skrivnostni otok
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine, floribunda
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Teorije...hm...kolikor zdaj zgleda, bi rekla, da jih še kar nekaj umre-ker zdaj kar naprej skačejo posnetki iz sedanjosti v prihodnost, kjer so vsi(ta glavni junaki) neki zamorjeni, skrivnostni, pa Jack skos neki ponavlja, da jih je le 8 preživelo-na otoku jih je bilo pa velik več...po mojem Claire umre, zato ker ima potem Kate Arona kot za svojega sina...pa itak je ful preobratov, tk da je težko kaj bolj določenega rečt.To je vse, kar se upam napovedat za zdaj
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Ja meni tudi!
Sam mi pa ni lih jasno dosti stvari... Kaj je pol ta Jin skakal okrog s to pando? In s kom je bil poročen le 2 mesca? Nč več ne vem, bi blo treba vse dele še enkrat pogledat, ker sm ful pozabla, pa še vedno bolj zakomplicirano je.
Sam mi pa ni lih jasno dosti stvari... Kaj je pol ta Jin skakal okrog s to pando? In s kom je bil poročen le 2 mesca? Nč več ne vem, bi blo treba vse dele še enkrat pogledat, ker sm ful pozabla, pa še vedno bolj zakomplicirano je.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
FreakChiq - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2007
- Kraj: Maribor
To mešanje FBja in FFja se meni zdi ful genialna poteza od njih. Ko sem grob vidla sem komaj na to prišla, da je mrtev in da sem gledala Jinov FB.
Pred tem, ko se je predstavil, da dela za Paika in je sestri povedal, da je poročen komaj 2 meseca, mi je sicer blo malo čudno ampak sem mislila, da je spet začel delat za Paika in da se je poročil z neko drugo žensko. Pa ko je blo tolko majhnih detajlov, ki so tudi kazali na to, da je Jinov FB .. Recimo njegov mobitel in pa ko mu je prodajalec reko, da so v zmajevem letu (to je blo pa leta 2000)
Čist šokirana sem bla, ko se mi je posvetlo. Še bol pa potem, ko je na grobu pisalo, da je umrl 22.9.2004 - takrat ko je letalo dol padlo. Huh? Torej on ni eden od Oceanic 6? So who is the last one.. Aaron?
Pred tem, ko se je predstavil, da dela za Paika in je sestri povedal, da je poročen komaj 2 meseca, mi je sicer blo malo čudno ampak sem mislila, da je spet začel delat za Paika in da se je poročil z neko drugo žensko. Pa ko je blo tolko majhnih detajlov, ki so tudi kazali na to, da je Jinov FB .. Recimo njegov mobitel in pa ko mu je prodajalec reko, da so v zmajevem letu (to je blo pa leta 2000)
Čist šokirana sem bla, ko se mi je posvetlo. Še bol pa potem, ko je na grobu pisalo, da je umrl 22.9.2004 - takrat ko je letalo dol padlo. Huh? Torej on ni eden od Oceanic 6? So who is the last one.. Aaron?
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
moi T napisal/-a:Desmond?
ni biu u letalu, ni na listi potnikov
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
FreakChiq - Kofetarica
Je blo potrjeno, da je Aaron tisti, ki ga štejejo pod Oceanic 6. Kar razloži zakaj je bilo v trailerju za četrti del (Eggtown) rečeno, da bomo spoznali enega od Oceanic 6 - pol smo pa vsi mislili, da je ABC spet kaj zajebal, ker že zdavnaj vemo, da je Kate prišla z otoka. Ampak so cilali tokrat na Aarona.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
ah škooooda sm pa misnla da bo še en taprav, ne pa otrok, k se je u resnic rodil na otoku. če mene prašaš, so to za j...
Sam to s Sun pa Jinom je res spooky. Zakaj ma za datum smrti nesrečo, ko pa je v bistvu še po tem zaplodil punčko... Upam da bojo začel kej razpletat u tej sezoni naprej...
Sam to s Sun pa Jinom je res spooky. Zakaj ma za datum smrti nesrečo, ko pa je v bistvu še po tem zaplodil punčko... Upam da bojo začel kej razpletat u tej sezoni naprej...
-
FreakChiq - Kofetarica
Jaz sem, odkar je bilo znano, da samo nekateri zapustijo otok, mislila, da so se mogli odločit kdo bo šel in kdo ne (ali pa pač nekaj v tej smeri, da so pač zavestno pustili nekoga za sabo). Samo glede na to, da zgledata Sun in Hurley zelo prepričljiva, da je Jin mrtev in isto tudi Kate in Jack, ki misli, da je Claire mrtva (zato pomoje tudi taka reakcija zaradi Aarona - čeprav po mojem mnenju malo over the top), bi jaz bolj rekla, da mislijo, da so na otoku vsi umrli. Dunno what happened - mogoče kaka nesreča?
Datum na grobu (22.9.) pa spada k laži. Tolko, da zunanji svet misli, da je Jin umrl v nesreči. Sun in ostali vedo resnico, ampak še zmeraj mislijo, da je mrtev. Vete kaj hočem povedat?
In glede na to, da se takega pokola ne bi nikoli šli.. mislim 3/4 igralske zasedbe bi ja kompletno zradirali, mam jaz filing, da so Jin, Claire pa verjetno še marsikdo drug nekje živi - my guess: The Island, ker kje drugje skoraj da ne morejo bit, glede na to, da morjo it back.
Datum na grobu (22.9.) pa spada k laži. Tolko, da zunanji svet misli, da je Jin umrl v nesreči. Sun in ostali vedo resnico, ampak še zmeraj mislijo, da je mrtev. Vete kaj hočem povedat?
In glede na to, da se takega pokola ne bi nikoli šli.. mislim 3/4 igralske zasedbe bi ja kompletno zradirali, mam jaz filing, da so Jin, Claire pa verjetno še marsikdo drug nekje živi - my guess: The Island, ker kje drugje skoraj da ne morejo bit, glede na to, da morjo it back.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
ja se strinjam s tabo, da so na otoku nekateri ostali. sam mislim da claire ne bi prostovoljno ostala pa dala otroka kr kate. tko da sklepam, da so ostali prisilno. jin je pa ziher umru, drgač sun ne bi bla tok žalostna... we'll see what happened. vsaj upam.
drgač mi je pa všeč ta ideja- ko so najprej kazal njihove zgodbe od prej, zdej pa kažejo prihodnost.
drgač mi je pa všeč ta ideja- ko so najprej kazal njihove zgodbe od prej, zdej pa kažejo prihodnost.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
če je Aaron 6ti, potem je bil takrat v krsti nekdo, ki ni bil na otoku? Kdo od novih al pa othersov? Možno pa tudi, da en od šesterice umre pol?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov