Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
Prvi neprebran prispevek • 718 prispevkov
• Stran 47 od 48
•
Prejšnja
1 ... 44, 45, 46, 47, 48
Naslednja
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
najboljše bi blo, da bi bla tiho!
sam potem ne bi zmagala, če ne bi se s to svojo zgodbo zasmilila celi Sloveniji! ker opera ni popularna.
sam potem ne bi zmagala, če ne bi se s to svojo zgodbo zasmilila celi Sloveniji! ker opera ni popularna.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
boga tista ženska, ki je fušala
Drugače pa, a se je samo meni zdelo, da je tisti (Žan??), ki je pel Dynamite imel zelo, zelo čudno angleščino? Meni se je zdelo kot, da sploh ne bi imel tapravega besedila.
Drugače pa, a se je samo meni zdelo, da je tisti (Žan??), ki je pel Dynamite imel zelo, zelo čudno angleščino? Meni se je zdelo kot, da sploh ne bi imel tapravega besedila.
Don't worry, be happy!!
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ma Žan je skor umrl od treme tam gor. Na začetku še posebej, cel se je tresel, si popravljal mikfrofon in napačno izgovarjal besede. Sploh pa je izbral res smotan komad, ker ga ne moreš zapet tko, ker je komad autotune. In je pel zelo statično vse, razen refrena..Tko da, zelo napačna izbira pesmi, drugače je fant res dober pevec. Ampak je pač še mulc.
Tista avtorska pesem od Vižantina se men ni zdela nič posebnega, tud ni nekaj lepo pel.. Jerica je dobra pevka, izbrala napačen komad. V finalu bi moral kao "šokirat" no. Tko da če bi izbrala eno "all lovable" balado, bi zmagala. Artifex se niso dost potrudl za finale. Julija je dobra vokalistka, tista ta druga črna pa je en sam jodl, čist neiztreniran vokal in tresenje glasu skozi cel "komad", horror. Glede tiste Lady Gage..svašta, kva je blo letos z izbiro komadov? Tud ful napačen komad, ki ne pkaže absolutno nič razpona glasu šele tam, ko je malce zavpila, se je glas pokazal, prej pa brezveze.
Unih dveh tamalih sploh nism gledala..
Hmm..še kdo..ne. Skratka, ni mi bilo všeč skoraj nič pri tej sezoni. Pa prav zživcira te ta režija, ker absolutno vseee prehvalijo, sam da dobijo glasove.
Za uno žensko k je pa dobla mešalc pa "pokazala talent", bi blo pa velik bolš, če bi sam dvignla majco ne glede na to kakšne talente ma spodaj, bi bli boljši od tega sranja, ki ga je spravla iz grla
Tista avtorska pesem od Vižantina se men ni zdela nič posebnega, tud ni nekaj lepo pel.. Jerica je dobra pevka, izbrala napačen komad. V finalu bi moral kao "šokirat" no. Tko da če bi izbrala eno "all lovable" balado, bi zmagala. Artifex se niso dost potrudl za finale. Julija je dobra vokalistka, tista ta druga črna pa je en sam jodl, čist neiztreniran vokal in tresenje glasu skozi cel "komad", horror. Glede tiste Lady Gage..svašta, kva je blo letos z izbiro komadov? Tud ful napačen komad, ki ne pkaže absolutno nič razpona glasu šele tam, ko je malce zavpila, se je glas pokazal, prej pa brezveze.
Unih dveh tamalih sploh nism gledala..
Hmm..še kdo..ne. Skratka, ni mi bilo všeč skoraj nič pri tej sezoni. Pa prav zživcira te ta režija, ker absolutno vseee prehvalijo, sam da dobijo glasove.
Za uno žensko k je pa dobla mešalc pa "pokazala talent", bi blo pa velik bolš, če bi sam dvignla majco ne glede na to kakšne talente ma spodaj, bi bli boljši od tega sranja, ki ga je spravla iz grla
It was forever..but it didnt last long..
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Nisem gledala showa, ampak kaj je fora, da totalno skopiras tujo plesno skupino? V mislih mam Artifex in njihove maske - kopirajo Jabbawockeez, ki so tudi tekmovali v enem ameriskem showu. Kr neki no.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ja da greš gaga kopirat na SIT moraš res bit adijo.
pa jeba jim snemalca! več kot polovico plesnih točk se ni videlo, ker so snemali ali publiko ali žirijo ali od predaleč. pa ste normalni? katastrofa.
moja favorita: gašper&nika (čeprav sem vidla 1/4 nastopa- banda), žan (čeprav z ogromno treme se je proti koncu kar umiril).
da pa lahko harmonikarji pridejo na drugo mesto je pa totalen polom vseh polomov na talentih takšnih in drugačnih. (pa nimam nič proti harmoniki kot taki in če bi se našel kak extremen virtuoz, ne pa roblek, golica, 2 policaja- to zna špilat vsak z eno leto glasbene). slovenceljni...
pa jeba jim snemalca! več kot polovico plesnih točk se ni videlo, ker so snemali ali publiko ali žirijo ali od predaleč. pa ste normalni? katastrofa.
moja favorita: gašper&nika (čeprav sem vidla 1/4 nastopa- banda), žan (čeprav z ogromno treme se je proti koncu kar umiril).
da pa lahko harmonikarji pridejo na drugo mesto je pa totalen polom vseh polomov na talentih takšnih in drugačnih. (pa nimam nič proti harmoniki kot taki in če bi se našel kak extremen virtuoz, ne pa roblek, golica, 2 policaja- to zna špilat vsak z eno leto glasbene). slovenceljni...
Zadnjič spremenil claire, dne 21. Jun. 2011 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
CaliLove* napisal/-a:Nisem gledala showa, ampak kaj je fora, da totalno skopiras tujo plesno skupino? V mislih mam Artifex in njihove maske - kopirajo Jabbawockeez, ki so tudi tekmovali v enem ameriskem showu. Kr neki no.
njihove maske so iz stripa. maestro, artifexi, fantasy in jds - VSI (!) te so imeli vsaj nekaj iz ABDC. (ta oddaja)
za ostale se ne spomin.
paa, artifexi so bili včeraj še oblečeni tako, kot JW. ampak honestly, dandanes se pri nas ne moremo spominit kaj izvirnega - itak je amerika na tem področju tako napredna, da no comment.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^jap, še zdaj v zadnji sezoni ABDC so meli eno oddajo kjer jim je Bieber dal izzive... sem se takoj spomnla na to ko sem vidla, da Artifex plešejo na njegovo pesem ker se mi je zdelo, da so mogoč tud tam dobili idejo...
Yada, yada, yada...
Prvi neprebran prispevek • 718 prispevkov
• Stran 47 od 48
•
Prejšnja
1 ... 44, 45, 46, 47, 48
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov