Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 31. Mar. 2010 19:14

Žirija mi je prav antipatična, tako vizualno kot karakterno. Ajde Brane Kastelic je še kul, ampak ostala dva... :tot: Določeni talenti so pa res "talenti". Jaz še s kanto na glavi ne bi upala priti tja na oder, ne pa da še bebavo pobuljijo, ko so trikrat zavrnjeni. Jih pa gre kar nekaj netalentiranih v naslednji krog, ampak verjetno zaradi malo zabave in da oddaja ne bo tekla po pričakovanjih. :D
Uporabniški avatar
Maruša Habot
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Maruša Habot » 31. Mar. 2010 19:44

Se popolnoma strinjam glede žirije. Res ne vem, ka enemu folku ni jasno, da se prijavlja. Sama imam mogoče malce boljši posluh pa se še vseeno ne bi prijavila.

Ni mi pa všeč, da je preveč povdarka na talentu petja. Mislim, da so pa ostale kar spregledali.
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 01. Apr. 2010 12:29

*mala* napisal/-a:^^ Sodnica je Luciene :wink:

ja, vem, samo KDO je ona? oz. kaj?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 01. Apr. 2010 12:43

Vrhunska pianistka in vokalistka. :wink: Kot osebnost pa mi ne deluje najbolj odločno, poleg tega je na njej nekaj kar me moti, pa ne vem kaj.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 01. Apr. 2010 12:48

Maruša Habot napisal/-a:Se popolnoma strinjam glede žirije. Res ne vem, ka enemu folku ni jasno, da se prijavlja. Sama imam mogoče malce boljši posluh pa se še vseeno ne bi prijavila.

Ni mi pa všeč, da je preveč povdarka na talentu petja. Mislim, da so pa ostale kar spregledali.

Žal se kaj drugega ne bo prodajalo v Sloveniji, mogoče še plesne skupine... To jim je pa cilj, da imajo kaj od tega.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Apr. 2010 13:22

Saj kaj drugega kot ples (od samostojnega, do skupin, navijaške skupine, itd...) in petje je že težko predstavljeno v teh talentih. Je po celem svetu isto.

Ima katera kakšen predlog s čim bi lahko vsak teden pripravil nov, drugačen nastop?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 01. Apr. 2010 14:59

Mislim, da sem zadnjič na youtube gledala nastop ene, ki je na ukrajinskem šovu zmagala z risanjem v pesek, nasut po steklu: http://www.youtube.com/watch?v=vOhf3OvRXKg&feature=fvst

Sicer bi pa šlo še kako žongliranje, kaj drugega si pa že ne predstavljam. Je malo smešno, ja, da se oddaji reče 'x ima talent', potem se pa pol talentov sploh ne more predstaviti - npr. slikarski, pisateljski, ali pa zaradi mene talent za jezike :D
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 01. Apr. 2010 18:34

*SunFlower* napisal/-a:Mislim, da sem zadnjič na youtube gledala nastop ene, ki je na ukrajinskem šovu zmagala z risanjem v pesek, nasut po steklu: http://www.youtube.com/watch?v=vOhf3OvRXKg&feature=fvst

Sicer bi pa šlo še kako žongliranje, kaj drugega si pa že ne predstavljam. Je malo smešno, ja, da se oddaji reče 'x ima talent', potem se pa pol talentov sploh ne more predstaviti - npr. slikarski, pisateljski, ali pa zaradi mene talent za jezike :D

Tole sem videla že kar lep čas nazaj.Noro dobro,res izvirno!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 05. Apr. 2010 1:05

In kdo vas je najbolj očaral v zadnji oddaji? :wink:

Meni je bilo kar nekaj dobrih, od čarovnika do trebušne plesalke, nekaj je bilo dobrih pevcev...
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 05. Apr. 2010 9:00

Mene je navdušla Fanika, punca s cerebralno paralizo, ki je full lepo zapela. Drugače pa mi ni jasno, kako je lahko "divja Tjaša" prodala stanovanje, da si je plačala ure solo petja. OBUP!!! Jz nevem, kako ji ni noben znal povedati da nima nikakršnega posluha...
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Apr. 2010 9:45

Včeraj je bilo za spremembo malo bolj zanimivo, celo zaradi netalentov. :D Sicer pa me je najbolj navdušila punca, ki je pela neko pravljično pesem in zraven še igrala na violino. :eek: Pri njej pa ne govorimo samo o posluhu, ampak o pravem talentu. :wink: Nekako me najbolj fascinirajo pevske točke, ostalo je bolj za šov, čeprav imajo kao vsi iste možnosti, ne glede na talent.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 7. 2. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a tor » 05. Apr. 2010 10:14

Luciene je najboljši del oddaje. :D
Deklica z violino bila res dobra, pa tudi tisto pogumno dekle , ki se bori z boleznijo ima posluh. Izolan je igral pa na karte Paula Pottsa , bi znal tudi daleč priti.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 05. Apr. 2010 11:39

Men je pa prav simpatična žirija :) Sploh Lucienne mi je kul, k kar skače od veselja, če je kakšen majhen otrok na odru, recimo RENE včeraj :D

Ful mi je lepo zapela una z violino, ful mi je bila dobra trebušna plesalka - una s svečami na glavi, katastrofalna mi je bila una Xena...jaz sem divja neukrotljiva, nihče me ne more podrediti, blablabla, če moraš to govoriti na glas, pol že nisi taka.

Pa una, k je kričala, k je očitala Lucienne, da je ljubosumna nanjo, hehehe :D
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 05. Apr. 2010 12:25

Tudi meni je žirija postala kar všeč, sem se jih že navadila. :D Ampak ta Rene... Sweet Jesus, tale otrok je pomoje res trd oreh pri vzgoji. Mene ni navdušil, ker "je pač otrok", ker tisto je bilo too much koliko je govoril, pa še sploh ni bil smešen. Kako ga šele starši utišajo (če se ga sploh trudijo). :? Ne vem no, da pride nek otrok tja pokazat svoje dretje in misli, da se bo prikupil s tem... hja, temu je uspelo, ampak itak taki nimajo kaj iskati v 2. krogu. Jaz bi mu rekla, naj krepko vadi in se oglasi čez kakšnih 10 let.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 05. Apr. 2010 12:43

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:48, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov