Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Jun. 2010 21:56

sirova štručka napisal/-a:
a je Maja padla?

kot gnila hruška (to je moja žena rekla)... :D

ampak je razturala, kapo dol! :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 06. Jun. 2010 21:59

men so bili pa Maestro v finalu čist preveč hudi, All That so malo razočarali. pevci so si pa po mojem mnenju vsi izbrali napačne komade, brezvezne dolgočasne balade...zeh...z izjemo Line (ki sploh ni vedla kaj poje) in Maje. pa jodlarka mi je bila tud všeč :D

VIP talent show al kaj je blo tole zdajle mi je bil kr neki... :?
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 06. Jun. 2010 22:10

jodlarka ima po mojem največje možnosti, da uspe...nemčija, avstrija in švica bi bile njene! :wink:
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 06. Jun. 2010 22:19

Ahahahahahaahaha kak se mi dopade, da ni Maestro med superfinalisti :D :D :D
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Jun. 2010 22:19

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jun. 2010 22:20

Mah, itak.... Bi veliko bolj privoščila Maji :)
Ne znamo tamalo dat na 2. mesto kot angleži.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 06. Jun. 2010 22:23

^^Se ne bi mogla bolj strinjat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 06. Jun. 2010 22:24

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 06. Jun. 2010 22:31

Sej pomoje noben ne zanika, da lepo poje in da ima talent :wink:

Bosta pa oči in mami vesela teh 50.000 :D
Drgač imam zelo rada otroke, sam tamala mi je res antipatična in deluje mi totalno razvajena in res nikakor ne morem navijat za njo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 06. Jun. 2010 22:32

Bolj privoščim zmago Lini kot Maji, za dnar pa verjamem da bo šel v prave roke ker mi delujeta njena starša normalna :D
flaša86
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a flaša86 » 06. Jun. 2010 22:35

Vsak 7leten otrok ima talent, oz. lep glasek, bi se temu reklo...malo je pa takih, da grejo na take oddaje, ker večine itak (za moje pojme normalni) starši sploh ne prijavijo...
To ni noben talent, pa dobro,če bi mala vsaj vedla kaj poje...bi mogoč mela drugo mnenje...pač je luštkana,pa si upa,drugega pa nič
Ampak v vsakem primeru,mlajši od 14let bi smeli sodelovat...keša itak nemore uporabljat...pevka bit tud bolj težko pri takih letih...to je kot neko šolsko tekmovanje izpadlo...tam bi ji privoščla res..
(no sej zdaj ji tudi,sam se mi zdi škoda, ker par je blo reeees dobrih talentov, ki so si to priborili to tudi z znanjem in so nekaj vložli v to,pa še izkoristili bi lahko to za naprej...:)

Oddajo sem pa gledala drugače samo 1uro danes,prej nikoli,tak da nimam kakega favorita...ampak to sem mogla gledat, se mi je zdelo, da bo tak izid, čeprav sem upala, da so ljudje bolj... :)
Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 06. Jun. 2010 22:47

Vsak 7-letni otrok? Jap, jaz sem tako lepo pela, da so kar šipe pokale od same lepote. :)

Drugače pa: Načeloma sem proti otrokom na takih šovih in ko sem prvič vidla tamalo na TVju sem dobila alergijo. AMPAK: če se že gremo nek talent šov naj zmaga kdor ima res tisti prvinski, čisti talent. In Lina ga pač ima, end of story. Prav tako so si zaslužli zmago Maestro in Maja, ostali so bili po mojem mnenju daleč, daleč zadaj. Vsakemu svoje. :)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 06. Jun. 2010 22:49

flaša86 napisal/-a:Vsak 7leten otrok ima talent, oz. lep glasek, bi se temu reklo...

Če bi mene slišala peti pri sedmih letih (ali pri katerihkoli letih), ne bi tega napisala :lach:

Sicer je bila pa moja favoritka Maja. Res ima fenomenalen glas, ampak sem upala, da bo izbrala kako bolj "spektakularno" pesem.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 06. Jun. 2010 22:49

Nimam nič proti Lini,punčka je čist luškana,amapk nekak se mi zdi,da sta Alenov in Majin glas prišla bolj do izraza,ter da sta bolj posebna s svojim vokalom,kot Lina.
Sicer za nobenega od njiju ne dvomim,da v prihodnosti nebi uspel na glasbenem področju.
Škoda,ker niso objavili končnih točk pri glasovanju,me prav zanima v kakšnem vrstnem redu so se uvrstili ostali.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov