Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
^^ Meni je bila fenomenalna, ker tole pa res ni kar tako, da bi vsak znal. In pa imitator M. Jacksona, ostali mi pa niso ostali v spominu.
-
Ajda Sitar - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2010
- Kraj: Domžale
Poznam eno punco, ki pleše orientalske plese in je prišla naprej. Samo je do sedaj še ni bilo na TV. Jasno navijam zanjo
Drugače pa res ne vem kaj je nekaterim. Ojej, odgovor na vprašanje : kaj je to talent? jim dela težave..
Drugače pa res ne vem kaj je nekaterim. Ojej, odgovor na vprašanje : kaj je to talent? jim dela težave..
-
Manca Smolej - Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana Šmartno
Hja, ... sem si včeraj prvič ogledala le to oddajo. In moje mnenje?
Iščejo dobro zgodbo, ki bo povzročila gledanost in priljubljenost šova. Simp as that. Zato so naprej uvrstili (seveda poleg talentov) tudi vrsto najbolj netalentirane ljudi. Se je včeraj pokazalo z uno sivo potjo. Ojej.
Ne razumite me narobe. Verjamem, da bo denar šel v prave roke in da bodo imeli mediji o čem pisati. Nekako pa se mi zdi skoraj nepravično, da so na oder nekatere postavili samo zato, da jih osmešijo.
Iščejo dobro zgodbo, ki bo povzročila gledanost in priljubljenost šova. Simp as that. Zato so naprej uvrstili (seveda poleg talentov) tudi vrsto najbolj netalentirane ljudi. Se je včeraj pokazalo z uno sivo potjo. Ojej.
Ne razumite me narobe. Verjamem, da bo denar šel v prave roke in da bodo imeli mediji o čem pisati. Nekako pa se mi zdi skoraj nepravično, da so na oder nekatere postavili samo zato, da jih osmešijo.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Saj jih niso oni postavili, pač pa so se kandidati sami prijavili. In če so že uvrstili naprej par netalentiranih, bi to lahko bili vsaj taki s "polovičnim" posluhom kot pa nekoga, ki pride gor in na sintisajzer odigra neke komade, ki imajo itak že podlago, on pa samo zraven stoji in dela budalo iz sebe. Že zaradi takih "talentov" je šov gledan v večjem številu, ni potrebe po tem, da jim odprejo vrata v 2. krog, ker od tam dalje itak ne bojo prišli. Če pa bojo, pa je ta taktika prav bedna, ker pri tujih šovih tega ni (tam še marsikoga, ki po mnenju laika ima posluh, pošljejo domov).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
js sm zmerej nekje k je to na sporedu, je pa gledala mami zadnc tko mal med reklamami med filmom in je rekla da je show naravnost zalostn in da razn par izjem k so lepo peli so tam sami revezi ki se delajo norca sami iz sebe pri tem jim pa pomagata se zirija in publika...bolano
Zivljenje je piskotek!
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Moram priznat,da so mene tili talenti presenetil,saj sem pričakovala precej manj dobrih vokalov in talentov,kot jih je.
Tud nekaj dobrih plesnih akterjev sem že vidla,tko,da mi oddaja postaja všeč in zanimiva.V žiriji mi ženski del ni všeč,mošta sta mi uredu,prav simpatična sta.sploh v zaodrju Peter Poles popestri s sovoditeljem.
Čeprav je bilo že kar nekaj zanimivih nastopajočih,favorita še nimam.
Do kdaj pa ta traja oddaja?
Tud nekaj dobrih plesnih akterjev sem že vidla,tko,da mi oddaja postaja všeč in zanimiva.V žiriji mi ženski del ni všeč,mošta sta mi uredu,prav simpatična sta.sploh v zaodrju Peter Poles popestri s sovoditeljem.
Čeprav je bilo že kar nekaj zanimivih nastopajočih,favorita še nimam.
Do kdaj pa ta traja oddaja?
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
če se ne motim je najprej 6 avdicij (se pravi zdej še 4×), potem pa 5 polfinalnih in finale v polfinalu in finalu pa bomo baje glasovali tudi gledalci pred TV-jem (preko telefona predvidevam .. kot vedno)
EDIT:
V polfinalnih oddajah, ki bodo potekale v živo, bodo vsi polfinalisti pripravili nov nastop in še enkrat stopili pred žirijo in oči Slovenije. Po koncu vsake polfinalne oddaje sta znana dva finalista. Prvi finalist je kandidat, ki zbere največ glasov gledalcev. Žirija pa izbere drugega finalista, in sicer se odloča med kandidatoma, ki sta po številu glasov gledalcev zasedla drugo in tretje mesto.
Finale bo veliki dogodek, na katerem bodo finalisti imeli še zadnjič priložnost, da s svojim talentom očarajo Slovenijo. Gledalci bodo s svojimi glasovi v živo odločili, kdo je zmagovalec šova, ki bo poleg 50.000 evrov prejel tudi laskavi naziv zmagovalec oddaje Slovenija ima talent.
EDIT:
V polfinalnih oddajah, ki bodo potekale v živo, bodo vsi polfinalisti pripravili nov nastop in še enkrat stopili pred žirijo in oči Slovenije. Po koncu vsake polfinalne oddaje sta znana dva finalista. Prvi finalist je kandidat, ki zbere največ glasov gledalcev. Žirija pa izbere drugega finalista, in sicer se odloča med kandidatoma, ki sta po številu glasov gledalcev zasedla drugo in tretje mesto.
Finale bo veliki dogodek, na katerem bodo finalisti imeli še zadnjič priložnost, da s svojim talentom očarajo Slovenijo. Gledalci bodo s svojimi glasovi v živo odločili, kdo je zmagovalec šova, ki bo poleg 50.000 evrov prejel tudi laskavi naziv zmagovalec oddaje Slovenija ima talent.
Let's swim to the moon .....
-
Tina Verbič - Sramežljivka
- Kraj: Veliki Gaber
ja, no, kot zavedna Dolenjka - se spodobi, da navijam za tiste z "naših koncev", pa ki imajo vsaj mal talenta... jaz sem za uno tamalo Evo Kovačič, ki je pela od Nuše Derenda... je kar dobro zapela... in za razliko od nekaterih ima ona dejansko talent...
Na splošno pa o takšnih oddajah nimam posebej dobrega mnenja... in mislim, da se tisti, ki resnično imajo talent, ne bodo šli prijavit na takšne šove (izjeme obstajajo vedno)... ampak, se pa vsaj nasmejemo, če nič drugega
Na splošno pa o takšnih oddajah nimam posebej dobrega mnenja... in mislim, da se tisti, ki resnično imajo talent, ne bodo šli prijavit na takšne šove (izjeme obstajajo vedno)... ampak, se pa vsaj nasmejemo, če nič drugega
-
Ajda Sitar - Sramežljivka
- Kraj: Domžale
Na take šove se prijavlja ogromno različnih ljudi. Od tistih, ki imajo talent in ga do sedaj morda niso mogli pokazati/niso imeli priložnosti, do tistih, ki mislijo, da ga imajo in tistih skrajnih, ki enostavno nič ne mislijo. Vsak najde svoje mesto.... Moje kratko in nepoglobljeno mnenje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov