skrivnostni otok

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
x_nika_x
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 5. 2005
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a x_nika_x » 30. Mar. 2006 18:10

Oki tnx :bussi:
Komičakam! :)
Če jočeš, ker je iz tvojega življenja izginilo sonce, ti solze preprečujejo, da bi videl zvezde...
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 30. Mar. 2006 20:18

a 17 del je že? jz sm gledala na torentzu pa ga še ni :(. ma sej bo pršu čez vikend, jutr že mogoče.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 30. Mar. 2006 23:20

Je že. Js sm ga že pogledala. Ful zanimiw! Kr mal scary! :eek:
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 10. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ushergirl » 30. Mar. 2006 23:21

pr men si to brat dol downloada pol pa mi nikol ne pusti gledat :evil:
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 31. Mar. 2006 19:00

če je pa scary pol pa :(. nazadne k je blo men scary je bil un del, k je Lock sanju glede tistga malega letala, k je pol Boon umrl. pol sm mela pa še more celo noč zard tistga(kao un ves krvav).ah, preveč lost-a.

Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 05. Apr. 2006 10:36

jz sm si glih včeri pogledla še 17 del. zelo zanimivo. samopažam, da majo ful napak. a ste tud vi ktero opazl?
prva: ko so pokopavali ethana je on dihal
druga: kako je mogoče, da je srednji del letala na obali, zadnji del na drugi strani obale, prvi del pa v džungli?
tretji: iz 17 dela 2 sezone. kolkr sm jz ugotovila Locke k je shodu še vedno ne čuti nog, tak ko jih ni čutu k se mu je v enem delu nekaj zapičlo v nogo. kako za vraga ga zdej v 17 delu boli ko so mu vrata padla na nogo???

Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 06. Apr. 2006 17:07

amyZ napisal/-a:jz sm si glih včeri pogledla še 17 del. zelo zanimivo. samopažam, da majo ful napak. a ste tud vi ktero opazl?
prva: ko so pokopavali ethana je on dihal
druga: kako je mogoče, da je srednji del letala na obali, zadnji del na drugi strani obale, prvi del pa v džungli?
tretji: iz 17 dela 2 sezone. kolkr sm jz ugotovila Locke k je shodu še vedno ne čuti nog, tak ko jih ni čutu k se mu je v enem delu nekaj zapičlo v nogo. kako za vraga ga zdej v 17 delu boli ko so mu vrata padla na nogo???

Kr se tiče dihanja se dogaja v velikih filmih da kej takega opaziš...pač je težko med igranjem mrtvega ne dihat, kr lohk res med mrtvimi pristaneš... :D

Letalo lahko, če se je v zraku prelomilo, nese (dele) več kilometrov narazen tako da povsem mogoče.

Kar se tiče Locka: on nog ni čutil preden je prišel na otok in v tistem delu, ko je šel k strmoglavljenem letalu, drugače pa je na otoku shodil in njegove noge normalno funkcionirajo. Mislim da je nekoč nekaj pojasnjeval kakor da mu otok pomaga...al neki takega. Tko da itak da ga je bolelo.
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 07. Apr. 2006 11:01

Pogledal 18. del? Ta mi pa ni bil neki zanimiw. Je bil 17. bolši!
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 07. Apr. 2006 16:17

Ewchk napisal/-a:Pogledal 18. del? Ta mi pa ni bil neki zanimiw. Je bil 17. bolši!

Men je biu pa glih 18 del dober...sm kr mal not padla spet :D
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 07. Apr. 2006 18:48

ja no, sam kako potem Locke samo takrat ni čutil nog, zdej pa jih? sej je meu takrat tud neki zapičen v nogo.
ja vem da se napake dogajajo tud v velikih filmih, sam opozorila sem da jih je tuki kr neki.
ja letalo bi blo pa možno, da je tko razmetano, sam jz še vedno ne razumem čist. sam dvomim dab naredl tko veliko napako.

Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 08. Apr. 2006 15:59

Ne oni si res ne bi prvoščl takih napak... Velik o otoku še nismo zvedl, tko da počakmo pa bo... mogoče tut to kaj se je Locku dejansko zgodil da je bil invalid, ker tega še niso pokazal. Mogoče v 4 sezoni :lol:
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 09. Apr. 2006 16:32

amyZ napisal/-a:ja no, sam kako potem Locke samo takrat ni čutil nog, zdej pa jih? sej je meu takrat tud neki zapičen v nogo.
ja vem da se napake dogajajo tud v velikih filmih, sam opozorila sem da jih je tuki kr neki.
ja letalo bi blo pa možno, da je tko razmetano, sam jz še vedno ne razumem čist. sam dvomim dab naredl tko veliko napako.

Joj ej fora otoka je to, da se dogajajo čudne stvari, katere pojasnila bomo zvedli na koncu vsega. In med temi so tudi to, da je Lock kar naenkrat shodil in da takrat ni čutil nog. Mogoče ti vidiš to kot napake sam to je vse tko narjeno, da ti da mislit, da se sprašuješ zakaj to.

Mogoče boljš da ne gledaš nadaljevanko če nisi dojela bistva. :wink:
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 09. Apr. 2006 16:36

Ja jst sm tut tak filing dobila, da za vsako kao napako bomo dobil pol pojasnilo tko, da se niti ne obremenjujem s tem :wink:
Jst to pogledam zato k rada gledam in ne zato, da se bol še en teden sprašujem kako, zakaj, kdaj,..... :D
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 12. Apr. 2006 12:18

jz ne govorim o takih napakah! dojela sem bistvo, brez skrbi. te čudne stvari k se dogajajo se bojo itak razjasnile.
sam ne vem kaj bojo razjasnjeval, če se na kameri vidi: dihanje kao mrtvega človeka(z zdejšnjo tehnologijo tega neb smel bit), potem se baje vid tud mikrofon k gre mimo.
a to bo tudi razjasnjen? mislm da ne. takšne napakice jz mislm.
glede Locka pa: enkrat čut noge, drugič ne. dobr vem da vpliva otok, da je shodu, sam enkrat čut ko ma neki zapičen v nogo, drugič ne. to mi ni jasno.
sej mende pa lahko povem svoje mnenje pa opažanja a ne?

drgač pa: a bo dans 19 del, al šele nasledn tedn?

Uporabniški avatar
Ljubljančanka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 12. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ljubljančanka » 12. Apr. 2006 19:22

No sej če si gledala 18. del potem ti je lahko skoraj jasno zakaj te "napake",ni pa vseeno rečeno,da je res tako kot zdaj malo namigujejo. Govorim o unem ta debelem in o novi možnosti razpleta zgodbe.
Da pa Lock enkrat čuti noge enkrat ne,kakor se jaz spomnim,jih je čutil potem ko je shodil,je pa res da je to že precej nazaj in da prav do podrobnosti ne vem. Lahko, da imaš prav.
In če je to z napakami vse res,potem je pa skoraj siguren ta razplet,ki so ga zdaj ponudili,čeprav meni nebi bil najbolj všeč.

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov