Slovenija ima talent
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
nanamiša napisal/-a:12letna puža, ki je plesala
Jup, tale je bila super.
O raznih pevskih 'talentih' pa sploh ne bi, ker od vseh, ki sem jih videla, niti eden ni imel več kot samo lep glas in malo posluha. Še najboljša je bila ona, ki je pela Poletno noč, vsi ostali pa jao
Every rose has its thorn
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
pogledal sem pet sekund pa me je minlo. Čakarmiš misli, da je Simon Cowell... Bruh!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
*SunFlower* napisal/-a:nanamiša napisal/-a:12letna puža, ki je plesala
Jup, tale je bila super.
O raznih pevskih 'talentih' pa sploh ne bi, ker od vseh, ki sem jih videla, niti eden ni imel več kot samo lep glas in malo posluha. Še najboljša je bila ona, ki je pela Poletno noč, vsi ostali pa jao
Poletna noč je bla tut moja favoritka.. drugač pa ja.. nesmejo prehitr dat prestrogih kriterijev, drgač bi blo prehitr konc.. služt je pa treba na glasovanju itd.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
piškotek* napisal/-a:ne morem pa pozabit zadnjega tekmovalca, ki ima pri 22 letih toliko otrok.
Ko sem to slišala, sem prvo pomislila, da je Rom..no in se je izkazalo, da je res Pa verjemte, da ni vse tko lepo kot je blo prikazano, prou po ameriško, ne verjamem, da se majo tko fajn, pomojem jih je sama revščina, je blo že za prebrat, da živijo od socialne pomoči.. Nisi car, če maš 7 otrok, car si, če jih znaš sam preživet!
Sem pa opazla, da vedno, ko nastopa kašen tak, malo bolj..hkm..poženščen tip, oba Brankota po hitrem postopku stisneta gumb
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
^^podpis
In razlog, da je mlad in da naj eno leto počaka?Čakaj malo...tista natrenirana plesalka (12) in današnja pevka (12) pa nista premlada?Res ful fajn, da se je publika zavzela zanj in da je šel naprej....mali je reees dober
In razlog, da je mlad in da naj eno leto počaka?Čakaj malo...tista natrenirana plesalka (12) in današnja pevka (12) pa nista premlada?Res ful fajn, da se je publika zavzela zanj in da je šel naprej....mali je reees dober
The world is as you are.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
Malo se mi je grdo zdelo od žirije (moškega dela), da sta zavrnila benjamina, češ da tle zbirajo ljudi ki jih vidijo v finalu!
Zakaj za vraga sta rekla "ja" tistemu staremu ki je privlekel na oder sintisajzer se delu da igra in na koncu brez posluha šraju v mikrofon
Danes sta se mi res zasrala!
Vednar je glavno da je mali benjamine prišel naprej ker si je res zaslužil!
Zakaj za vraga sta rekla "ja" tistemu staremu ki je privlekel na oder sintisajzer se delu da igra in na koncu brez posluha šraju v mikrofon
Danes sta se mi res zasrala!
Vednar je glavno da je mali benjamine prišel naprej ker si je res zaslužil!
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
Tist na sintiču tut men ni bil jasn zakaj je šel naprej.. tut un reper mi ni bil najbl jasn.. ampak ok =D
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov