Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ojej jaz sem pa samo čakala, da utihne, ker je bil totalno annoying in niti malo smešen (pa mam sicer rada otroke, a me ne navduši vsak, ki ima malo obširnejši dar govora).
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Tamala_mrha napisal/-a:Ojej jaz sem pa samo čakala, da utihne, ker je bil totalno annoying in niti malo smešen (pa mam sicer rada otroke, a me ne navduši vsak, ki ima malo obširnejši dar govora).
Enako
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
janeva - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 9. 2009
*mala* napisal/-a:I like him more "Žal" je zaročen in prov simpatično zaljubljen .
Awwwwwwwww
Me too!
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:39, skupaj popravljeno 1 krat.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
sirova štručka napisal/-a:Ona mala Lina je bla dobra, pa mene na Connie Talbot spominja.
Ja, ona je res zakon. Tak glas... nekaj nepopisnega. Pa še težko pesem si je zbrala, v angleščini. Neverjetno. Jaz sem se jokala zraven
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mene pa je včeraj prepričal samo par (fant s kitaro, punca je pa pela). Ona je imela tako čist in lep glas, da bi jo še kar poslušala naprej. Vsi ostali, ki so tako tako, imajo zgolj posluh, ne pa tudi izpiljenega glasu, kar pa zanjo lahko rečemo da ga ima.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov