Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
*mala* napisal/-a:Še posebno nastop Fanike je bil cel polom Tak je fušala, da mi ni jasno kako lahko komisija hvali.
Pomoje si niso upali povedat realnega stanja, zato k se jim že tko al tko smili. Tudi v finale je pršla zato kjo vsi pomilujejo.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:42, skupaj popravljeno 1 krat.
-
UG84 - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2009
Ah, jaz sem pričakovla pri Maji hud nastop, pa me je pustil bolj kot ne hladno. Ne vem, al je bila glasba pretiha v ozadju, ampak ni bilo čutiti ful neke energije. Je imela že boljše nastope. Glas ima zelo dober, resnično, samo je premalo prišel do izraza v tistih njenih ta hudih vokalih. Men je bila favoritka, samo ni pa razturala, če sem čist odkrita.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zanimivo, kako imamo različne okuse.
Meni Maestro drugega kot usklajenosti nimajo. Manjka jim mal zgodbe oz. "duše"
To bo zanimiva razglasitev rezultatov. A najprej razglasijo top 3 kot v VB, al kak poteka pri nas?
Meni Maestro drugega kot usklajenosti nimajo. Manjka jim mal zgodbe oz. "duše"
To bo zanimiva razglasitev rezultatov. A najprej razglasijo top 3 kot v VB, al kak poteka pri nas?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- MIS_MAS
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
sirova štručka napisal/-a:dejansko so Maestro omenjal lepoto
a je Maja padla?
Jap, ampak se je takoj pobrala
Maestro ono, Maestro tisto... prav na živce mi gredo
Aja pa žirija; ti si najboljši, ti si favorit, ti si absolutni zmagovalec,... bla bla vedno eno in isto jim pravijo.
Zadnjič spremenil MIS_MAS, dne 06. Jun. 2010 21:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]