Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Jun. 2010 22:56

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Jun. 2010 23:03

upam, da bo poptv maji vsaj plačal tečaj hoje v visokih petah... :oops: :oops: :oops:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 06. Jun. 2010 23:03

flaša86 napisal/-a:Vsak 7leten otrok ima talent, oz. lep glasek,

Sicer nisem gledala finala in oddjo spremlajm po internetu, ampak si bom drznila vtaknit v tole ... Lina ni bila moja finalistka, ampak trditi, da ima samo lep glasek in ga celo primerjati z vsemi 7-letnimi otroci je pa popolnoma trapasto. Si že kdaj slišala, kako otroci pojejo? Večina jih višino glasu zamenja za glasnost petja, se pravi namesto, da bi zapeli višje, zapojejo glasneje. Lep primer je bil drugi fantek, ki je tudi nastopal v polfinalni oddaji. (Ne spomnim se imena, ampak pel je slovenske pesmi.) Temu se reče "lep" otroški glasek, Lina pa ima talent. Zakaj? Ker ima izjemen posluh, po veliki verjetnosti res 100 procenti posluh, ki ni priučen. To pomeni, da zadane ton, ki ga sliši in za to ne potrebuje not. Tamala raztura, zadane ogromno tonov in verjamem, da bo imela zelo dober glas, če bo nadaljevala s šolanjem v tej smeri.
Bolj problematično se mi zdi to, da jo po dolgem in počez vsi hvalijo in sem prepričana, da ji bo to (in ne zmaga) škodovalo, saj se tisti, ki so v otroštvu preveč hvaljeni, težje spoprimejo s težavami v odrasli dobi, zato ponavadi niso tako uspešni kot bi lahko bili.

Se mi zdi (glede na prejšne posnetke), da bi morala zmagati Maja. Ošabnost, ki je jaz sicer nisem videla, gor ali dol. Oddaja se imenuje talent in ne kakšen človek si, zato se mi razne kritike v stilu Maja je ošabna, Lina razvajena, Peter pa grd, Maestro pa lepi ne zdijo na mestu. Pa koga sploh briga kakšni so, mene zanima njihov talent. Poleg tega za Majo niti malo ne verjamem, da je res tako zelo ošabna kot ljudje govorijo. Raztura in upam, da ji uspe, pa ne samo v Sloveniji.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 06. Jun. 2010 23:12

Sicer nisem gledala finala in oddjo spremlajm po internetu, ampak si bom drznila vtaknit v tole ... Lina ni bila moja finalistka, ampak trditi, da ima samo lep glasek in ga celo primerjati z vsemi 7-letnimi otroci je pa popolnoma trapasto. Si že kdaj slišala, kako otroci pojejo? Večina jih višino glasu zamenja za glasnost petja, se pravi namesto, da bi zapeli višje, zapojejo glasneje. Lep primer je bil drugi fantek, ki je tudi nastopal v polfinalni oddaji. (Ne spomnim se imena, ampak pel je slovenske pesmi.) Temu se reče "lep" otroški glasek, Lina pa ima talent. Zakaj? Ker ima izjemen posluh, po veliki verjetnosti res 100 procenti posluh, ki ni priučen. To pomeni, da zadane ton, ki ga sliši in za to ne potrebuje not. Tamala raztura, zadane ogromno tonov in verjamem, da bo imela zelo dober glas, če bo nadaljevala s šolanjem v tej smeri.

^Amen to that, sister. :cool:
Izida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2010
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a Izida » 06. Jun. 2010 23:38

*mala* napisal/-a:Sej pomoje noben ne zanika, da lepo poje in da ima talent :wink:

Bosta pa oči in mami vesela teh 50.000 :D
Drgač imam zelo rada otroke, sam tamala mi je res antipatična in deluje mi totalno razvajena in res nikakor ne morem navijat za njo.

Ne bi se mogla bolj strinjat s tabo!
It`s just me
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Jun. 2010 23:52

Uf takega razpleta res nisem pričakovala... Se mi res zdi, da si ni Lina zaslužila zmage, saj je luškana, pa lepo poje in vse... Sm se mi zdi še premlada za ves ta 'šundr', ki se bo sedaj dogajal okoli nje, najbolj me pa to moti, ker stoposto ne ve sploh o čem poje, pa še neke ljubezenske pesmi...

Osebno so mi bili danes najboljši Allthat, Dunking devils in Maestro.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 06. Jun. 2010 23:55

Madonca, ste naštepale postov :D

Jst ne morem verjet, da je na koncu res Lina zmagala :? Čeprav ne bi smela bit presenečena, glede na to kak je folk nor na njo, samo so glede nje vseeno ful različna mnenja, že tu na forumu se mnenja ful krešejo, in sem mislila da je več teh, ki ji privoščijo še par let normalnega otroštva. Drugače pa priznam da je nocoj tudi mene presenetila in mi je bila všeč, zelo lepo je odpela težko pesem (za razliko od My heart will go on, ki se meni osebno ne zdi težka - pa ne me zdej linčat :D). Ampak mi vseeno ni za zmagovalko in sem še vedno mnenja, da je premajhna. Saj na koncu sploh ni vedla, kaj jo je doletel. Tudi se ne strinjam s tem, da ima 100% posluh, kot je ena napisala, ker je danes in na avdiciji kakšen ton sfalila, samo takrat nisem tega napisala, ker sem vedla da se boste vse spravle name. Enkrat sem že napisala, da ima marsikateri otrok posluh in lepo poje, mogoče se motim, vseeno pa mislim da otrokom ni tako težko zapeti visoke tone, saj imajo že na splošno visok in čist glas.

Presenečena sem, da je bila Maja na 2. mestu, pričakovala sem Maestro (pa ne zato ker so men dobri, ampak ker so bili poleg Line favoriti, o Maji pa se ni toliko govorilo). Drugače pa res dober poje, samo današnji nastop mi ni bil tako všeč, se tudi meni zdi, da njen glas ni prišel tako do izraza. Tisti padec je bil pa prav posrečen :D In njeni komentarji tudi.

All That mi danes niso bili nič posebnega. Dunking Devils so dobri, ampak nimajo nič novega za pokazat. Tina prav tako ne. Alen res ful lepo poje, Fanika je pa zafušala celo pesem, jst nisem mogla verjet. In zaradi tega je Boštjan izpadel :? Žirija je pa res bedna. Vsi bi mogli zmagat, vsi so izjemni, nobene kritike ... In vsi so za kariero v tujini. Yeah, right. Glede tega res močno pretiravajo. Lucienne nas pa itak že skoz podcenjuje, glede na njene komentarje o tem, da ne more verjet da kaj takega vidi v Sloveniji.

Maestro :gut:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Jun. 2010 23:59

^^Ja tudi meni zelo moti to podcenjevanje. Kot da pri nas pa ne mora bit noben nadarjen oz. talentiran :? :roll:
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 07. Jun. 2010 0:06

Lina je v določenem pogledu bila moja favoritka, ker to kar ima ona je res talent in ne neko dolgoletno učenje v pevskem zboru in pri učiteljih petja.
Se pa strinjam s tistimi, ki pravijo da je mogoče malo premlada, mogoče bi morala imeti še par let normalnega otroštva in bi s svojim glasom lahko tudi kasneje zmagala in uspela kjerkoli.

joy23 ja mogoče je sfalila ton pa kaj? stara je 7 let haloo?? a zdej če maš posluh pa ne smeš tona zgrešit? sj tut maja dons ni bla glih briljantna pa je stara 18 let in že nekaj časa poje...

no kar se tiče maestrov bi pa rekla da res fenomenalna koreografija, zelo lepo usklajeni...ampak sj bi blo čudno če nebi bili ki hodijo na razna izobraževanja v ameriko in že nekaj časa služijo denar s plesom. Tale škrube al whatever je bil itk že v reklami tko da mi je to tko ko da bi se recimo skupina big foot mama prjavl v oddajo in tekmoval za to nagrado.
čeprou za koreografijo pa kapo dol!
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Sweety× » 07. Jun. 2010 0:37

Ni dvoma da ma Lina posluh sam men je blo velik drugih boljših poleg tega pa še sploh ni vedla kaj poje :D 2. kar me moti je to ja da se vid da je tamala razvajena in dobi vse kar hoče in da bo čez par let tok zafnana da bo joj.

Kar pa ne razumem je kako so lahko glasoval za njo brez da bi pomislil kaj zmaga na takem tekmovanju pomeni. Pomeni, da bo medijsko ful izpostavljena (kar po mojem za 7-letno deklico ni zdravo, zakaj bi drugač vsi slavni pari probal svoje otroke čimmanj kazat v medijih) in pomoje ji bo slava stopla v glavo. Dokler je ona še punčka bojo itak pisali same lepe stvari ampak ko pa človek enkrat odraste pa saj veste, da se v medijih (predvsem trač revijah) pojavla vse mogoče - od tega da te čist spljuvajo in si izmislijo kašno stvar kar ni res al pa mal zgodbo priredijo da je bolj zanimiva. In če si ti navajen da te vedno hvaljo in s tabo ravnajo v rokavičkah te zna kruta realnost kr fejst przadet. Kar spomnte se kako je blo s Heidi.

Sama sem navijala za Devilse, ker enga tud osebno poznam in zato, ker so enostavno raztural in Majo Keuc ker ima res fenomenalen glas.

To bi blo moje malenkostno mnenje, lahko noč :D
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 07. Jun. 2010 4:57

kiny napisal/-a:joy23 ja mogoče je sfalila ton pa kaj? stara je 7 let haloo?? a zdej če maš posluh pa ne smeš tona zgrešit?

Vem da je še majhna in da je to za njo (recimo) normalno in ji je težko odpet, ampak ravno zaradi tega mi ne govorit da ima ne vem kakšen talent in 100% posluh (tu ne mislim samo tebe, ampak vse ki so to napisale). Zame je 100% posluh in talent da odpoješ perfektno.

Maestro so res profesionalni in že znani, ampak ravno tako je marsikdo drug in mi je smešno da to tako izpostavljate, sploh pa samo pri Maestro. Če bi bilo pravilo, da takšni ne smejo na šov, bi jih bilo četrt manj. Npr. All That so se res skupaj zbrali posebej za oddajo, vsak posameznik je bil pa že državni, evropski ali svetovni prvak.
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 07. Jun. 2010 4:57

...
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 07. Jun. 2010 6:33

sončk napisal/-a:Bolj privoščim zmago Lini kot Maji, za dnar pa verjamem da bo šel v prave roke ker mi delujeta njena starša normalna :D

.. vse dokler ne bosta dobila teh 50.000€ v roke. No, zdej vsaj vem kako prit na easy način do tega denarja - hčerko/sina bom tkoj po rojstvu upisala v glasbeno in pevski zbor.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 07. Jun. 2010 7:11

Ne strinjam se s tem, da ima vsak 7letni otrok posluh in da lepo poje. Živ primer sem npr. jaz. Nikoli nisem imela posluha in nikoli nisem lepo pela in nikoli ne bom.
Ne vem, zakaj vsi tako kritizirate, zbirala je publika in ne žirija, torej smo se Slovenci sami tako odločili in je vsak imel možnost dati glas svojemu favoritu. Če bi vsak na tem forumu to storil, bi bil razplet mogoče drugačen. Torej, če niste glasovali, se nimate pravice bunit in kritizirat. Kako zelo tipično za Slovence. :roll:
Dejsto je, da Lina ima posluh in talent, ki ti je dan ob rojstvu, brez šolanja in učenja. Matija al kaj je že bil uni mali z dedijem, je lepo pel ampak s posluhom ne pride Lini niti do pet, kaj šele do kolen. Kar pa se tiče tega, da je premajhna, ogromno zvezdnikov, predvsem igralcev je uspelo že v njenih letih. OK, veliko e takih, ki si je zajebalo življenje ampak so tudi taki, ki ga niso in danes lepo živijo. Seveda je vse odvisno od staršev, kako jo bodo vzgajali še naprej.

Vesela sem, da maestro nislo zmagali, ker mi enostavno ne potegnejo, res ne vem zakaj.
Lini pa še enkrat čestitke
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 07. Jun. 2010 7:28

Jz sm na konc zmago velik bolj privoščla Lini samo zrd tega, ker se mi zdi Maja neverjetno polna sama sebe in njene reakcije, ko je zvedla, da gre v polfinale, finale ipd.. so ble horror. :D Drugače pa nism za nobeno od njiju bla..
All that so zelo razočaral, Maestro so jih na žalost pokosil na celi črti, tko da Maestro so bli eni izmed kandidatov..Dunkin devils so mi bli tud ful všeč, najboljši mi je bil pa Vode :D kr mi je bil ful všeč njegov avtorski komad. :)
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov