Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 24. Maj. 2010 14:15

se strinjam s sirovo glede saše in miha.

Ni mi pa jasno zakaj bi ve dale naprej matijo in matijo?? A zato ker je tamali tko cortkan? ker se je na koncu jokal?

To ni točka za polfinale kaj šele za finale.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 24. Maj. 2010 14:17

Jst ju ne bi dala naprej, samo simpatična sta mi bla ... Iz včerajšnje oddaje ne bi izbrala nobenega za finale ... :nixweiss:
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 24. Maj. 2010 14:35

Men sta tud bla Saša in Miha na avdiciji ful dobra, zdej pa ne tko ... Čeprav Saša mi ful lepo poje. Maja pa tud men ni neki všeč, nič ne rečem, itak da zna ful dober pet, ne spomnim se pevke v Sloveniji, ki bi ji bila podobna glede na glas, ampak meni takšen glas ni všeč ... Mi je pa vseeno imela včeraj čudovit nastop :)
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 24. Maj. 2010 15:24

Js pa tiste jodlarke ne bi dala naprej. OK, to je res talent in vse, sam kam prideš s tem v življenju? :D Maja ima itak uau glas in dvomim, da je sploh kašna slovenska pevka k zna tko dobro pet (raznorazne Rebeke, Sanje,.. znajo samo piskat in cvilit) in ona si je zaslužla finale, čeprou zmagali bojo itak Maestro (zaradi tega mi je že malo brezveze gledat).
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 24. Maj. 2010 17:30

men gre pa na živce kako Miha Krušič skoraj vsakemu nastopajočemu poturi ene plesalce za ozadje, čeprav ne pašejo zraven.

Maja mi je všeč, pri vseh pevcih v polfinalnih oddajah si še najbolj zasluži prit v finale. Se strinjam z vami glede Saše in Mihata - na avdiciji sta me navdušila, včeraj pa boooring :zzz:
Matija in Matija sta bila kjut, ampak mislim da si je jodlarka bolj zaslužila prit v finale. Se mi zdi Lucienne edina od sodnikov, ki ima jajca sprejemat odločitve, ki pri gledalcih ne bodo tako priljubljene.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 25. Maj. 2010 13:15

Maja ma ful dobr glas, ampak men deluje taka afna.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 25. Maj. 2010 14:23

Tudi meni in celo moj je zadnjič ko sva gledala oddajo rekel, da je vzvišena. Vokal pa ima itak 1A, izredno čist in predvsem barva glasu je tista, ki izstopa od vseh drugih, ki sicer imajo posluh, a nimajo tako izpiljenega glasu. :wink:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 25. Maj. 2010 14:47

Jaz sem bla kar navdušena nad njo, ko sem prvič vidla posnetke od nje na youtube, mislim da je pri hribarju pela pa pol ena pesem od njene skupine hrošči se mi zdi. Pol sem jo pa na avdiciji vidla pa me je mal razočarala no. Tud men deluje mal vzvišena, saj ne pravim da je sam pač taki vtis mi daje. Drgač pa dobro zgleda, glas ma pa tud vredu no še posebej če primerjam s tistimi, ki so na naši glasbeni sceni.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 26. Maj. 2010 7:49

men se pa zdi da taki pevci recimo kot je maja ki imajo dober glas bodo tko al tko pršli na sceno slej ko prej in bi mogl tu na tem show bol take zbirat ki se sicer težko predstavijo ljudem in nimajo ravno tolk šans da pridejo kam naprej...

jodlarka je bla men čist huda ker to je pa RES en talent in mal ljudi to zna zato svaka čast, pa tut luštn nastop je imela, oblekca, kitke..slovensko :D
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 26. Maj. 2010 13:41

^men sta bla pa onadva hecna pri jodlarki, ko sta se na koncu v senu valjala :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 26. Maj. 2010 14:01

Jodlanje in Heidi stil pa res ni višek slovenskosti :?
The world is as you are.
Pucca20
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Pucca20 » 26. Maj. 2010 21:19

meni pa ni jasno kak to da niso prišli naprej go breakers, plesna skupina. meni so ful dobro plesali. :!:
Dokler vsi enako razmišljamo, sploh nihče ne razmišlja.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 26. Maj. 2010 21:25

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 26. Maj. 2010 21:34

^^verjetno, da ni blo nobene poante v gatah, mogoče sam da se je sleko pa da je pač mel neke gate, da se je folku smešno zdelo? Nevem, men niso bli nič kaj ekstra posebnega, ampak pri meni je verjetno že problem v tem da sem vidla ogromno tujih plesalcev ki dejansko z ulic prihajajo oz. sami doma plešejo in si delajo koreografijo in so miljon krat boljši kot toti naši, ki trenirajo že nevem kolko let v plesnih šolah. In ko si jih že nevem kolko res dobrih plesalcev vido, se ti taki ne zdijo nič posebnega... vsaj meni no. Mislim, da mamo drugač v sloveniji še dosti boljše sam pač niso na talentih.
Yada, yada, yada...
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 31. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a spice girl » 27. Maj. 2010 7:07

sirova štručka napisal/-a:Slovence je pamet srečala? Sem razmišljala, da mogoče tudi Maestro(ti) (al kak se to sklanja :D ) ne bi prišli naprej, če bi nastopali v kakšni 3. al pa 4. oddaji.
Sicer pa še kr nisem dojela, v čem je bila fora Supermanovih gat.

Se strinjam glede tega. Mislim, da obstaja resna grožnja, da Maestro ne bodo zmagali :D jupi :D

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov