Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:46, skupaj popravljeno 1 krat.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ne razumem tega 'Slovence je srečala pamet....itd itd...Maestro ne bodo zmagali' ?
če ne bi bilo njih in še par izjem bi v finalu imeli slovensko popevko..živ dolgčas
js tut še zmer za njih navijam denar jim bo prou pršu in ga bodo definitivno znal ponucat
če ne bi bilo njih in še par izjem bi v finalu imeli slovensko popevko..živ dolgčas
js tut še zmer za njih navijam denar jim bo prou pršu in ga bodo definitivno znal ponucat
Zivljenje je piskotek!
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Sej niso samo Maestro takšni. So še za marsikoga drugega rekli, da so bili že državni, evropski prvaki itd. In kakorkoli, če so že prišli sem in tako daleč, jst navijam za njih, ker so mi daleč najboljši. Pa ni važno če so že znani ali ne in koliko nagrad so pobral.
Use your head and follow your heart.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
čak...sam maje pa maestrota pač ne morš primerjat, ker oni verjetno ne znajo pet, ona pa tut razn na mir stat pa pet ne zna enga koraka nardit, ali pač?
sploh pa dvomm da obstaja trenutno kakšna boljša plesna skupina na sceni..
sploh pa dvomm da obstaja trenutno kakšna boljša plesna skupina na sceni..
Zivljenje je piskotek!
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
rinca napisal/-a:maestro so v redu, ko jih vidiš prvič...koreografije imajo pa tolk podobne da so mi že dolgočasni, potem ko sem jih nekajkrat videla.
Točno to ja. Še vedno mislim, da bi moral zmagati pevec/pevka.
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
sirova štručka napisal/-a:kakega tipa pa ima? ja vem božanskega...
kje lahko to božanskost preverim?
tuki: http://talent.24ur.com/clanek/novice/ta ... zdaja.html
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Al pa če je njen tip čist ok in tud če kao nebi bil, je za taka dejstva mar samo plehkim ženskam, ki so ljubosumne, ker to absolutno nima veze z ničemr, ne njenim petjem, ne nastopom, ne slovenija ima talent. :* Bogve kakšen je tvoj tip, če ga imaš..Imaš ga pa verjetno zaradi sebe ane, ne zaradi drugih.. Low life..
It was forever..but it didnt last long..
- mona-liza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2010
^ joj dej smanji doživljaj ženska... it was a joke... bogi tvoj tip (če ga seveda maš) če ga tkole napizdiš za vsako malenkost... drgač ma pa maja fenomenalen glas in upam da zmaga tko da ne vem od kje ti da sem ji za krkol fouš... si pač še en tipičen slovenski osebek, k v vsakem drugem stavku k papiga ponavlja "fouš si"
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Smanjivam.
Ne, samo zmot me ko se kdo obregne v to, kakšen okus ma kdo za tipe al ženske..nima se kej skrivat ona v mišjo luknjo, zrd svojga tipa, če ga je ona sama izbrala..Tko da se mi to zdi dost lame. Kot da bi nekdo teb rekel "P***a kerga tipa maš, moj je 100x hujši" kaj bi rekla ti? V najboljšem primeru "bmk, meni je všeč", v najslabšem pa "mrš, moj je boljši". Zato se mi zdijo take izjave brezvezne..
Ne, samo zmot me ko se kdo obregne v to, kakšen okus ma kdo za tipe al ženske..nima se kej skrivat ona v mišjo luknjo, zrd svojga tipa, če ga je ona sama izbrala..Tko da se mi to zdi dost lame. Kot da bi nekdo teb rekel "P***a kerga tipa maš, moj je 100x hujši" kaj bi rekla ti? V najboljšem primeru "bmk, meni je všeč", v najslabšem pa "mrš, moj je boljši". Zato se mi zdijo take izjave brezvezne..
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov