Slovenija ima talent

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 27. Apr. 2010 22:05

janeva napisal/-a:Drgač pa glede Maestra in ostalih, že uveljavljenih talentov pa mislim da je tko...pač bi radi bli še bolj slavni. Zakaj se bi sicer prijavli. Pa denar seveda. Js pa tud nimam nič proti, da vidim vsaj nekaj res kvalitetnega na SIT. Če jih ne bi blo tu, jih večina ljudi sploh ne bi poznala, kar je pa mal drgač od Nine Pušlar al pa Nuše Derenda, ki ju poznajo dejansko vsi.

Mja, ampak saj na splošno ljudje bolj poznajo pevce kot pa plesalce, ne? Poleg tega sem dobila občutek, da so se pri petju dejansko prijavili samo amaterji (tudi, če imajo kao ne vem koliko ur solo petja za sabo - niso uveljavljeni nikjer, niso bili po nobenih tekmovanjih, itd.), medtem ko je med plesalci in ostalimi kar nekaj takih, ki so bili po raznih tekmovanjih (ti Maestro, pa ona mala plesalka iz 1. dela, ona s psom, pa še kdo).

Se strinjam, da je lepo, da se pozornost usmeri še malo na plesalce in ne le na pevce, ampak tekmovanje potem ni ravno enako (amaterji vs. profesionalci).
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 27. Apr. 2010 23:15

Komaj zdaj sem videla nastop plesalcev Maestro in so res fenomenalni. :D
Sicer pa, če bo Slovenijo motilo, da so profesionalci, jih pač ne bomo izbrali za zmagovalce, ane? :P
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 28. Apr. 2010 20:04

sončk napisal/-a:A dej kurcat Luciennino izgovorjavo, medtem ko sm stoprocentna, da sama ne znaš pravilno govort angleščine, s tem da je angleščina ene 76x lažja od slovenščine. In tisto skropucalo od angleščine, ki jo večina Slovencev govori, se sliš native speakerjem še hujš od njene slovenščine nam. Sam tko :)

Se strinjam. Kako tipično slovensko, da je treba vse skritizirat. :roll: Drugje te vsi hvalijo, če govoriš tuj jezik, pri nas je pa treba vse zatret. Pa kaj, če ne govori 100% pravilno, meni je prav simpatična s to svojo izgovorjavo in tudi nikjer ne piše, da se sploh mora naučit Slovensko. Drugi so ji ponudilli to službo, najbrž je ni sama izsilila. Poleg tega govori popolnoma razumljivo in tudi njen glavni namen ni javni nastop v parlamentu, ampak kritika stvari, ki jih obvlada, torej glasbe.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 28. Apr. 2010 20:12

^^ Se strinjam s tabo. Ampak, kaj pa osebe, ki dejansko ne znajo angleškega jezika (precej starejši seveda), ker res precej govori v angleščini. Mene sicer ne moti, ampak malce neprijetno za nekatere (lahko bi vsaj podnapise dal :D).

Sicer pa v VB že poteka nova sezona Britain's Got Talent, če katero slučajno zanima. Sta že 2 dela, je pa tudi na vseh možnih torrentih seveda. Meni je precej bolj všeč kot naša verzija.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Apr. 2010 23:01

*mala* napisal/-a:^^ Se strinjam s tabo. Ampak, kaj pa osebe, ki dejansko ne znajo angleškega jezika (precej starejši seveda), ker res precej govori v angleščini. Mene sicer ne moti, ampak malce neprijetno za nekatere (lahko bi vsaj podnapise dal :D).

Ja tole glede njene angleščine se strinjam...za nas mlade pomoje ni problem, ampak kakšni starejši, ki ne razumejo...res bi lahko dal kake podnapise.
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 29. Apr. 2010 17:12

a se kje da slišat njeno muziko? bolj mi deluje kot ena prepevajoča misica, ki misli da je razpon glasu od c do e pevska sposobnost :roll:
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Apr. 2010 18:09

Tudi na Youtube so njeni posnetki ter na njeni spletni strani :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
janeva
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a janeva » 29. Apr. 2010 19:02

Pa kaj se tako zelo obremenjujete s to Luciene?
Ni nek presežek pevke, niti ni naka najslabša wanabe pevka. Tak da me nič ne moti. Njena izgovorjava mi je pa simpatična. :D

(+ moja starša, ki ne razumeta angleško čisto nič, se še nista pritoževala, da karkoli ne bi razumela oz. ju to ni tako zelo motilo)
Uporabniški avatar
Lilounix93
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Lilounix93 » 01. Maj. 2010 18:27

neki časa nazaj sm prebrala da naj bi bla luciene plačana za to da tko govori ker nej bi s tem bla podobna žirantki iz nemškega talenta.. :roll:
Uporabniški avatar
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mrs.lucy » 01. Maj. 2010 21:07

Mene tudi nič ne moti njena slovenščina. V bistvu je kar dobra, da zna vsaj tako govoriti, ker slovenščina ne spada ravno med najlažje jezike. Včasih je prav posrečena, ko ne najde kakšne besede. :)

Moja favoritka pa je Maja Keuc- res fenomenalen vokal! :) :respekt:
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 02. Maj. 2010 11:23

Danes je prva polfinalna oddaja. Katerega od teh desetih ki danes nastopajo bi rade videle v finalu? :)
Jst grem gledat v živo na pop tv ;)
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 02. Maj. 2010 14:14

men je pa tamala lina tok fletna, in tut glas ima zlo močan, tko da moji glasovi bodo šli njej :)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Maj. 2010 14:20

inaa napisal/-a:a se kje da slišat njeno muziko? bolj mi deluje kot ena prepevajoča misica, ki misli da je razpon glasu od c do e pevska sposobnost :roll:

Ti pa sodiš o nekom še preden veš kaj dela, ane? Če bi malce poguglala, bi pa itak sama videla, kakšno glasbo dela. In ona je super pianistka ter vokalistka. :wink:
Uporabniški avatar
Fay
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Fay » 02. Maj. 2010 19:07

Evo prva polfinalna oddaja se je začela :D Spremlja katera?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Maj. 2010 19:54

Ja, na pol. Pa zakaj so po vsakem nastopu reklame? :roll:

Drgač so mi pa zaenkrat vsi kr neki. Pa, a zna žirija kej skritizirat? Kritiki pa taki...

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]