Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:02, skupaj popravljeno 1 krat.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jah, ob sami misli, da bo iz revnega človeka lahko pridešl do "zaklada" ga pač nrdi evforičnega.
It was forever..but it didnt last long..
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Pa saj lepo poje, men je v polfinalu lepše zapel kot na avdiciji. Drugač pa nič kaj posebnega, sicer men te hrvaške pesmi niti ne potegnejo tak. No poznam jih že, sam nisem pa ljubitelj hrvaške glasbe tak da ponavadi če čujem da jo kdo poje, rahlo zdolgočaseno zavijem z očmi Je pa blo res mal hecno, ko je začel tak skakat v luft ampak okey, trenutek sreče pač
Yada, yada, yada...
- Izida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2010
- Kraj: somewhere
Se strinjam z evforičnimi trenutki tega Alena v zraku:)
Stvar je taka, kateri šov; ker dejansko to je šov in nič drugega, pa je naša država izpeljala dobro, učinkovito? Nobenega! Vse je le popačenka in slaba imitacija drugih držav, ki se takih zadev vedo lotit dosti boljše (spremljam tudi druge talente in sem jih že pred našim)
Pol pa gre nekdo naprej, ki ne zaslovi s talentom, ampak s svojim ekstremnim načinom življenja. Nič nimam proti nikomur, tudi ne navijam za nikogar ( no ja, Maestro bodo po mojem med najboljše uvrščenimi:)), ampak že v prvi polfinalni oddaji se je pokazalo, da ni fora tega šova dober glas, možnost, da se veš dobro prodat, možnost, da res uspeš po končanem šovu, ne pa da te vidijo samo drug dan po finalu v vseh cajtngah...Fora je nekje drugje. Bomo videli:)
Stvar je taka, kateri šov; ker dejansko to je šov in nič drugega, pa je naša država izpeljala dobro, učinkovito? Nobenega! Vse je le popačenka in slaba imitacija drugih držav, ki se takih zadev vedo lotit dosti boljše (spremljam tudi druge talente in sem jih že pred našim)
Pol pa gre nekdo naprej, ki ne zaslovi s talentom, ampak s svojim ekstremnim načinom življenja. Nič nimam proti nikomur, tudi ne navijam za nikogar ( no ja, Maestro bodo po mojem med najboljše uvrščenimi:)), ampak že v prvi polfinalni oddaji se je pokazalo, da ni fora tega šova dober glas, možnost, da se veš dobro prodat, možnost, da res uspeš po končanem šovu, ne pa da te vidijo samo drug dan po finalu v vseh cajtngah...Fora je nekje drugje. Bomo videli:)
It`s just me
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men je pa tale alen prvi pevec ki mi je bil všeč v tem šovu...se mi zdi da si je zaslužu pridt naprej ker je lepo zapel.
evforijo si pa razlagam predvsem s tega vidika, ker so ga mediji (tako kt vse, ki si upajo mal pogledat iz povprečja) takoj potlačjo kolikor se le da
evforijo si pa razlagam predvsem s tega vidika, ker so ga mediji (tako kt vse, ki si upajo mal pogledat iz povprečja) takoj potlačjo kolikor se le da
Zivljenje je piskotek!
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Meni je tudi on najbolj všeč In se mi sploh ne zdi, da samo izkorišča otroke, tako kot nekateri trdijo. Pač se veseli skupaj z njimi (oz. oni z njim) in kar se lepo vidi - jih ima zelo rad. Zakaj se pa noben ni obregnil ob Kristjana in Lariso, ampak so se vdi topili ob njunih poljubčkih na odru? No, meni se zdita prej onadva tista, ki sta (preveč) izkazovala ljubezen z namenom, da ju bo ta popeljala v naslednji krog ..
Let's swim to the moon .....
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Meni se pa Alen ne zdi niti p od posebnega. Saj ima dober glas, ampak niti približno toliko, da bi me uspel navdušit v stilu ''to je to''. Men je bla v prejšnji oddaji najbolj všeč Maja Triler in js bi poslala v finale direkt njo in Dunkin Devilse. Tamala m je pa res neki posebnega, glas ima odličen, violino obvlada, stage performance ma tak čist samosvoj, daleč od tega da bi bla osladna pa še taka simpatična, preprosta dečva mi deluje.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Res je
No, mogoče je moja poklicna deformacija, da obožujem vse otroke, ni važno al sosedove al preko TV .... Ampak vseeno, njegova ljubezen do otrok se mi zdi tako resnična, za njuno sem pa takoj videla da je zaigrana (v izkoriščevalske namene )
No, mogoče je moja poklicna deformacija, da obožujem vse otroke, ni važno al sosedove al preko TV .... Ampak vseeno, njegova ljubezen do otrok se mi zdi tako resnična, za njuno sem pa takoj videla da je zaigrana (v izkoriščevalske namene )
Let's swim to the moon .....
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
nanamiša napisal/-a:lahko bi mal manj izpostavljal svoje otroke
Jaz pa imam občutek, da so ga ustvarjalci oddaje "potisnili" v to. Seveda so vedeli, da bodo s tem šovu dodali neko zgodbo. In pri 22-23ih imeti 7 otrok, tudi če niso vsi njegovi, je vsekakor naredilo neko zgodbo, hkrati pa si je po tem podatku Alena zapomnilo 3/4 gledalcev. Tako je, vsakega spremlja določena zgodba in njega ravno ta...
Mene pa je pri njegovem nastopu motilo, da so zraven kazali njagovo punco/ženo. Groza!!! Aja, pa tiste črte na obrazu bi si moral pobriti. Pel pa je v redu.
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ela85 napisal/-a:nanamiša napisal/-a:lahko bi mal manj izpostavljal svoje otroke
Mene pa je pri njegovem nastopu motilo, da so zraven kazali njagovo punco/ženo. Groza!!! du.
mene tut. je bla pač čustvena, bogved iz kakšnih razlogov in pol jo gre režiser izpostavljat in to tolkrat..butasto.
sploh mi je pa režiser totalen amater, kar se vidi na primer pri plesnih nastopih (maestro, žabe, devilsi...) ko je snemal podrobnosti ravno takrat ko so izvedli skupinsko točko in pol gledalci na tv-ju nismo vidl ravno najatraktivnejših potez
Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov