Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Žirija mi je prav antipatična, tako vizualno kot karakterno. Ajde Brane Kastelic je še kul, ampak ostala dva... Določeni talenti so pa res "talenti". Jaz še s kanto na glavi ne bi upala priti tja na oder, ne pa da še bebavo pobuljijo, ko so trikrat zavrnjeni. Jih pa gre kar nekaj netalentiranih v naslednji krog, ampak verjetno zaradi malo zabave in da oddaja ne bo tekla po pričakovanjih.
-
Maruša Habot - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
Se popolnoma strinjam glede žirije. Res ne vem, ka enemu folku ni jasno, da se prijavlja. Sama imam mogoče malce boljši posluh pa se še vseeno ne bi prijavila.
Ni mi pa všeč, da je preveč povdarka na talentu petja. Mislim, da so pa ostale kar spregledali.
Ni mi pa všeč, da je preveč povdarka na talentu petja. Mislim, da so pa ostale kar spregledali.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Vrhunska pianistka in vokalistka. Kot osebnost pa mi ne deluje najbolj odločno, poleg tega je na njej nekaj kar me moti, pa ne vem kaj.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
Maruša Habot napisal/-a:Se popolnoma strinjam glede žirije. Res ne vem, ka enemu folku ni jasno, da se prijavlja. Sama imam mogoče malce boljši posluh pa se še vseeno ne bi prijavila.
Žal se kaj drugega ne bo prodajalo v Sloveniji, mogoče še plesne skupine... To jim je pa cilj, da imajo kaj od tega.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Saj kaj drugega kot ples (od samostojnega, do skupin, navijaške skupine, itd...) in petje je že težko predstavljeno v teh talentih. Je po celem svetu isto.
Ima katera kakšen predlog s čim bi lahko vsak teden pripravil nov, drugačen nastop?
Ima katera kakšen predlog s čim bi lahko vsak teden pripravil nov, drugačen nastop?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Mislim, da sem zadnjič na youtube gledala nastop ene, ki je na ukrajinskem šovu zmagala z risanjem v pesek, nasut po steklu: http://www.youtube.com/watch?v=vOhf3OvRXKg&feature=fvst
Sicer bi pa šlo še kako žongliranje, kaj drugega si pa že ne predstavljam. Je malo smešno, ja, da se oddaji reče 'x ima talent', potem se pa pol talentov sploh ne more predstaviti - npr. slikarski, pisateljski, ali pa zaradi mene talent za jezike
Sicer bi pa šlo še kako žongliranje, kaj drugega si pa že ne predstavljam. Je malo smešno, ja, da se oddaji reče 'x ima talent', potem se pa pol talentov sploh ne more predstaviti - npr. slikarski, pisateljski, ali pa zaradi mene talent za jezike
Every rose has its thorn
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
*SunFlower* napisal/-a:Mislim, da sem zadnjič na youtube gledala nastop ene, ki je na ukrajinskem šovu zmagala z risanjem v pesek, nasut po steklu: http://www.youtube.com/watch?v=vOhf3OvRXKg&feature=fvst
Tole sem videla že kar lep čas nazaj.Noro dobro,res izvirno!
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Mene je navdušla Fanika, punca s cerebralno paralizo, ki je full lepo zapela. Drugače pa mi ni jasno, kako je lahko "divja Tjaša" prodala stanovanje, da si je plačala ure solo petja. OBUP!!! Jz nevem, kako ji ni noben znal povedati da nima nikakršnega posluha...
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Včeraj je bilo za spremembo malo bolj zanimivo, celo zaradi netalentov. Sicer pa me je najbolj navdušila punca, ki je pela neko pravljično pesem in zraven še igrala na violino. Pri njej pa ne govorimo samo o posluhu, ampak o pravem talentu. Nekako me najbolj fascinirajo pevske točke, ostalo je bolj za šov, čeprav imajo kao vsi iste možnosti, ne glede na talent.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men je pa prav simpatična žirija Sploh Lucienne mi je kul, k kar skače od veselja, če je kakšen majhen otrok na odru, recimo RENE včeraj
Ful mi je lepo zapela una z violino, ful mi je bila dobra trebušna plesalka - una s svečami na glavi, katastrofalna mi je bila una Xena...jaz sem divja neukrotljiva, nihče me ne more podrediti, blablabla, če moraš to govoriti na glas, pol že nisi taka.
Pa una, k je kričala, k je očitala Lucienne, da je ljubosumna nanjo, hehehe
Ful mi je lepo zapela una z violino, ful mi je bila dobra trebušna plesalka - una s svečami na glavi, katastrofalna mi je bila una Xena...jaz sem divja neukrotljiva, nihče me ne more podrediti, blablabla, če moraš to govoriti na glas, pol že nisi taka.
Pa una, k je kričala, k je očitala Lucienne, da je ljubosumna nanjo, hehehe
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Tudi meni je žirija postala kar všeč, sem se jih že navadila. Ampak ta Rene... Sweet Jesus, tale otrok je pomoje res trd oreh pri vzgoji. Mene ni navdušil, ker "je pač otrok", ker tisto je bilo too much koliko je govoril, pa še sploh ni bil smešen. Kako ga šele starši utišajo (če se ga sploh trudijo). Ne vem no, da pride nek otrok tja pokazat svoje dretje in misli, da se bo prikupil s tem... hja, temu je uspelo, ampak itak taki nimajo kaj iskati v 2. krogu. Jaz bi mu rekla, naj krepko vadi in se oglasi čez kakšnih 10 let.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov