Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
..Evelyn.. napisal/-a:Res je napačno pesem izbrala ta punca, njen glas sploh ni slab..samo ogromno punc izbere to od Whitney Houston- i will always love you, iskreno pa nobena nemore doseč takega vokala pa tud če interpretira pesem po svoje izpade čudno in slabo zapeto.
S tem se pa ne strinjam čisto. Po mojem je lahko interpretacija čisto dobra, samo pevka se mora zavedati, da gre za interpretacijo in pesem prilagoditi sebi. Če pa gre samo za slabo posnemanje, pa temu težko rečeš interpretacija ...
Ampak ja, ni mi jasno, zakaj je I Will Always Love You tako popularna pesem na teh avdicijah, ker je res med težjimi. Pa My Heart Will Go On je še ena taka, ki jo je pogosto slišati. A folk res pozna samo ti dve baladi
Every rose has its thorn
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Pri i will always love you je težko interpretirat pesem in da bo dobro zvenela.. Ker je pač hmm..unikat v kakršnemkoli pogledu bi jo kdo poskušal zapeti po svoje bi jo primerjali z orginalom(morda zato ker je Whitney le izjemen vokal in ena najboljših vokalov, kar jih je), ker je point interpretacije tudi to, da pesem morda v nekem pogledu narediš celo boljšo ali pa zapoješ v drugačnem glasbenem stilu. Pri tej pesmi pa je pač izrazito njeno zavijanje in dolgi razvlečeni "i will always love you" pravtako pa višina zapetega in če tega dolgega zavijanja, razvlečenih besed ni in da je pesem nižje odpeta, to pač ni I will always love you pa četudi je interpretirana ampak druga pesem z istim besedilom. No nevem ampak jaz še nisem slišala dobre različice I will always love you, ki bi bila bistveno drugačna od originala(celo Leona Lewis, ki jo je pela v finalu al kje je pesem izjemno malo spremenila, da je bolj ustrezalo njenemu vokalu in da je še vedno izjemno zapela)in dobra. Ogromno pesmi se da interpretirat celo na boljše zveneče ampak nekatere so enostavno pretežke se mi zdi, folk pa izbira pesmi, ki so jim osebno najlepše za slišat heh.
It was forever..but it didnt last long..
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
No ja, že če zapoješ original in ne verzije od Whitney, se mi zdi, da je kar drugače, pa še vedno zelo dobro
Every rose has its thorn
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Oh well, žal nič nebo.
Ne počutim se tak hudo slabo ampak..ok.
Mi ni namenjeno.
Ne počutim se tak hudo slabo ampak..ok.
Mi ni namenjeno.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
LanaMaxim napisal/-a:Ooo, škoda Evelyn. Pomoje iščejo kaj res izjemnega, drugačen glas... Pa še tok kategorij je. Sej bo.
No s tem se lih nam tolažla haha sploh pa! Kaj pa če mam jaz izjemen drugačen glas!!?! lol ne no ampak sprejel so eno gručo ljudi(ravno tiste katerim se na prejšnji strani režite) jasno zaradi showa.. ne dvomim, da je vmes sigurno tudi kak odličen pevec ampak sprejeli so 1/3 dobrih, 1/3 čudno izgledajočih opaznih ljudi ali s čudnim načinom življenja(to jih vse zanima ko te sprašujejo, če si kej kje poseben, da boš pač zanimiv za tv) in 1/3 slabih. Tko d je pač show raznolik in zanimiv. Fay, ko končam s tem izpitnim obdobjem in bo mal več časa za "goofing around" bom verjetno res posnela kaj in pokazala. Drugače pa se tudi na SIT facebooku zdj nekej pričkajo o tem kdo je sprejet in kdo ne..kokr sm vidla posnetke so kr nekaj dobrih pevcev vrgli ven. There has to be room for the people that make you! smile Vglavnem bomo pa vidli..mogoče pa bo kak izjemen vokal ali plesalec ven prišel iz te zgodbice..
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
No ja, saj poješ še vedno lahko.Pač tistih 50 000 € ne bo, a je to kak dnar sploh?
V glavnem, sama veš kako poješ in kaj si sposobna.Boš videla, da bodo na koncu res naprej prišli taki, ki so se šli tja bolj kot ne zafkavat.
Če se jim pa gre res samo za show, bomo pa videli že po tem, če bo Tjaša wnb Xena-je sploh Tjaša?Prišla naprej.
Bi pa vseeno rada slišala tvoje petje
V glavnem, sama veš kako poješ in kaj si sposobna.Boš videla, da bodo na koncu res naprej prišli taki, ki so se šli tja bolj kot ne zafkavat.
Če se jim pa gre res samo za show, bomo pa videli že po tem, če bo Tjaša wnb Xena-je sploh Tjaša?Prišla naprej.
Bi pa vseeno rada slišala tvoje petje
The world is as you are.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
To da se jim gre za show lahko vidiš po tem, da so onega dečka k je pel pesem od Lady gaga sprejeli(ni dober pevec, pač je oblečen super duper zanimivo in obnaša se ne-hetero in to je to) in pa nekega 12 letnega mulčeka aja pa moškega oblečenega v žensko, ki pleše.. saj ne pravim da niso sprejeli tud kake res talentirane.. samo pač dosti so jih tudi izločli(pa ne govorim zase ampak za druge, ki sem jih slišala pa so dobri pevci in niso šli naprej..). Boste slišal tud mene hehe, če sm se že tle mal "izpostavla". Če ne druzga pa enkrat na kozmomitingu(sam ne nasledn tedn haha).
Sploh pa so te predizbori bedarija. Izbran si za avdicijo.. mislm pač bi na avdicije prišli tisti, k hočejo, tam jih odpikaš in je, ne pa da krneke predavdicije, če si sploh vreden kao se osramotit pred tvjem, da ti reče žirija "ne, get the fuck of the stage".
Sploh pa so te predizbori bedarija. Izbran si za avdicijo.. mislm pač bi na avdicije prišli tisti, k hočejo, tam jih odpikaš in je, ne pa da krneke predavdicije, če si sploh vreden kao se osramotit pred tvjem, da ti reče žirija "ne, get the fuck of the stage".
Zadnjič spremenil ..Evelyn.., dne 07. Feb. 2010 23:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Več razlogov je, izpitno obdobje je en, konec mam šele konc februarja, razlog dve, mrzlo je vglavnem je prvo..
-
ushergirl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 10. 2004
- Kraj: ljubljana
Mene tudi niso sprejeli. Včeraj sem bla še neki žalostna, danes je boljše. Je pa logično, da so sprejeli tudi anti-talente - da bo šov pa te fore. Upam, da bo naslednjič kakšen Xfactor al pa kej. Bo čisto drugačen sistem izbiranja (no, upam, da ne bo spet predizborov=> FAIL).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ushergirl napisal/-a:(no, upam, da ne bo spet predizborov=> FAIL).
Sam, a niso povsod predizbori? Komisija, preden prideš pred to slavno komisijo?
Nekako dvomim, da pri Ameriškem idolu v okoli 16 dneh poslušajo več k 100.000 folka.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov