skrivnostni otok

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda

Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 06. Mar. 2009 13:50

Kaj mi lahko ena, ki je pogledala do konca, na ZS napise, kaj je bistvo te serije. Kak se konca. Res me zanima, ampak na TV je skoraj nikoli ne gledam, ker nimam casa, pa tud, da bi si jo dol potegnila in gledala ga nimam. :)
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 06. Mar. 2009 13:53

Sej še ni konc te serije, zdj je nova serija in zato vsak tedn nova epizoda.
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 06. Mar. 2009 13:58

Aja. Ups. :) Sem mislila, da je ze konec, da je ne snemajo vec in da je kdo ze pogledal zadnji del. Skoda, vsakic, ko vidim reklamo na TV me prav zanima, kaj je kao point serije oz. kaj bi naj bilo na koncu. :)
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 9. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a FreakChiq » 06. Mar. 2009 14:22

V celoti gledano bi se lahko reklo, da so bistvo te serije liki, njihova zgodba pred otokom, na otoku in za nekatere tudi po otoku, njihovo spreminjanje skozi ta čas, ponujena možnost začeti znova, odrešitev, najti samega sebe, začet verovat (to velja predvsem za Jacka), ... Vse skrivnosti in ostalo se nahaja na drugem mestu. LOST je odlična, za mene tudi najboljša serija, ki se je kdajkoli predvajala, ki te zraven vsega še celo nekaj nauči, saj jemle ideje iz toliko drugih različnih literarnih del, da če si hardcore fan maš polne roke dela, in če nisi niti enega dela pogledla, da bi se prepričala, če je kaj za tebe al ne, potem nekaj zamujaš. :)

Kak bo pa konec zgledal pa ti ne more noben povedat. V ameriki se je začela predvajat 5. sezona, ki je čisto mind-blowing IMO najboljše kaj lahko vidiš na TV-ju, naslednjo leto (januarja/februarja 2010) pa še pride zadnja, 6. sezona. Potem pa ti bomo lahko povedli, kaki je bil konec :)
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 7. 2007
Kraj: koper

Neprebrana objavaNapisal/-a pepelčica » 15. Maj. 2009 12:33

V sredo je prišu zadnji del 5.sezone, samo 17 jih je vse skupaj. Jz malo odlašam z gledanjem ker mi je tekoo žal da je že konec sezone :)
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 15. Maj. 2009 12:59

meni je tole zgledal kot da je prov konc losta :eek: :cry: je že pogledala kakšna??
Our passion is our strength <3
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 15. Maj. 2009 20:14

^^

Kako to misliš, konec losta?Toliko stvari je še odprtih, da bo naslednja sezona res najboljša. :)

Norci, kakšen del jim je uspelo naredit. :) Eden boljših delov. Ne vem kako bom preživela do šeste sezone. Edina stvar, ki me je zmotila, je bil ljubezenski štirikotnik. Ne vem zakaj je treba v vsakem finalu potreben ljubezenski zaplet. :D

Me pa sedaj res zanima, če je Claire preživela ali jo je upodobil zdajšnji "Locke". :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 15. Maj. 2009 22:51

Hm, če gledaš, da sta v tisti bajtici takrt sedela Jackov fotr & Claire, je pomoje Claire preživela, tist satan (al kdorkol že, anti-jacob) je pa upodobu Jackovga fotra. Najbrž jo je prepriču v bogsigave kaj.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 21. Jan. 2010 13:52

še čist čist malo. Lost se vrača!!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 21. Jan. 2010 20:30

Hvala bogu, ker že odkar sem lani v enem mahu pogledala vseh 5 sezon, komaj čakam na novo. In že zdej mi je žal da bo to zadnja sezona :(
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 21. Jan. 2010 20:35

u mater v enem mahu? jaz si vsaki novi del že od 18 dela druge sezone dol vlečem. ti kr zavidam, da nisi rabla tolko čakam po koncih sezone. Mene bo razneslo, ker me zanima kaj se zgodi po detonaciji bombe... Naslov je LA X, torej ma neko vezo z letališčem. Zadnja sezona bo verjetno noro dobra!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 23. Jan. 2010 11:40

― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a joy23 » 24. Jan. 2010 16:52

Hmm, ja, v enem mahu :D Lani poleti sem si vseh 5. sezon naenkrat dol potegnila in sem jih potem v slabem mesecu pogledala. Včasih sem komaj čakala, da pridem iz službe, samo da bom lahko gledala Lost (ja, vem, nimam življenja :D).
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 26. Jan. 2010 14:07

te čist razumem. Jaz sem celo prvo sezono pa drugo do 17. dela pogledal od jutra ob 6ih pa do naslednjega jutra do 6ih :D na koncu sem bil že ko netopir. :D

ljudje božji!! še samo en teden!!!!! :D :bia:
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 03. Feb. 2010 8:19

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOST IS BAAAAAAAAAACK!!!!! :D

(ja, derem se)
― Ralph Waldo Emerson

Vrni se na TV in filmi

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov