Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
piškotek*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2009
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a piškotek* » 29. Mar. 2010 6:57

Ko sem slišala punco, ki je jodlala, so mi šle kar dlake pokonci.
:top:
(s)mej se
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 29. Mar. 2010 8:15

^^ Meni je bila fenomenalna, ker tole pa res ni kar tako, da bi vsak znal. :wink: In pa imitator M. Jacksona, ostali mi pa niso ostali v spominu.
Uporabniški avatar
Ajda Sitar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 3. 2010
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajda Sitar » 29. Mar. 2010 11:19

Poznam eno punco, ki pleše orientalske plese in je prišla naprej. Samo je do sedaj še ni bilo na TV. Jasno navijam zanjo :)
Drugače pa res ne vem kaj je nekaterim. Ojej, odgovor na vprašanje : kaj je to talent? jim dela težave..
Uporabniški avatar
Manca Smolej
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana Šmartno

Neprebrana objavaNapisal/-a Manca Smolej » 29. Mar. 2010 14:27

Hja, ... sem si včeraj prvič ogledala le to oddajo. In moje mnenje?
Iščejo dobro zgodbo, ki bo povzročila gledanost in priljubljenost šova. Simp as that. Zato so naprej uvrstili (seveda poleg talentov) tudi vrsto najbolj netalentirane ljudi. Se je včeraj pokazalo z uno sivo potjo. Ojej.
Ne razumite me narobe. Verjamem, da bo denar šel v prave roke in da bodo imeli mediji o čem pisati. Nekako pa se mi zdi skoraj nepravično, da so na oder nekatere postavili samo zato, da jih osmešijo.
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 29. Mar. 2010 14:41

Saj jih niso oni postavili, pač pa so se kandidati sami prijavili. In če so že uvrstili naprej par netalentiranih, bi to lahko bili vsaj taki s "polovičnim" posluhom kot pa nekoga, ki pride gor in na sintisajzer odigra neke komade, ki imajo itak že podlago, on pa samo zraven stoji in dela budalo iz sebe. :wink: Že zaradi takih "talentov" je šov gledan v večjem številu, ni potrebe po tem, da jim odprejo vrata v 2. krog, ker od tam dalje itak ne bojo prišli. Če pa bojo, pa je ta taktika prav bedna, ker pri tujih šovih tega ni (tam še marsikoga, ki po mnenju laika ima posluh, pošljejo domov).
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Mar. 2010 15:13

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 29. Mar. 2010 15:15

js sm zmerej nekje k je to na sporedu, je pa gledala mami zadnc tko mal med reklamami med filmom in je rekla da je show naravnost zalostn in da razn par izjem k so lepo peli so tam sami revezi ki se delajo norca sami iz sebe pri tem jim pa pomagata se zirija in publika...bolano :lol:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 29. Mar. 2010 15:40

Moram priznat,da so mene tili talenti presenetil,saj sem pričakovala precej manj dobrih vokalov in talentov,kot jih je.
Tud nekaj dobrih plesnih akterjev sem že vidla,tko,da mi oddaja postaja všeč in zanimiva.V žiriji mi ženski del ni všeč,mošta sta mi uredu,prav simpatična sta.sploh v zaodrju Peter Poles popestri s sovoditeljem. :)
Čeprav je bilo že kar nekaj zanimivih nastopajočih,favorita še nimam.
Do kdaj pa ta traja oddaja?
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 29. Mar. 2010 15:45

če se ne motim je najprej 6 avdicij (se pravi zdej še 4×), potem pa 5 polfinalnih in finale ;) v polfinalu in finalu pa bomo baje glasovali tudi gledalci pred TV-jem (preko telefona predvidevam .. kot vedno)

EDIT:
V polfinalnih oddajah, ki bodo potekale v živo, bodo vsi polfinalisti pripravili nov nastop in še enkrat stopili pred žirijo in oči Slovenije. Po koncu vsake polfinalne oddaje sta znana dva finalista. Prvi finalist je kandidat, ki zbere največ glasov gledalcev. Žirija pa izbere drugega finalista, in sicer se odloča med kandidatoma, ki sta po številu glasov gledalcev zasedla drugo in tretje mesto.

Finale bo veliki dogodek, na katerem bodo finalisti imeli še zadnjič priložnost, da s svojim talentom očarajo Slovenijo. Gledalci bodo s svojimi glasovi v živo odločili, kdo je zmagovalec šova, ki bo poleg 50.000 evrov prejel tudi laskavi naziv zmagovalec oddaje Slovenija ima talent.

;)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Tina Verbič
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Veliki Gaber

Neprebrana objavaNapisal/-a Tina Verbič » 29. Mar. 2010 17:59

ja, no, kot zavedna Dolenjka - se spodobi, da navijam za tiste z "naših koncev", pa ki imajo vsaj mal talenta... :D jaz sem za uno tamalo Evo Kovačič, ki je pela od Nuše Derenda... je kar dobro zapela... in za razliko od nekaterih ima ona dejansko talent... :)

Na splošno pa o takšnih oddajah nimam posebej dobrega mnenja... in mislim, da se tisti, ki resnično imajo talent, ne bodo šli prijavit na takšne šove (izjeme obstajajo vedno)... ampak, se pa vsaj nasmejemo, če nič drugega :D :D
Uporabniški avatar
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Picaboo » 30. Mar. 2010 17:45

LOL, a vam ni jasn, da je blo tisto z Đeksonom zrežirano :D
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 30. Mar. 2010 20:01

itak da nam je (vsaj nekaterim) :D ... to pač tudi jst vsem dopovedujem, da so zanalašč tako zrežirali .. da si povečajo gledanost, valda ... brez takih for ne bi blo tolko zanimivo ;)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
Ajda Sitar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajda Sitar » 30. Mar. 2010 21:53

Na take šove se prijavlja ogromno različnih ljudi. Od tistih, ki imajo talent in ga do sedaj morda niso mogli pokazati/niso imeli priložnosti, do tistih, ki mislijo, da ga imajo in tistih skrajnih, ki enostavno nič ne mislijo. Vsak najde svoje mesto.... Moje kratko in nepoglobljeno mnenje ;)
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninc » 31. Mar. 2010 18:44

Kaj za vraga je talentiranega pri oni tamamali s harmoniko?!?! Samo cvilila je zraven igranja. In pol jo pošljejo naprej ...

Kdo je Luciene? Saj verjetno je blo povedano, pa sem preslišala.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 31. Mar. 2010 18:49

^^ Sodnica je Luciene :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov