Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
*mala* napisal/-a:ushergirl napisal/-a:(no, upam, da ne bo spet predizborov=> FAIL).
Sam, a niso povsod predizbori? Komisija, preden prideš pred to slavno komisijo?
Nekako dvomim, da pri Ameriškem idolu v okoli 16 dneh poslušajo več k 100.000 folka.
Ma bi blo fajn, da bi blo tko kot pri Popstars - komisija od začetka tam, pač si uzameš več časa, pošljejo naprej samo najboljše.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
*mala* napisal/-a:Sam, a niso povsod predizbori? Komisija, preden prideš pred to slavno komisijo?
Nekako dvomim, da pri Ameriškem idolu v okoli 16 dneh poslušajo več k 100.000 folka.
Ja maš prav. Tud pri Idolu so ti predizbori, kjer izberejo najslabše in najboljše. Tiste polne stadione, ki jih ponavadi kažejo so ti predizbori pa se tud vidi da je na stadionu pol postavljenih kao več teh kabin in je več žirij, ki pol te ljudi pošljejo na avdicije pred to ta glavno komisijo, ki je pol na tv. Tak da skoraj v vseh teh šovih delajo nekak na enak način, ker drugač bi vse predolgo trajalo, če bi vsa ta folk še snemali pa vsakega posebej poslušali pa tak dalje.
Yada, yada, yada...
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Torej, moj prejšnji sošolec si je kot sem napisala, ustanovil skupino fanov na fb. anes pa dobim vabilo od njega v skupino, ki jamra nad tem da bi morali biti uzbrani ampak niso bili.
Ma dobro...sem si mislila, mogoče pa se je spremenil iz OŠ in sem šla pogledat posnetek.Ja no, nisem se motila.A je tako težko sprejeti, da pač nisi all that in iti dalje?To leti nanj, ker pač ni dovolj slab, da bi bil med tistimi, ki so izbrani zaradi tega...
Ma dobro...sem si mislila, mogoče pa se je spremenil iz OŠ in sem šla pogledat posnetek.Ja no, nisem se motila.A je tako težko sprejeti, da pač nisi all that in iti dalje?To leti nanj, ker pač ni dovolj slab, da bi bil med tistimi, ki so izbrani zaradi tega...
The world is as you are.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Gledam in kar ne morem verjet, da imamo tud pri nas take trote
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
dolce_chicco - Debatorica
- Na forumu od: 11. 11. 2009
Celo zabavam se, pa sploh nisem nameravala gledat sprva.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
proti koncu je bilo par ljudi, za katere lahko rečem da imajo talen...ampak drugače je totalna polomija! Sploh žirija ki poskuša posnemati komisijo iz ameriških idolov (al kaj je že) ampak jim ne uspeva! Grozni so!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Meni se ne zdi, da poskušajo kogarkoli posnemati. So pač žirija in naloga žirije je, da imajo neke kriterije. V bistvu se mi zdijo bolj razumevajoči kot recimo komisija pri Ameriškem idolu (tam še nekaterim s posluhom povedo, da je treba še dosti vaje).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni so tudi sodniki antipatični in hočejo posnemat Britain's got talent.
Razumevajoči so pa seveda zato, ker je pri nas populacija 2 miljona in je glede na število ljudi posledično manj dejanskih talentov, ne pa pri prebivalstvu 300 miljonov (kot v ZDA) ali pa 60 miljonov.
Sem pa pričakovala da bo slabše, ampak se najde kakšen potencialen kandidat. Ampak pri nas je trg premajhen in nikoli ne bodo tako uspešni kot v tujini (oz. bo njihova zmaga zbledela v roku 2 let).
Razumevajoči so pa seveda zato, ker je pri nas populacija 2 miljona in je glede na število ljudi posledično manj dejanskih talentov, ne pa pri prebivalstvu 300 miljonov (kot v ZDA) ali pa 60 miljonov.
Sem pa pričakovala da bo slabše, ampak se najde kakšen potencialen kandidat. Ampak pri nas je trg premajhen in nikoli ne bodo tako uspešni kot v tujini (oz. bo njihova zmaga zbledela v roku 2 let).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tudi meni... in pa tisti 14-letni fant, ki je odpel Claptonov legendarni komad Tears in heaven.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov