skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
3 tedne kasneje in še vedno ne verjamem
V bistvu je vsaka sezona zgodba zase, ki jo potem kar nekako pozabijo, mi naj se pa je*emo.
Celo prvo sezono so bluzili po otoku. Taka Robinzon Crusoe scena, samo da je bilo še par nenavadnih elementov (črni dim, polarni medvedi v džungli,..). Potem je sledila cela štorija z Benom Linusom in njegovimi ljudmi, Jack, Kate in Sawyer so celo 3. sezono čepeli v tistih kletkah.
In spet se je vse obrnilo okrog, so padli v 70-ta, Dharma Iniciative, potujemo skozi čas,...
Zdaj se pa ukvarjamo z nekimi bibličnimi zadevami, MIB vs. Jacob, good vs. evil,...
Mene pa še vedno zanima, zakaj so bili ravno ti ljudje "izbrani", zakaj so jih 3 mesece pustili lutat okrog, zakaj so jih zaprli v medvedje kletke, kdo so bili ljudje v templju (verjetno ne Dharma, ker so mrtvi, niti Benovi othersi, ki so par let prej živeli zelo civilizirano, ti v templju so bili pa na stopnji izpred več stoletij).
Sori, ampak meni se "MIB je zlo, treba ga je zadržat na otoku" niti slučajno ne zdi dovolj dobro pojasnilo vsega, kar so napletli v 6ih sezonah.
V bistvu je vsaka sezona zgodba zase, ki jo potem kar nekako pozabijo, mi naj se pa je*emo.
Celo prvo sezono so bluzili po otoku. Taka Robinzon Crusoe scena, samo da je bilo še par nenavadnih elementov (črni dim, polarni medvedi v džungli,..). Potem je sledila cela štorija z Benom Linusom in njegovimi ljudmi, Jack, Kate in Sawyer so celo 3. sezono čepeli v tistih kletkah.
In spet se je vse obrnilo okrog, so padli v 70-ta, Dharma Iniciative, potujemo skozi čas,...
Zdaj se pa ukvarjamo z nekimi bibličnimi zadevami, MIB vs. Jacob, good vs. evil,...
Mene pa še vedno zanima, zakaj so bili ravno ti ljudje "izbrani", zakaj so jih 3 mesece pustili lutat okrog, zakaj so jih zaprli v medvedje kletke, kdo so bili ljudje v templju (verjetno ne Dharma, ker so mrtvi, niti Benovi othersi, ki so par let prej živeli zelo civilizirano, ti v templju so bili pa na stopnji izpred več stoletij).
Sori, ampak meni se "MIB je zlo, treba ga je zadržat na otoku" niti slučajno ne zdi dovolj dobro pojasnilo vsega, kar so napletli v 6ih sezonah.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
FreakChiq napisal/-a: Katera igra je to? Time will tell...
Backgammon
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
OMG, kter napet del! Sam madona kakšno sranje so nardil! Najbolj možen žalosten konec za Sun in Jina Sem jokala kot takrat ko je Charlie umrl. Najbolj se mi pa smili Jack, ki je Sun obljubil da jo bo spravil z otoka, pa mu ni uspelo Tak sem jezna, da bi najraj nehala gledat teh par epizod pred koncem. No, ne dobesedno, sam res sem jezna
Use your head and follow your heart.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
pa kaj ste vsi nestrpni? vas so ze kdaj pisci Losta pustli na cedilu? Mene se niti enkrat niso! Vse so obrazlozli in to na zelo dober nacin pa tud zdaj, ko sta sun in Jin umrla je lahko to za nekaj dobro.
Zaj ne vem, ce sem ze napiso to ampak prebral sem intervju s tem, ki igra Jina in je povedal, da je finale tako dober, da ko je prebral scenarij se je mogo od soka vsest in nekaj minut ni priso k sebi...
Naslednji del je osredotocen na Jacoba in MiB-a in preprican sem, da bodo odgovorili na vsa najvecja in najbol skrita vprasanja v zvezi z skrivnostjo otoka, potem predzadnji del je naslov What they died for, ki bo verjetno nekak build up za finale... potem pa se finale, ki bo verjetno event desetletja na televiziji in sploh ne morem povedat kak se ze veselim.
sicer pa tisti, ki hocete nehat... Make my day!
Zaj ne vem, ce sem ze napiso to ampak prebral sem intervju s tem, ki igra Jina in je povedal, da je finale tako dober, da ko je prebral scenarij se je mogo od soka vsest in nekaj minut ni priso k sebi...
Naslednji del je osredotocen na Jacoba in MiB-a in preprican sem, da bodo odgovorili na vsa najvecja in najbol skrita vprasanja v zvezi z skrivnostjo otoka, potem predzadnji del je naslov What they died for, ki bo verjetno nekak build up za finale... potem pa se finale, ki bo verjetno event desetletja na televiziji in sploh ne morem povedat kak se ze veselim.
sicer pa tisti, ki hocete nehat... Make my day!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
What?? Samo hocem vam obrazlozit malo stvari o lostu glede na to, da na njega ne gledate kot izjemni fani (kar jaz sem ) Zakaj sem pa zato nestrpen?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
OK, mogoče sem mal narobe razumela tvoj post, ampak če si napisal tko sovražno proti nam, ki smo malo razočarani Jst sem pač res ful žalostna da sta S&J umrla. Kar se pa odgovorov na številna vprašanja tiče, pa smo tko vidl, da so nam na nekatera že odgovoril, tak da jst še nisem izgubila upanja, da nam bodo tudi na ostala. Pa tud jst nisem dobesedno mislila, da bom nehala gledat (itak da ne bom ), pa tud če bi, ne vem kaj bi imel ti od tega, da bi ti polepšala dan
Use your head and follow your heart.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Eh sj pa nveste sploh katera realnost je prava, mogoče pa nista umrla..
It was forever..but it didnt last long..
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
Tak je, ne... eni kot kaže nea gledajo ta LOST, ki ga jaz spremljam že 5 let, ker drugače si ne znam razlagat, od kot mnenje, da vsaka sezona stoji zase. V mojem Lostu vlečejo rdečo nit že iz prve sezone ven. Ravno to je eden izmed glavnih razlogov, zakaj sem jaz taki hardcore fan. Nobeni drugi seriji ni in še dolgo ne bo uspelo konstnatno nizat ter prepletat zgodbo za zgodbo in zraven tega ne zait v kompletno bizarne vode. Dobro, ne rečem, tudi oni ga včasih mimo pihnejo (like celi Nikki & Paulo fiasko), pa tudi oni včasih sfalijo z epizodami (Fire + Water, What Kate Does, Dave), but hell bolj kompleksne in sophisticated zgodbe še nisem jemala -- AND I LOVE IT!
Zato tud ne razumem, zakaj si mnenja, da so z religioznim stuffom, good vs. evil, black vs. white, MiB (black) vs. Jacob (white), faith vs. free will, ..., komaj zdaj začeli. Mogoče v tvojem Lostu tega ni blo ( ), ampak jaz se še zdaj spomnim scene iz prve sezone, ko Locke razlaga Waltu backgammon....
"Two players. Two sides. One is light … one is dark."
Dobro, pustimo zdaj to... Vsak pač ma svoje mnenje.
Grem ti rajši probat odgovorit na tvoja vprašanja hehe.
Mene pa še vedno zanima, zakaj so bili ravno ti ljudje "izbrani?"
Ker so potencialni kandidati, ki bi lahko zamenjali Jacoba. Why? Because they are good people. Ampak se si sama vidla, tudi če si potencialni kandidat, še ne pomeni, da si dejansko kandidat. Važne so tvoje odločitve, ki jih delaš na otoku. V kaj verjameš oz. v kaj začneš verjeti. Spomni se kaj je MiB reko v finalu 5. sezone in kaj je Jacob reko Richardu v Ab Aeterno. Poglej si Jacka, kak daleč je prišo. Sure, rabo je dolgo, but he got there.
Zakaj so jih 3 mesece pustili lutat okrog?
Odgovorjeno v zgornjem odgovoru (od "Važne so tvoje..." dalje).
Plus, takrat je bil Jacob še živ.
Zakaj so jih zaprli v medvedje kletke?
Ni masivna kletka najboljši način kak folk obdržat neki, da ne pobegne?
Ali hočeš vedet, zakaj so ugrabli Jacka, Kate in Sawyerja? Ker na to smo dobili že ful dolgo nazaj odg. Ben je rabo Jacka, da ga je operiral. Ampak ker je vedo, da ga drugače kot s Katino pomočjo ne bo tak daleč spravo, je dal ugrabit še Kate. Da je Kate dobo tak daleč, kot je hoto, pa je rabo Sawyerja. Ne vem, mogoče se še nisi zavzela, ampak zelo dosti krat se da opazit (sploh pri Benu), da se folk mora prostovoljno in zavestno za nekaj odločit. Ne gre jih kr tak prisilit v nekaj.
BTW, samo 6 epizod so jih meli zaprte v kletke.
Kdo so bili ljudje v templju?
Drugi, kdo pa te?
Je pa res, da so bli ti bolj pomembni, kot oni kaj so živeli v Othersville. So, dunno, call them Jacob's Others? Hehe. Jacob tud živi God knows how long on this island, pa je tud prebival v uti, potem pa v nogi od kipa.
Sicer pa vsi, ki še zmeraj tolko dvomite...
Počakite na sredo. This episode will BLOW YOUR MIND!
----
@Vse, ki se vam zdi, da je postal LOST kar nekaj...
Nehajte gledat serijo, tak kak gledate vse ostale -- 45min se posvetit delu potem pa zaključit s tem. Vsedite se še za pol ure pred kompa in idite malo po forumih brat. Idite na lostpedijo. Preberite par recapov in teorij. And only then the full force of LOST will hit you in the face.
Like the fact, da so se na obali (in kot edini [glavni] preživeli letalske nesreče [minus Claire, ki pa je itak crazy]) znašli točno tiste 4 osebe, ki so jih Drugi ugrabli na koncu 2. sezone. I mean, how awesome is that?
Jap, jap...Little details like that make LOST so frickin' gooood.
Zato tud ne razumem, zakaj si mnenja, da so z religioznim stuffom, good vs. evil, black vs. white, MiB (black) vs. Jacob (white), faith vs. free will, ..., komaj zdaj začeli. Mogoče v tvojem Lostu tega ni blo ( ), ampak jaz se še zdaj spomnim scene iz prve sezone, ko Locke razlaga Waltu backgammon....
"Two players. Two sides. One is light … one is dark."
Dobro, pustimo zdaj to... Vsak pač ma svoje mnenje.
Grem ti rajši probat odgovorit na tvoja vprašanja hehe.
Ker so potencialni kandidati, ki bi lahko zamenjali Jacoba. Why? Because they are good people. Ampak se si sama vidla, tudi če si potencialni kandidat, še ne pomeni, da si dejansko kandidat. Važne so tvoje odločitve, ki jih delaš na otoku. V kaj verjameš oz. v kaj začneš verjeti. Spomni se kaj je MiB reko v finalu 5. sezone in kaj je Jacob reko Richardu v Ab Aeterno. Poglej si Jacka, kak daleč je prišo. Sure, rabo je dolgo, but he got there.
Zakaj so jih 3 mesece pustili lutat okrog?
Odgovorjeno v zgornjem odgovoru (od "Važne so tvoje..." dalje).
Plus, takrat je bil Jacob še živ.
Ali hočeš vedet, zakaj so ugrabli Jacka, Kate in Sawyerja? Ker na to smo dobili že ful dolgo nazaj odg. Ben je rabo Jacka, da ga je operiral. Ampak ker je vedo, da ga drugače kot s Katino pomočjo ne bo tak daleč spravo, je dal ugrabit še Kate. Da je Kate dobo tak daleč, kot je hoto, pa je rabo Sawyerja. Ne vem, mogoče se še nisi zavzela, ampak zelo dosti krat se da opazit (sploh pri Benu), da se folk mora prostovoljno in zavestno za nekaj odločit. Ne gre jih kr tak prisilit v nekaj.
Kdo so bili ljudje v templju?
Drugi, kdo pa te?
Je pa res, da so bli ti bolj pomembni, kot oni kaj so živeli v Othersville. So, dunno, call them Jacob's Others? Hehe. Jacob tud živi God knows how long on this island, pa je tud prebival v uti, potem pa v nogi od kipa.
Sicer pa vsi, ki še zmeraj tolko dvomite...
Počakite na sredo. This episode will BLOW YOUR MIND!
----
@Vse, ki se vam zdi, da je postal LOST kar nekaj...
Nehajte gledat serijo, tak kak gledate vse ostale -- 45min se posvetit delu potem pa zaključit s tem. Vsedite se še za pol ure pred kompa in idite malo po forumih brat. Idite na lostpedijo. Preberite par recapov in teorij. And only then the full force of LOST will hit you in the face.
Like the fact, da so se na obali (in kot edini [glavni] preživeli letalske nesreče [minus Claire, ki pa je itak crazy]) znašli točno tiste 4 osebe, ki so jih Drugi ugrabli na koncu 2. sezone. I mean, how awesome is that?
.: Living is easy with eyes closed :.
-
jullia_ - Cosmopsiho
FreakChiq napisal/-a:
Ja ja, kul. A to so edini good people na svetu? Dva Korejca, en Iračan, Avstralka, par Amerov,... To sprašujem. Po kakšnem ključu so ravno njih izbrali.
FreakChiq napisal/-a:
FreakChiq napisal/-a:Like the fact, da so se na obali (in kot edini [glavni] preživeli letalske nesreče [minus Claire, ki pa je itak crazy]) znašli točno tiste 4 osebe, ki so jih Drugi ugrabli na koncu 2. sezone. I mean, how awesome is that?
Aha. Torej točno ti trije (Jack, Kate in Sawyer) niso bili odpeljani k Othersom zgolj zaradi tiste operacije. Verjetno ni naključje, da so zdaj isti trije na obali.
FreakChiq napisal/-a:Kdo so bili ljudje v templju?
Drugi, kdo pa te?
A se ti malo norca delaš iz mene? Othersi so v 70ih živeli v šumi pod vodstvom Richarda. Po Dharma masakru so se preselili v njihovo vas. Zdaj, 30 let kasneje, pa spet živijo v templju na nek srednjeveški način, vodi jih pa Dogen, ki je očitno nekakšen guru, čeprav ga prej nikoli ni bilo videti.
A bi mi lahko potem mogoče nekdo vsaj povedal, zakaj so se iz udobnih kučic preselili nazaj v vlažen tempelj brez elektrike in tekoče vode? Pa ne rečt, da zaradi Smokeya, ker je bila Dharma vas zaščitena pred njim s tisto elektro-magnetsko ograjo.
Saj se strinjam. So detajli, ki te presunejo. Ampak, če pa pogledaš prek tega, da je Locke že v prvi sezoni backgammon igral in da je vedno, ko Widmore pride na otok, nekje C4 nastavljen, je pa the big picture zaenkrat še zelo nejasna. Za nas, ki nam odgovori tipa MIB je zlo, mora ostat na otoku in Kandidati so dobri ljudje, ki bodo mogoče nadomestili Jacoba, ne zadoščajo.
Zakaj ravno oni?
Zakaj je Walt lahko zapustil Otok?
Kaj je s tistimi Dharma paketi, ki so padali z neba?
Ena aktualna z lost.com (ja, nisi ti edina, ki še kaj prebere za zraven): Kaj je bilo s tisto Locokovo vizijo, to ni isti ATL, ki ga gledamo zdaj? Kdo se je takrat pokazal v Boonovi obliki? Kaj je takrat pokazal Locku? Sanje? Prihodnost? Nek drug ATL? Ali je tudi Sun takrat, ko je izgubila dar govora, imela kakšno podobno izkušnjo? Zakaj ne, v čem je potem smisel njenega molka? (Razen popestritve epizode s čečkanjem po blokcu)
-
FreakChiq - Kofetarica
jullia_ napisal/-a:Ja ja, kul. A to so edini good people na svetu? Dva Korejca, en Iračan, Avstralka, par Amerov,... To sprašujem. Po kakšnem ključu so ravno njih izbrali.
360 kandidatov je blo napisano v svetilniku. Zakaj bi naj bli ti edini? Edini so, ki so ostali. Vse ostale pa ali je MiB ubil, ali pa so zapadli v "They all come, fight, destroy..." pattern oz. so delali napačne odločitve. Z letalsko nesrečo oz. Kahano se je pa novi prihod knadidatov na otok tud končal.
jullia_ napisal/-a:Aha. Torej točno ti trije (Jack, Kate in Sawyer) niso bili odpeljani k Othersom zgolj zaradi tiste operacije. Verjetno ni naključje, da so zdaj isti trije na obali.
Itak da so jih zato ugrabli.
Ampak vseeno pa verjamem, da to ni naklučje. Tak kak ni naklučje, da je Widmore že v 4. sezoni hoto kandidate spravit na en kup in jih v luft spustit. Tak kak ni naklučje, da je Widmore držal Kate pištolo na glavo, v 3. sezoni pa je bil Sawyer v skoraj identični sceni. Cela 6. sezona je polna takih "ne naklučij." That's all I was saying.
jullia_ napisal/-a:A se ti malo norca delaš iz mene? Othersi so v 70ih živeli v šumi pod vodstvom Richarda. Po Dharma masakru so se preselili v njihovo vas. Zdaj, 30 let kasneje, pa spet živijo v templju na nek srednjeveški način, vodi jih pa Dogen, ki je očitno nekakšen guru, čeprav ga prej nikoli ni bilo videti.
A bi mi lahko potem mogoče nekdo vsaj povedal, zakaj so se iz udobnih kučic preselili nazaj v vlažen tempelj brez elektrike in tekoče vode? Pa ne rečt, da zaradi Smokeya, ker je bila Dharma vas zaščitena pred njim s tisto elektro-magnetsko ograjo.
Zakaj bi se pa norca delala?
Pa zakaj bi se naj selili sem in tja? Samo Benovi so šli tja, ko ni blo več varno na otoku. Ti Drugi so že lep čas v Templju. Že te so bli, ko je Richard Bena tja odneso. Se pa te ni prvič, ko bi naleteli na več "vrst" Drugih. Maš Richardove Druge iz leta 1954. Maš Widmorjeve in Eloisine Druge iz 70'. Pol so prišli Benovi drugi, ki so bli mešanca Drugih in Dharmovcev + uvožen folk (Juliet in drugi).
Važno je samo to, da so vsi Drugi in vsi so služli Jacobu.
jullia_ napisal/-a:Kaj je bilo s tisto Locokovo vizijo, to ni isti ATL, ki ga gledamo zdaj? Kdo se je takrat pokazal v Boonovi obliki? Kaj je takrat pokazal Locku? Sanje? Prihodnost? Nek drug ATL?
To misliš tisto, ko sta bla na letališču?
Zakaj bi pa naj bil to kaki ALT? Jaz sem to odštemplala za vizijo.
Those visions often provide tests, and those tests are right along the axis of what is most important for the character." -- Carlton Cuse, DVD commentary for "The Man Behind the Curtain".
In Boone oz. otok, ga je v tem primeru poslal po Eka.
jullia_ napisal/-a:Ali je tudi Sun takrat, ko je izgubila dar govora, imela kakšno podobno izkušnjo? Zakaj ne, v čem je potem smisel njenega molka? (Razen popestritve epizode s čečkanjem po blokcu)
Za Sun pa bi rekla, da je šlo za ALT oz. da zaradi tega, ker v ALT ne zna angleško in je pri udarcu v glavo prišlo do God knows what, pol več ni znala govorit, razumela je pa vse.
Do finala sta še 2 epizodi, zadnji del bo pa dolgi kar 2 uri in pol... Marsikero vprašanje še ti lahko odgovorijo v 4 urah in pol (vključno z reklamami ). Šele potem, ko bo pa res konec, pa se lahko začnemo bunit, če na kaj takega ne bomo dobili odgovor.
-
jullia_ - Cosmopsiho
FreakChiq napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Ja ja, kul. A to so edini good people na svetu? Dva Korejca, en Iračan, Avstralka, par Amerov,... To sprašujem. Po kakšnem ključu so ravno njih izbrali.
360 kandidatov je blo napisano v svetilniku. Zakaj bi naj bli ti edini? Edini so, ki so ostali. Vse ostale pa ali je MiB ubil, ali pa so zapadli v "They all come, fight, destroy..." pattern oz. so delali napačne odločitve. Z letalsko nesrečo oz. Kahano se je pa novi prihod knadidatov na otok tud končal.
A torej je na svetu 360 dobrih ljudi? In med njimi nobenega Kitajca
FreakChiq napisal/-a: ... Cela 6. sezona je polna takih "ne naklučij." That's all I was saying.
Jaz pa to, da taka mala naključja ali "naključja" meni ne odtehtajo nad pomankljivo razlago glavne zgodbe.
FreakChiq napisal/-a:Važno je samo to, da so vsi Drugi in vsi so služli Jacobu.
A vidiš, meni ne. Ni mi dovolj, da nekdo reče, da so to Othersi, pa bom pomirjeno gledala naprej. Ti Othersi v templju izgledajo čisto necivilizirani. Par let nazaj (3, če se ne motim) so pa na otoku živeli Benovi Othersi, ki so imeli podmornico, vokitokije,... Kako je to možno? A so to isti ljudje, ki so iz nekega razloga morali pobegnit v džunglo? Ali je to neko čisto drugo pleme? V tem primeru, kako da se ti ljudje niso srečevali med seboj? Če so se, ali so bili sovražniki ali prijatelji?
Vse to me zanima, odgovor, da so to pač Drugi, ki služijo Jacobu, mi ne zadošča. In to me moti pri tej seriji, preskakujejo, ves čas je polno nekih novih odkritij in, ker si tako fasciniran, da končno veš, zakaj so imeli polarne medvede, te sploh ne moti, da niti približno ni jasna Waltova zgodba, na kateri je bil poudarek v prvi sezoni, zdaj se pa sploh nihče več ne spomni, da so se zaradi poba ptiči zaletavali v šipe.
-
FreakChiq - Kofetarica
Kaj lahko iz tega sklepamo?
Kitajci so evil
...360 dobrih ljudi, vrednih Jacobovega stolčka, da. No dobro, mogoče jih je blo več, ampak samo 360 imen paše gor na oni "kompas" v svetilniku.
Nimam pojma zakaj ste si eni zadali misijo vsak odgovor razstavit na prafaktorje in pri tem bit tak pikolovski. Ne vem, mogoče gledam skozi hardcore fan očala, samo meni se zdi, da čisto za brezveze pretiravate z milijoni nepotrebnih podvprašanj. Če bi bla pissed, ker ne veš in kot zgleda nikoli ne boš zvedla kaj je z Waltom, bi te razumela. Hell, I'm pissed too. Samo kaj se tiče kandidatov in drugih stvari ne vem če lahko dobiš lepši/zadovoljivejši odgovor.
Dokler niso pobili vsakega Dharmovca, ki ni stopo na njihovo stran, so vsi Drugi delovali necivilizirano. Živeli so v šotorih in v Templju. Meli so raztrgane cote gor. Bli so umazani. Potem pa so se tisti iz šotorov preselili v Dharmaville (kasneje Othersville), kjer je Dharma pustila zadi cote, puške, podmornico, vokitokije, računalnike, štrom, opremljene bajte, pralne stroje ... In s tem so pač ti postali bolj napredni. Ampak še zmeraj pa so po jungli okrog skakali v raztrganih cotah, fake bradah, ... samo zato, da bi ohranli to iluzijo in s tem zavajali vsakega, ki bi ga srečali. Kar je tud pomagalo. Še mi gledalci smo dobli filing, da so Drugi najmajn kanibali, ki vsako polno luno plešejo v krogu pred nekim spomenikom
In pol walda da so Drugi v Templju še zmeraj tak gor oblečeni. Kak bi te zgledalo, če bi v taki stari zgradbi nekdo po internetu surfal?
Glej, nune recimo... One se tud odpovejo vsakemu luksuzu/napredku in hodijo v starih samostanih in v strange cotah cele dneve okrog samo za to da služijo bogu. Drugi iz Templja niso nič kaj drugačni.
Kitajci so evil
...360 dobrih ljudi, vrednih Jacobovega stolčka, da. No dobro, mogoče jih je blo več, ampak samo 360 imen paše gor na oni "kompas" v svetilniku.
Nimam pojma zakaj ste si eni zadali misijo vsak odgovor razstavit na prafaktorje in pri tem bit tak pikolovski. Ne vem, mogoče gledam skozi hardcore fan očala, samo meni se zdi, da čisto za brezveze pretiravate z milijoni nepotrebnih podvprašanj. Če bi bla pissed, ker ne veš in kot zgleda nikoli ne boš zvedla kaj je z Waltom, bi te razumela. Hell, I'm pissed too. Samo kaj se tiče kandidatov in drugih stvari ne vem če lahko dobiš lepši/zadovoljivejši odgovor.
Dokler niso pobili vsakega Dharmovca, ki ni stopo na njihovo stran, so vsi Drugi delovali necivilizirano. Živeli so v šotorih in v Templju. Meli so raztrgane cote gor. Bli so umazani. Potem pa so se tisti iz šotorov preselili v Dharmaville (kasneje Othersville), kjer je Dharma pustila zadi cote, puške, podmornico, vokitokije, računalnike, štrom, opremljene bajte, pralne stroje ... In s tem so pač ti postali bolj napredni. Ampak še zmeraj pa so po jungli okrog skakali v raztrganih cotah, fake bradah, ... samo zato, da bi ohranli to iluzijo in s tem zavajali vsakega, ki bi ga srečali. Kar je tud pomagalo. Še mi gledalci smo dobli filing, da so Drugi najmajn kanibali, ki vsako polno luno plešejo v krogu pred nekim spomenikom
In pol walda da so Drugi v Templju še zmeraj tak gor oblečeni. Kak bi te zgledalo, če bi v taki stari zgradbi nekdo po internetu surfal?
Glej, nune recimo... One se tud odpovejo vsakemu luksuzu/napredku in hodijo v starih samostanih in v strange cotah cele dneve okrog samo za to da služijo bogu. Drugi iz Templja niso nič kaj drugačni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov