga.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 08. Apr. 2010 13:11

sirova štručka napisal/-a:Tjaša pa, da ti tavžnt ljudi pove, da si zanič ti pa še vedno vztrajaš :flehan: :D

Ona je pa res čisto vse, kar pri ženski ne prenesem. Vulgarna, glasna,glupa in jezna na vse okoli sebe.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Apr. 2010 13:13

^^čist komentar v stilu ala Simon Cowel :D
Ne, res je butasta.Posebej njen spot Ne maram te več, o maj gad. Mam malo špeha, pa kaj?Upam, da ne misli postati ženski Damjan Murkec...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 08. Apr. 2010 13:15

Jaz sem imela tak občutek, da je že na oder prišla cela razjarjena, kot da bi pričakovala kritike in je morala že vnaprej opozoriti nase. :D Ne vem no, taka zagrenjena mi je delovala, kasneje pa seveda užaljena in je celoten gnev dala iz sebe, ko je žiriji povedala kako je noben ne prekosi v talentu. :lach: Ah ja, še dooosti vaje bo potrebno punca, ali pa mogoče razmislek o kakšnem drugem talentu, ker nekaterim petje nikoli ne bo šlo... no matter how hard they work. :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 08. Apr. 2010 15:00

emanuela napisal/-a:^^čist komentar v stilu ala Simon Cowel :D
Ne, res je butasta.Posebej njen spot Ne maram te več, o maj gad. Mam malo špeha, pa kaj?Upam, da ne misli postati ženski Damjan Murkec...

jst nevem al bi se jokala al bi se smejala ... (al bi bruhala) ... :cry: :D
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 08. Apr. 2010 16:08

^^Meni je šlo kar na bruhanje, ko sm si včeraj pogledala te njene 'videospote' :D
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 08. Apr. 2010 16:16

Lucienne mi gre vedno bolj na živce :roll: Nevem zkaj so jo sploh mogli izbrat če še slovensko ne zna dobr govorit...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a tmis_ » 08. Apr. 2010 18:27

emanuela napisal/-a:^^čist komentar v stilu ala Simon Cowel :D

Bom to sprejela kot pohvalo, I like him :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 08. Apr. 2010 18:32

I like him too :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 08. Apr. 2010 18:47

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tammy_De
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 8. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Tammy_De » 08. Apr. 2010 21:00

^^ Me four :) hehe... k se frajerja dela, pa se mu vseen vid da mu je mau nerodn :razz: (awwww)
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Apr. 2010 9:38

nekatere postavijo kot točke posmeha, kar se mi zdi zelo grdo od njih, samo očitno laufa tak način. :wink: in določen folk, ki bi rad pel/karkoli je premalo samokritičen ali pa ima željo po tem, da bi bil v središču pozornosti, slaven, kar mi je pa tudi skregano z zdravo pametjo.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 09. Apr. 2010 13:45

Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov