skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
V celoti gledano bi se lahko reklo, da so bistvo te serije liki, njihova zgodba pred otokom, na otoku in za nekatere tudi po otoku, njihovo spreminjanje skozi ta čas, ponujena možnost začeti znova, odrešitev, najti samega sebe, začet verovat (to velja predvsem za Jacka), ... Vse skrivnosti in ostalo se nahaja na drugem mestu. LOST je odlična, za mene tudi najboljša serija, ki se je kdajkoli predvajala, ki te zraven vsega še celo nekaj nauči, saj jemle ideje iz toliko drugih različnih literarnih del, da če si hardcore fan maš polne roke dela, in če nisi niti enega dela pogledla, da bi se prepričala, če je kaj za tebe al ne, potem nekaj zamujaš.
Kak bo pa konec zgledal pa ti ne more noben povedat. V ameriki se je začela predvajat 5. sezona, ki je čisto mind-blowing IMO najboljše kaj lahko vidiš na TV-ju, naslednjo leto (januarja/februarja 2010) pa še pride zadnja, 6. sezona. Potem pa ti bomo lahko povedli, kaki je bil konec
Kak bo pa konec zgledal pa ti ne more noben povedat. V ameriki se je začela predvajat 5. sezona, ki je čisto mind-blowing IMO najboljše kaj lahko vidiš na TV-ju, naslednjo leto (januarja/februarja 2010) pa še pride zadnja, 6. sezona. Potem pa ti bomo lahko povedli, kaki je bil konec
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
V sredo je prišu zadnji del 5.sezone, samo 17 jih je vse skupaj. Jz malo odlašam z gledanjem ker mi je tekoo žal da je že konec sezone
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Kako to misliš, konec losta?Toliko stvari je še odprtih, da bo naslednja sezona res najboljša.
Norci, kakšen del jim je uspelo naredit. Eden boljših delov. Ne vem kako bom preživela do šeste sezone. Edina stvar, ki me je zmotila, je bil ljubezenski štirikotnik. Ne vem zakaj je treba v vsakem finalu potreben ljubezenski zaplet.
Me pa sedaj res zanima, če je Claire preživela ali jo je upodobil zdajšnji "Locke".
Kako to misliš, konec losta?Toliko stvari je še odprtih, da bo naslednja sezona res najboljša.
Norci, kakšen del jim je uspelo naredit. Eden boljših delov. Ne vem kako bom preživela do šeste sezone. Edina stvar, ki me je zmotila, je bil ljubezenski štirikotnik. Ne vem zakaj je treba v vsakem finalu potreben ljubezenski zaplet.
Me pa sedaj res zanima, če je Claire preživela ali jo je upodobil zdajšnji "Locke".
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
u mater v enem mahu? jaz si vsaki novi del že od 18 dela druge sezone dol vlečem. ti kr zavidam, da nisi rabla tolko čakam po koncih sezone. Mene bo razneslo, ker me zanima kaj se zgodi po detonaciji bombe... Naslov je LA X, torej ma neko vezo z letališčem. Zadnja sezona bo verjetno noro dobra!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Dioniz - Cosmo moderator
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Hmm, ja, v enem mahu Lani poleti sem si vseh 5. sezon naenkrat dol potegnila in sem jih potem v slabem mesecu pogledala. Včasih sem komaj čakala, da pridem iz službe, samo da bom lahko gledala Lost (ja, vem, nimam življenja ).
Use your head and follow your heart.
-
Dioniz - Cosmo moderator
te čist razumem. Jaz sem celo prvo sezono pa drugo do 17. dela pogledal od jutra ob 6ih pa do naslednjega jutra do 6ih na koncu sem bil že ko netopir.
ljudje božji!! še samo en teden!!!!!
ljudje božji!! še samo en teden!!!!!
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov